Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün aşılamadan sonra 9. günüm adet belirtilerim başladı bel ve karın ağrısı var çok şiddetli bir şekilde acaba bugün erken gebelik testlerin alıp yapsam mı sonuç verir mi daha önce yapan var mı? Artık bu ağrılara dayanamıyorum ilaç içmeme gerekiyor çünkü

Sabah benim de adet agrisi oldu.Bazi ağrı kesiciler içilebiliyor hamilelikte bir araştır istersen.Sonuc verir mi onu bilmiyorum.

Sabah benim de adet agrisi oldu.Bazi ağrı kesiciler içilebiliyor hamilelikte bir araştır istersen.Sonuc verir mi onu bilmiyorum.
parol veriyorlar sadece o da bu sancıya hayatta etki etmez normal adetten daha fazla sanki sancım belden aşağısı tutmuyor ve göğüslerim kocaman oldu hareket ettirmekte zorlanıyorum kollarımı sende de var mı bir belirti aynı gün olduk ya aşılamayı benim ayrıca en son adet tarihim 21 aralık tı. Aşılama olduktan sonra doktor 18inde veya 19 unda yap dedi senin ne zaman dı adet tarihin

Benim de son adet tarihim 24 aralıkti.18 veya 19 u dedi banada kan testini.Goguslerde hiçbir degisiklik yok akinti da yok.Sadece sabah uyandığımda bende de adet agrisi ve bacak ağrısı oldu o da geçti.

Ben de hiç belirti yok o yüzden ümidim de yok.Hakkimizda hayırlısı ayaklarıni sıcak tutacak bir şeyler yap.

Kızlar bugün 8. Gunu gecikmenin regli ağrısı vs bisey yok hala ter temiz dün bi ara regli oldum sandim ama beyaz akinti ymiş gene . insallah bu kadar gecikmisken güzel haberler alırım insallah yerleşiyor yada yerleşmiştir gec te olsa annem le paylaştım 3 ay boyunca kanımda gebelik cikmadi 3 aydan sonra karnimda tuhaflık hissettim dr alttan muayene attı 5 aya girmek üzereyken seni öğrendik dedi abim 2 bucuk aylıkken annem bilmeden bana hamile kalmış. O yüzden bekle yerlesiyordur dedi . beyaz akintimida anlattım insallah yerini temizliyordur dedi. Bu kadar gecikmeye insallah hamile yim diye buraya yazmak nasip olur. Pazartesi kan veri cem tekrar. Inşallah hamileyimdir. Inşallah hepimiz bu sene bebislerimizi kucağımıza alırız.

Ben de hiç belirti yok o yüzden ümidim de yok.Hakkimizda hayırlısı ayaklarıni sıcak tutacak bir şeyler yap.
canım ümitsiz olma lütfen çünkü bende ağrılarım var diye ümitsizim başka sayfaları okuyorum bazıların ağrı olmuş bazılarında olmamış erken gebelik testi yapıcam ben kafama takılan adet tarihi bir de

Ins. Olabilir . Sadece olumlu düşünüp birden yikilma.bol bol kefh suresi oku. Bn adet günüm de bi kere ovulasyon yapmıştım koptu çizgiydi belki snn de gec Catlamis bi yumurtadr

Evet aslında kişiye göre değişiyor belirtiler.Ama insan illaki bir şeyler arıyor. Sen yap bakalım testi dene ama şimdi tam belli olmayabilir.

Bu kadar gecikmeye vardır inşallah bir şeyler güzel düşün güzel olsun.

Kızlar dayanamadım geldim hastaneye kan verdim sonuç bekliyoruz içim bi tuhaf oldu kan verince. Hep ümidim vardı ama simdi olumsuz sonuç alacak gibiyim

Kızlar dayanamadım geldim hastaneye kan verdim sonuç bekliyoruz içim bi tuhaf oldu kan verince. Hep ümidim vardı ama simdi olumsuz sonuç alacak gibiyim
Ümit ve ümitsizlik arası beklemek ne kadar zor.Korku bir yandan heyecan bir yandan şans senden yana olsun pozitifi görürsün inşallah.Hadi hayırlısı bakalım.

Ümit ve ümitsizlik arası beklemek ne kadar zor.Korku bir yandan heyecan bir yandan şans senden yana olsun pozitifi görürsün inşallah.Hadi hayırlısı bakalım.
Allah razi olsun canım inşallah. Aynen öyle asilamadan sonra günler çok cabuk geçti ama kan verince hayat durdu resmen. Rabbim hakkımızda hayırlı sini versin inşallah hepimizinde

Canım benm inş senin aşılaman tutsun bari bi gzel haber alalımmmm stres yapma sakınnn
Bugüne kadar hic stres yapmadım ama bugün çok fenayim. Hastanenin bahçesinde esimle kavga bile ettik. İlimizde o kadar gerginiz ki gerçekten zormus boyle sonuc beklemek. İlk asilamamdi inşallah son olur canım ya dua edin nolur. En geç 1 saate çıkar sonucum

Canım dualarımız seninle inşallah hamileyim yazarsın buraya

Var mı canım bir gelişme, ilk gününden beri senin için hep olumlu şeyler hissediyorum, Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…