Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnanırım canım çnkü aynı şeui bende yaşadım duygu yoğunluğundan ilk yanımızda kim varsa ona çatıyoruz ama napalım çatlayalım mı zaten bu süreç çok zor ve stresli

Var mı canım bir gelişme, ilk gününden beri senin için hep olumlu şeyler hissediyorum, Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahhhh
Maalesef kızlar bende güzel bir haber veremeyecegim. 1.20 çıktı sonucum. Ne yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum. Ne dusunmem gerektiğini de....

Maalesef kızlar bende güzel bir haber veremeyecegim. 1.20 çıktı sonucum. Ne yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum. Ne dusunmem gerektiğini de....
Üzülmek var evet ama umutsuZluğa kapılmak yok canım, daha önümüzde uzuun süreçler var. Şuanda olması hayırlı değilmiş demekkii... elbet bizim de heyecanla beklediğimiz o an gelecektir... Ne derler , her nasip vaktine esirmiş... Beklemeye , umud etmeye devam, şimdi değilse bile mutlaka bir gün

Hic yüzüme bile bakmadı doktor musvettesi... Benim 4 yıllık emegimi tek kelimeye sığdırdı NEGATİF... bitti bu kadar. O an insan ne diyeceğini ne yapacağını bilemiyorum donup kaliyorsun sadece.. İnternetten baktım da gördüm 1.20 olduğunu. Yükselme ihtimali yok mu kızlar ya nolur birşey söyleyin.

Hep aynı duyguları yaşayan insanlar olduğumuz için teselli sözcükleri çok anlamsız o yüzden hiçbişey diyemiyorum inşallah bu negatifi gördüğün son test olur canım

Hayırlısı olsun Can'ım üzme kendini vakti şimdi değilmiş umut etmeye devam

Tatlim gecmis olsun uzme kendini. Her adim seni bebegine yaklastiriyor! Buarada unuttum ama kacinci asilamandi bu? Esinle beraber olmusmuydun asilama sonrasi? Nasib kismet boleymis ve Rabbim sana simdi vermediyse daha iyisini verecegi icindir ole dusun.

Bakin ekte resim atiyorum. Değeri düşük olup sonradan gebe kalan o kadar çok insan var ki çok şaşırdım. E Esmer78 umudunu hic yitirmedi. Onu uzmemek için hoc yorum yapmadım ona ama simdi bende umutlanmaya başladım. Adetime 2 gün var benim daha..daha bunlar sadece benim alabildikleri. Bizim kadınlar kulübünden aldım bunları. İnşallah bizde erken yaptırmış olalım testlerimizi. Ben pazartesi yada salı tekrar gideceğim

Eklentiler

• 2017-01-14 22.45.22.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 38
Can'ım inşallah iyi sonuçlanır adetinin gününü bekle keşke erken yapmasaydın

Can'ım inşallah iyi sonuçlanır adetinin gününü bekle keşke erken yapmasaydın
Sus canım sus hic erken yaptirmasaydin deme vicdan azabından geberiyorum. Kendi derdimi unuttum esimle uğraşıyordum. Tavır aldı bana konuşmuyor erken yaptırdım diye. Benim dun gitmem lazımdı bugün gittim. Adam neyin tribine girdi anlamıyorum ya

Canım seni üzmek için demedim eşinide anlamaya çalış onlarda çok stresli oluyor belki kendini pozitife hazırlamıştır sonuç böyle çıkınca ters tepki yaptı sen bişey deme sakın birbirinizi üzmeyin

Canım ya hiiçççç üzülme hele daha adetin bile gecikmemiş ki streste yapma kocanı da takma kafana erkekler içlerine attıkları için ani ve saçma sapan davranışlar sergiliyorlar maaleseff ve inanki daha adetin geçtiğinde bile test yaptırcaksın otur yasini ni oku bi rahatla güzelce ve ne olursa hakkında hayırlısı olsun ve geç döllenmiştir belki ondan da hemen düşük çıkar sonuç ve sıfır değil en azından 1i gördün :)) hadi kendine gel bi rahatla lütfrnn

Ben de çok götürdüm tahlil için Tr de olsaydım zaten götürmez kendim gizliden yapardm sanırsam. Çünkü başka ülkede tek başına hareket etmek zor hele dilin yetersizse. O yüzden boşver eşini o da hatasını anlar en güzeli Kuran'dan bi şeyler okumak ve rahatlamak.

Benimki assllaa yanımda doktora gelmez ve o ana kadar benmle sonuç almya bile gelmemişti. Arabayı hastanenin yakınında park etti ben indm sonucu almaya gittim sonuç odasına bi girdim benmki arkamda :) gülmekten öldüm o ana kadar hiç bi şeklde yanımda değildi. Nasıl da pozitif sonuç bekliyoruz bizdeki özgüveni görmeniz lazım :) nal gibi sıfırı görünceeee sus pus olduk tabi :) seninki de bak belli etmemiş ama pozitife yüksek bi sonuca ayarlamış ister istemez. O napsın biZler bile öyleyiz vala. Ama senin ki geç kalınmış bi durum değil hiç üzme kendini canım bnm inş olucak ve göreceksn pozitifi.zaten internettn çok şeyler okuduğumuz için etkileniyoruz illaki var diye hemen bzlerde görücez zannediyoruz ama senin biraz daha beklemen gerek bu sonuca göre , adetin geçsin ikinci gününde yine yap testini. Vücudunu da dinlemr hiç. İnş bebişin seninledir cnm

Yok kuzum olur mu yanlış anlama beni. Şenlik bir durum yok. Ben onun üstüne gitmiyorum ama can damarından vurdum. Cay demedim getirdim koydum önüne. İcmiycem dedi. Tmm dursun birazdan kaldiririm dedim. Biraz durdu sonra içti. Simdi mısır istedi mısır patlatiyorum ona

Simdi daha iyiyim canım çok sağol desteğin için.

Çok haklisin canım. İnşallah dediğin gibi olur. Bir kaç gün geçsin adetin tekrar gideceğim insallah

İyi yapmışsın canım erkekler bizim gibi değiller bu duyguyu içlerinde yaşıyorlar o yüzden Bu kadar tepki sen dikkate alma adet günün geçtikten sonrada hasta olmazsan gene test yaparsın belki geç döllenme olurdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…