Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kendini umutlandr tabi ama çok ta değil sonra üzülme.. ama ola da bilir çünkü öyle duydukalarimizda var.dua edin inş sizin için hayırlısı olsun.tevekkel Allah

Inşallah valla bende at dan düşmüş gibi oldum dün regli um sandim pıhtı gibi bi iki saat cronine jel falan kalıntıları düştü sonra si yok . Tertemiizim akşamdan beri isin garibi regli oldum sandim ama hiç ağrım fln olmadı ben yıllardır ağrısız regli görmedim en tuhafı adet im çok düzenidir günü hatta saati bile bellidir. Belliydi ama asilamadan sonra bu ne ya dedim idrar pozitif 2test ikiside ama kanda negatif valla afalladim ne diyim saçma sapan bir durum içindeyim .. eşime dedim su cocuk bi dogsun 18 yaşında küçük bi saplak aticam sen beni çok beklettin sıpa diye

Ben de sabahları adet agrisi oluyor sonrada geçiyor başka hiçbir şey yok göğüsler aynı akinti yok ümit yok hayırlısı.

Ben de sabahları adet agrisi oluyor sonrada geçiyor başka hiçbir şey yok göğüsler aynı akinti yok ümit yok hayırlısı.
Ya öyle deme ya olur belki benim ağrılarım vardı da ne oldu gebelik testi negatif biliyorsun cuma gününü sen mi istedin beklemek

Ya öyle deme ya olur belki benim ağrılarım vardı da ne oldu gebelik testi negatif biliyorsun cuma gününü sen mi istedin beklemek
Bana perşembe ya da cuma yaptirabilirsin dediler.O güne kadar hastalanabilirim de belirtiler artıyor. Sen de yaptir gene de hiç belli olmaz.

Bana perşembe ya da cuma yaptirabilirsin dediler.O güne kadar hastalanabilirim de belirtiler artıyor. Sen de yaptir gene de hiç belli olmaz.
Benim normalde 21 inde adet olmam gerekiyor ama zannetmiyorum çıkacağını erken gebelik testi 6 günce belli ediyormuş ve garantiymis içimde hiç umut yok eğer o güne kadar olmazsam baktırırim kist olmasında

Bugün kadın doğuma çıktim o kullandığımiz jel var ya spekulum ile çıkarttı doktor biz temizledigimızı zannediyoruz ama değilmiş içerde baya birikiyor iğrendim valla bu arada kahverengi leke gelince gittim doktora

Adetin mi geldi kan testi yaptırdin mi benim ki jel değildi progestan hap vermişti bana.

Adetin mi geldi kan testi yaptırdin mi benim ki jel değildi progestan hap vermişti bana.
Sadece kahverengi leke geldi doktor muayene etti yarın kan testi olmayacak bakalım ama doktorun kongreye gitmeden öğrenmek en güzeli ona göre ikinciyi başlarım

Evet benimde koca bir negatif kan testim ikinciyi yapalım diyor doktorum hayırlısı artık

Evet benimde koca bir negatif kan testim ikinciyi yapalım diyor doktorum hayırlısı artık
Bebeğin daha dünyaya teşrif etmek istememis demek ki ailem biraz daha cabalasin istemiş. İlk asilaman miydi senin hazır hissediyorsan başla asilamaya hiç üzülme her şeyin bir Vakti vardır.

Bebeğin daha dünyaya teşrif etmek istememis demek ki ailem biraz daha cabalasin istemiş. İlk asilaman miydi senin hazır hissediyorsan başla asilamaya hiç üzülme her şeyin bir Vakti vardır.
Oyle tabi canım kendimi pazar günü erken gebelik testinden beri motive ettim olmadı diye kan testini görünce normal oldum aslında alışmak lazım mış.
Evet ilk aşılama idi. Doktorda hemen ikinciye başlarız dedi bakalım kısmet
Sen kan testi yaptırınca bana haber ver mutlaka olur mu merak ediyorum inşallah senin tutmuştur aynı gün yaptırmıştık çünkü.

Kızlar ben hala adet olmadım. Bugün idrar testi de yaptım oda negatif çıktı. Kotu bir durum olmasından endişe ediyorum. Ama doktorun gel bakalım falan demedi. Adeti bekle dedi sadece. Peki ya adet olmazsam dedim bu hafta kesin olursun dedi. Çok garibime gitti. Çok duyuyoruz bu asilamadan kullanilan iğnelerin kiste dönüştüğünü. Sizce ne yapmalıyım. Ben bu hafta beklemeyi dusunuyorum eğer hafta sonuna kadar olmazsam pazartesi gedeyim diyorum doktora.

Sen ihmal etme yine git bence kist olunca sonra tekrar sil başa dönmesin bana bugün doktor 2-3 gün içinde adet olursundedi düşün bugün aşılamadan sonra 12. günüm.

Sen ihmal etme yine git bence kist olunca sonra tekrar sil başa dönmesin bana bugün doktor 2-3 gün içinde adet olursundedi düşün bugün aşılamadan sonra 12. günüm.
Senin bu kadar cabuk negatif sonuç alman ne kadar güvenilir acaba. Bence biraz daha bekle canım sen daha 12.gunundesin

Senin bu kadar cabuk negatif sonuç alman ne kadar güvenilir acaba. Bence biraz daha bekle canım sen daha 12.gunundesin
Yok canım kesin negatif kanı verdim sabah ve sonra doktora çıktım hastanede çalışıyorum ya muayene de etti adet başlamak üzere dedi. İkinci aşılamayı deneyeceğiz inşallah. Doktor 12.günde çıkıyor kesin olarak dedi. Zaten adet ağrılarımda var çok fazla olabilirim heran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…