- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.054
- 113
- 35
Merhaba bayanlar bugün yağmurlu kapalı ama güzel bir pazartesi den güzel haberli günlere başlamak dileğiyle.. dün ku siyah lekelenmem 2 saat sonra tamamen kesildi .asilamadan sonra kullandığım cronine jel in bütün kalıntıları simsiyah kan pıhtisi şeklinde temizlendi . Oyleki peceteme kan damlası gelmiyor. Geceden beri böyle .. eşim gec döllenme oldu sanirim biraz daha dikkatli ol ve bekle dedi araştırmalarımız göre siyah ve adetten daha koyu kısa kanamalar üstüne görme olarak adlandırılan bebeğin ve eşin yerleşirken damarların kanamasina yol açmasından kaynaklı oluyormuş çoğu pıhtı şeklinde oluyormuş ki benim öyle idi. Bakalım insallah hayırlı güzel haberlerin işaretidir. Bugün 10. Gün 9 gun gecikme üstüne adet zannettiğim 2 saatlik kanama dan sonra temiz bir 10. Gün tuhaf durumlar ama her beden vücut gen farklı tepkiler gosterebiliyormus. Bakalım ne olacak yarın a dr için randevu ali cam hayirlisi bakalım.
Yok bu yol iki kişilik ve kimsenin suçu yok.Elimizdekinin kıymetini bilelim evlatlar yuvadan uçuyor eşler le kalıyoruz.Gercekten sabretmek lazım yolun başı
Senin nasıl gidiyor canım var mı bir değişiklik ne zaman kan testi yapacaksın hayırlısı olsun.
Bu arada çok doğru diyorsun bizlerde öyleydik bizlerde uçup gittik artık ne yapalım
Inşallah valla bende at dan düşmüş gibi oldum dün regli um sandim pıhtı gibi bi iki saat cronine jel falan kalıntıları düştü sonra si yok . Tertemiizim akşamdan beri isin garibi regli oldum sandim ama hiç ağrım fln olmadı ben yıllardır ağrısız regli görmedim en tuhafı adet im çok düzenidir günü hatta saati bile bellidir. Belliydi ama asilamadan sonra bu ne ya dedim idrar pozitif 2test ikiside ama kanda negatif valla afalladim ne diyim saçma sapan bir durum içindeyim .. eşime dedim su cocuk bi dogsun 18 yaşında küçük bi saplak aticam sen beni çok beklettin sıpa diyeYok bu yol iki kişilik ve kimsenin suçu yok.Elimizdekinin kıymetini bilelim evlatlar yuvadan uçuyor eşler le kalıyoruz.Gercekten sabretmek lazım yolun başı
Senin sonucunu merakla bekliyoruz artık baya değişik bir şey oldu.Guzel haberini alırız inşallah.
Ya öyle deme ya olur belki benim ağrılarım vardı da ne oldu gebelik testi negatif biliyorsun cuma gününü sen mi istedin beklemekBen de sabahları adet agrisi oluyor sonrada geçiyor başka hiçbir şey yok göğüsler aynı akinti yok ümit yok hayırlısı.
Bana perşembe ya da cuma yaptirabilirsin dediler.O güne kadar hastalanabilirim de belirtiler artıyor. Sen de yaptir gene de hiç belli olmaz.Ya öyle deme ya olur belki benim ağrılarım vardı da ne oldu gebelik testi negatif biliyorsun cuma gününü sen mi istedin beklemek
Benim normalde 21 inde adet olmam gerekiyor ama zannetmiyorum çıkacağını erken gebelik testi 6 günce belli ediyormuş ve garantiymis içimde hiç umut yok eğer o güne kadar olmazsam baktırırim kist olmasındaBana perşembe ya da cuma yaptirabilirsin dediler.O güne kadar hastalanabilirim de belirtiler artıyor. Sen de yaptir gene de hiç belli olmaz.
Adetin mi geldi kan testi yaptırdin mi benim ki jel değildi progestan hap vermişti bana.Bugün kadın doğuma çıktim o kullandığımiz jel var ya spekulum ile çıkarttı doktor biz temizledigimızı zannediyoruz ama değilmiş içerde baya birikiyor iğrendim valla bu arada kahverengi leke gelince gittim doktora
Sadece kahverengi leke geldi doktor muayene etti yarın kan testi olmayacak bakalım ama doktorun kongreye gitmeden öğrenmek en güzeli ona göre ikinciyi başlarımAdetin mi geldi kan testi yaptırdin mi benim ki jel değildi progestan hap vermişti bana.
Yazamamisim yarın kan testi istedi yarın olacakSadece kahverengi leke geldi doktor muayene etti yarın kan testi olmayacak bakalım ama doktorun kongreye gitmeden öğrenmek en güzeli ona göre ikinciyi başlarım
Hadi hayırlısı artık yerleşme kanaması f alandır belki sonucu paylasirsin bizimle.Yazamamisim yarın kan testi istedi yarın olacak
Bebeğin daha dünyaya teşrif etmek istememis demek ki ailem biraz daha cabalasin istemiş. İlk asilaman miydi senin hazır hissediyorsan başla asilamaya hiç üzülme her şeyin bir Vakti vardır.Evet benimde koca bir negatif kan testim ikinciyi yapalım diyor doktorum hayırlısı artık
Oyle tabi canım kendimi pazar günü erken gebelik testinden beri motive ettim olmadı diye kan testini görünce normal oldum aslında alışmak lazım mış.Bebeğin daha dünyaya teşrif etmek istememis demek ki ailem biraz daha cabalasin istemiş. İlk asilaman miydi senin hazır hissediyorsan başla asilamaya hiç üzülme her şeyin bir Vakti vardır.
Sen ihmal etme yine git bence kist olunca sonra tekrar sil başa dönmesin bana bugün doktor 2-3 gün içinde adet olursundedi düşün bugün aşılamadan sonra 12. günüm.Kızlar ben hala adet olmadım. Bugün idrar testi de yaptım oda negatif çıktı. Kotu bir durum olmasından endişe ediyorum. Ama doktorun gel bakalım falan demedi. Adeti bekle dedi sadece. Peki ya adet olmazsam dedim bu hafta kesin olursun dedi. Çok garibime gitti. Çok duyuyoruz bu asilamadan kullanilan iğnelerin kiste dönüştüğünü. Sizce ne yapmalıyım. Ben bu hafta beklemeyi dusunuyorum eğer hafta sonuna kadar olmazsam pazartesi gedeyim diyorum doktora.
Senin bu kadar cabuk negatif sonuç alman ne kadar güvenilir acaba. Bence biraz daha bekle canım sen daha 12.gunundesinSen ihmal etme yine git bence kist olunca sonra tekrar sil başa dönmesin bana bugün doktor 2-3 gün içinde adet olursundedi düşün bugün aşılamadan sonra 12. günüm.
Yok canım kesin negatif kanı verdim sabah ve sonra doktora çıktım hastanede çalışıyorum ya muayene de etti adet başlamak üzere dedi. İkinci aşılamayı deneyeceğiz inşallah. Doktor 12.günde çıkıyor kesin olarak dedi. Zaten adet ağrılarımda var çok fazla olabilirim heranSenin bu kadar cabuk negatif sonuç alman ne kadar güvenilir acaba. Bence biraz daha bekle canım sen daha 12.gunundesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?