Benim annemde hep adetini on gün geçsin öyle bakarsın der hakkında hayırlısı olsun Can'ım1.20 Saglik odağındaki değer Simdi ogrendim gene negatif diğeri dün gece devlet hastanesinde ki 0.111 bugün 6. Gun 1 damla leke yok cronine 3 adet jelim kaldı devam etsem mi bir aksam mi bilemedim . Bu jel adet gecikmesi yapmaz mis onuda ogrendim . Karın kasik regli ağrım goguslerde hassasiyet şişkinlik regli ye dair bir belirtim de yok annem benle teyzene cektiysen biraz daha bekle dedi belki üstüne görmeden gec çıkar senin de yada gec dollenmedir dedi anneme söyledim asilama yaptırdık demedim sadece adetim 6 gün geçti kan negatıf dedim .o da 10 gün geçsin yeni dolleniyordur fln dedi .ümitler hayaller umutla r güzel insanlar hiç eksik olmasın hayatlarimizdan
Heyecanla senden haber bekliyorum canımAdet gecikmesinin 17. Gününde kanda gec çıkanve buna benzer çok yazı okudum araştırdım baya. 1 haft a arayla kan testi yaptırmış biri 17. Gunu 3. Kan testi pozitif çıkmış 25. Gunu 21. 33. Gunu neler neler var . Kirmizi kartı görmediğim sürece ümidim hala var :)
Can'ım gözünaydın ne güzel bir haber ilk aşılamanmıydı sıkıntınız neydi kaç senedir bekliyorsun bende pztesi başladım aşılama tedavisine sorun yok ikimizdede inşallah senin gibi müjdeli haber veririmaralık 21 de ilk aşılamamı oldum ben de. adet ağrılarıma benzer ağrılarım olunca da tutmamıştır diye düşünüp 15. güb test yapmadım. adetimden 3 gün geçti dün bi idrar testi yaptırdım çift çizgi çıktı. akaşamına kan testi yaptırdım değerin 2000 küsür çıktı. bugun doktoruma gittim kese görünüyor dedi. allah isteyen herekese nasip etsin.
teşekkür ederim :) ilk aşılamamdı. ikimizde de sorun yoktu ancak ben bekarken pcostum, tedavi gördüm evlenmeden geçti çok şükür. 4 yıldır evliyim evlendiğim ilk günden beri çocuk istiyordum allah bu güne kısmet etti. umarım sen de en yakın zamanda müjdeli haberini alırsın :)Can'ım gözünaydın ne güzel bir haber ilk aşılamanmıydı sıkıntınız neydi kaç senedir bekliyorsun bende pztesi başladım aşılama tedavisine sorun yok ikimizdede inşallah senin gibi müjdeli haber veririm
Gözün aydın canım ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... 4 yıl oldukça uzun bir süre nasıl güzel gelmiştir meşeğinin haberi. Yaş kaç buarada, ve daha önce herhangi bir tedavi uyguladınız mıteşekkür ederim :) ilk aşılamamdı. ikimizde de sorun yoktu ancak ben bekarken pcostum, tedavi gördüm evlenmeden geçti çok şükür. 4 yıldır evliyim evlendiğim ilk günden beri çocuk istiyordum allah bu güne kısmet etti. umarım sen de en yakın zamanda müjdeli haberini alırsın :)
Ayy ne güzel Allah bizede nasip eder inşallah bende üç buçuk yıllık evliyim iki yıldır istiyoruz inşallah aşılamam pozitif sonuçlanırteşekkür ederim :) ilk aşılamamdı. ikimizde de sorun yoktu ancak ben bekarken pcostum, tedavi gördüm evlenmeden geçti çok şükür. 4 yıldır evliyim evlendiğim ilk günden beri çocuk istiyordum allah bu güne kısmet etti. umarım sen de en yakın zamanda müjdeli haberini alırsın :)
Ay çok sevindim allah kucağına almayı da nasip etsin bizlere inşallah bende bugün adet belirtilerim var diye kafayı yiyordum karnım belim ağrıyor diye umut oldun banaaralık 21 de ilk aşılamamı oldum ben de. adet ağrılarıma benzer ağrılarım olunca da tutmamıştır diye düşünüp 15. güb test yapmadım. adetimden 3 gün geçti dün bi idrar testi yaptırdım çift çizgi çıktı. akaşamına kan testi yaptırdım değerin 2000 küsür çıktı. bugun doktoruma gittim kese görünüyor dedi. allah isteyen herekese nasip etsin.
Yilan hikayesine dondu demek bu is.. sabreden dervis muradina erermis. Tatlim madem etrafinda ole ornekler var bekle bakalim, olmazsa bi kac gune bi daha kan verirsin ve ultrasona girersin olmazsa1.20 Saglik odağındaki değer Simdi ogrendim gene negatif diğeri dün gece devlet hastanesinde ki 0.111 bugün 6. Gun 1 damla leke yok cronine 3 adet jelim kaldı devam etsem mi bir aksam mi bilemedim . Bu jel adet gecikmesi yapmaz mis onuda ogrendim . Karın kasik regli ağrım goguslerde hassasiyet şişkinlik regli ye dair bir belirtim de yok annem benle teyzene cektiysen biraz daha bekle dedi belki üstüne görmeden gec çıkar senin de yada gec dollenmedir dedi anneme söyledim asilama yaptırdık demedim sadece adetim 6 gün geçti kan negatıf dedim .o da 10 gün geçsin yeni dolleniyordur fln dedi .ümitler hayaller umutla r güzel insanlar hiç eksik olmasın hayatlarimizdan
Hayirli olsun cnm, peki asilamadan sonra iliski oldu mu? Kac yumurtan vardi?aralık 21 de ilk aşılamamı oldum ben de. adet ağrılarıma benzer ağrılarım olunca da tutmamıştır diye düşünüp 15. güb test yapmadım. adetimden 3 gün geçti dün bi idrar testi yaptırdım çift çizgi çıktı. akaşamına kan testi yaptırdım değerin 2000 küsür çıktı. bugun doktoruma gittim kese görünüyor dedi. allah isteyen herekese nasip etsin.
Hikayeyi ağzım açık okudum. Maşallah diyorum i. Dediğin gibi hiç bişey ne imkansız ne de ümitsiz.bnm de ill kan tahlilim o.100 çıktı bnde inanmadım tabikii doktoeum da dedi negatif çıksa bile bekliycez diye. Ama tabi tahlil yaptırdıüımın akşamı feci şeklde adetim başladı ve 4gün de sürünce hiç ümidim kalmadı. Tahlil de yaptırmadım doktora gitmedim tekrar. Şimdi bekliyorum adet olayım da başka doktora gtcem aşılama yada tüp ne önerirse yaptırcam hemn. Dediğin gibi olaylar olaylarValla kirmizi kartı görene kadar kan sonucu umrumda değil açıkçası benalt komşum milyonu vardı 3 cm ameliyat için regli olması gerekiyordu 4 gün günü geçti beraber hastane ye gittik sonuç sifir çıktı ertesi gün dr muayene etti milyom yarım cm büyümüş beşlik dışında büyümesine sebep bisey olamaz demişti dr ona olasılık kabul ederek adet ini bekle 2 gün içinde olmazsan gel dedi gene regli olmadı 2 gün sonra 7. Gün günü gecikmenin test 0.100 gözümle gordum dr miyon etkiledi diycem ama bu kadar olmaz sokturucu veri cem demiş arkadaş geldi ağladı zaten bebek istiyordu birde milyonu aldırma işi böyle uzayınca baya yıkıldı neyse sokturucu aldı 2 gün sonra karnı çok ağrısı gibi fln söyledi 3. Gün bayilmis akşam dr a ilaç yan etki yapmış olabilir mi demiş dr ara ver bakalım cuma gel demiş bende bu arada devamlı sabah akşam konuşuyoruz o yün gitti geldi kan vermiş ulrasona girmiş yok bisey. 1 saat sonra dr u aradı kahve içiyoruz beraber drhani kesin hemde 5 hafta civarı yarın gel demiş 6. Hafta da kese bebek göründü ben bir bir yaşadım gordum bunu 3 haftalık bebek kanda sifir çıktı 1 aylıkken 5 haftalikken kese yi göremedi dr . Ayrıca su an 7 ay 21 günlük hamile miyonu 5 bucuk cm de durdu oğlu olacak ve bebek çok sağlıklı 2 3 gün de sokturucu kullandı bir damla lekesi olmadı ... ben bu yüzden umidimi kaybetmek etmiyorum sizlerde kaybetmeyin.inanmak basarmanin yarisidir.
Gözün aydın canım ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... 4 yıl oldukça uzun bir süre nasıl güzel gelmiştir meşeğinin haberi. Yaş kaç buarada, ve daha önce herhangi bir tedavi uyguladınız mı
Ayy ne güzel Allah bizede nasip eder inşallah bende üç buçuk yıllık evliyim iki yıldır istiyoruz inşallah aşılamam pozitif sonuçlanır
amin :) benim de adet belirtilerim oluyordu hem de ne biçim. karın ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı. aha dedim adet geliyor umudunu yok et :) ama çok şükür umutsuzluğum sevince dönüştü. adet ağrılarımın yanı sıra çok fena dilim damağım kurumaya başladı benim, dudaklarım vs kupkuru hala da kuru. onun dışında başka ekstrem bi belirtim olmadı. umarım tez vakitte siz de alırsınız müjdeli haberi :)Ay çok sevindim allah kucağına almayı da nasip etsin bizlere inşallah bende bugün adet belirtilerim var diye kafayı yiyordum karnım belim ağrıyor diye umut oldun bana
doktor yumurta sayım ile ilgili bir şey demedi sadece yeterli olgunluktalar demişti. aşılama günü ilişki olmadı ama doktorum bir hafta her gün ilişkiye gireceksiniz dedi. aşılamadan sonraki ilk üç gün doktorun dediğini yaptık ama sonra eşim şehir dışına gitmek zorunda kaldı , haftayı tamamlayamadık :) eşim bi hafta sonra geldi bu sefer de yoğun iş temposu vs derken yine yalan oldu ilişki :) o yüzden bu aşılamadan pek umudum yoktu. ama işte allahın takdiri :)Hayirli olsun cnm, peki asilamadan sonra iliski oldu mu? Kac yumurtan vardi?
amin :) benim de adet belirtilerim oluyordu hem de ne biçim. karın ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı. aha dedim adet geliyor umudunu yok et :) ama çok şükür umutsuzluğum sevince dönüştü. adet ağrılarımın yanı sıra çok fena dilim damağım kurumaya başladı benim, dudaklarım vs kupkuru hala da kuru. onun dışında başka ekstrem bi belirtim olmadı. umarım tez vakitte siz de alırsınız müjdeli haberi :)
Ben aslında şu hissi merak ediyorum rahimde bi ağırlık oluyor mu içten.tabi ağırlıkta kastım Sanko bi çekilme gibi. Yoksa sadece adet belirtisi gibi mi? Gerçekten bu hissi merak ediyorum
yok açıkçası ben hiç bi ağırlık ya da çekilme hissetmedim. şu an bile hiç bir şey hissetmiyorum. ama psikolojik olabilir o his.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?