Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Erken gebelik testim negatif tutmadı asilamam
Erken gebelik testine bakipta kendini üzme bence. Ben dun gece kan testi yaptırdım onda da negatif çıktı ama adet olmayı bekleyeceğim. İçim de çok büyük umutlar yok tabiki ama yinede bekleyecegim. Bence sende kan testi yaptır.

18 veya 19 unda kan testi yaptırmam gerekiyor ama hiç zannetmiyorum dün adet sancılarım vardı bugün yok adet olacağım büyük ihtimal inşallah senin dediğin gibi olur senin ne kaçıncı gündü dün yaptırdığın da

Benim dun 16. Gunumdu canım. Ama çıkmadık candan ümit kesilmiyor. Belki gec dollenmedir diye bekliyoruz iste. Ama negatif gördüm ya daha pozitif olacağını sanmıyorum. Herşey Allahdan ama yapalım. Adeti bekliyorum. Olunca hemen tüp bebeğe baslayacagim

Selam kızlar mutlu pazarlar dilerim . Bugün adet oldum . Buna da şükür en azından 8 gün geciksed3 regli olabilmek de güzel sağlıklı olduğumun bir belirtisi doğurganlık min vücudumun doğal dengesinin yerinde olduğunun bir habercisi.rabbim zamanı benim bizim için en iyi bilendir her gecenin ardı gündüz ve güneş güzel bir kahvaltı hazırladım eşimle mutlu mutlu gülüştük . Ona haberi verdim hayirlisi birtanem dedi . Bir cay koydum kahvaltidan sonra yaktik bir keyif sigarasi şimdi güzel bir duş alıp deniz kenarına yürüyüşe gitcez .. önemli olan sukredebilmek elinde olanları kırmamak yüreği elde tutabilmek . asla umudunuzu kaybetmeyin negatifler sizi uzmesin zaten bizler dogustan anneleriz .. biz daha cocukken ouuncaklarimizin annesi olduk hep bu bizim ruhumuzda var. Bir gun allahin izniyle er yada gec anne olucaz hayirlisi ile ama bu duyguya erisene kadar kirildigimiz icin guzel gecirebilecegimiz gunleri tau yapanlar da biz olmayalım hepiniz gülün güzel yemekler yapın bu pazar eşinizle yada ailenizle arkadaşlarınızla çay için gülün tül olun mutlu edin ve sağlıkla kalın hepinizi seviyorum dua ile...

İlk asilama mi senin tüp bebeğe başlayacaksın ya ben tüp bebek yaptırmak isterim hem kendim hastanede çalışıyorum kolay olur ama çalışan arkadaşların dedikodu yapmaları görüyorlar sonuçta kayıtlarda ondan çekiniyorum

Ben kahvaltıyı zehir ettim eşime ne güzel bunu yapabilmen hakkında hayırlısı olsun canım

Evet ilk asilamamdi. Daha fazla uğraşıp yıpratmak istemiyorum beynimi de vücudumu da esimi de evliligimi de. Bir aşılama birde tüp bebek deneyecegim eğer oda olmazsa uzun bir sure ara vermek istiyorum. Belki bir gün bende yazarım tedaviyi bırakınca kendiliğinden hamile kaldım diye. Rabbim hakkımızda hayırlı sini nasip etsin

Ben kahvaltıyı zehir ettim eşime ne güzel bunu yapabilmen hakkında hayırlısı olsun canım
Eşin seni seviyor ve anlıyordum tatlım uzen kendini bi düş al saçlarını tara biraz makyaj eşine hadi biraz yürüyorum bi yerde çay içelim de onun güçlü oluşunun sana güç verdiğini hissettir. Bebek sahibi olabilmek için en önemli şey esimizle herşeye rağmen mutlu olmak güçlü olmak biz güçlü olacağız ki eslerde destek için tüm gücüyle yanımızda olsun biz kadınız herşeyin üstesinden geliriz sıkma canini

Canım çok güzel ifade etmişsin herşeyin hayırlısı vakti zamanı var demekki şimdi vakti değilmiş o yüzden kendimizi üzmenin bir anlamı yok zamanı gelince olucak inanıyorum kendimizi üzersek eşlerimizde etkileniyor o yüzden en iyisini yapmışsın hayırlısı olsun

Ne kadar moral verici oldun canım anlatamam ama işte insan yine de üzülüyor hakkımızda hayırlısı artık

Merhaba bayanlar bugün yağmurlu kapalı ama güzel bir pazartesi den güzel haberli günlere başlamak dileğiyle.. dün ku siyah lekelenmem 2 saat sonra tamamen kesildi .asilamadan sonra kullandığım cronine jel in bütün kalıntıları simsiyah kan pıhtisi şeklinde temizlendi . Oyleki peceteme kan damlası gelmiyor. Geceden beri böyle .. eşim gec döllenme oldu sanirim biraz daha dikkatli ol ve bekle dedi araştırmalarımız göre siyah ve adetten daha koyu kısa kanamalar üstüne görme olarak adlandırılan bebeğin ve eşin yerleşirken damarların kanamasina yol açmasından kaynaklı oluyormuş çoğu pıhtı şeklinde oluyormuş ki benim öyle idi. Bakalım insallah hayırlı güzel haberlerin işaretidir. Bugün 10. Gün 9 gun gecikme üstüne adet zannettiğim 2 saatlik kanama dan sonra temiz bir 10. Gün tuhaf durumlar ama her beden vücut gen farklı tepkiler gosterebiliyormus. Bakalım ne olacak yarın a dr için randevu ali cam hayirlisi bakalım.

Ayy inşallah canım güzel haber verirsin. Bende drdan geldim iki tarafta ikişer tane 11 mm yumurta oluşmuş dr 75 lik dozu 50 ye düşürdü Çarşamba tekrar gidecem nasıl sence canım

Yok bu yol iki kişilik ve kimsenin suçu yok.Elimizdekinin kıymetini bilelim evlatlar yuvadan uçuyor eşler le kalıyoruz.Gercekten sabretmek lazım yolun başı
Senin sonucunu merakla bekliyoruz artık baya değişik bir şey oldu.Guzel haberini alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…