İlk aşılamamıydı senin ikinciyi düşünüyormusunSenin bu kadar cabuk negatif sonuç alman ne kadar güvenilir acaba. Bence biraz daha bekle canım sen daha 12.gunundesin
İlkti benim ikinciyi düşünmüyorum adeti bekliyorum tüp bebek yaptircam hemenİlk aşılamamıydı senin ikinciyi düşünüyormusun
Anladım cnm. Benim en ufak bir adet belirtim yok ya. Normalde benim 1 hafta önce göğüs agrilarim 2-3 gün önce de kasık agrilarim başlardı. Ama şimdi hic bir şey yok bendeYok canım kesin negatif kanı verdim sabah ve sonra doktora çıktım hastanede çalışıyorum ya muayene de etti adet başlamak üzere dedi. İkinci aşılamayı deneyeceğiz inşallah. Doktor 12.günde çıkıyor kesin olarak dedi. Zaten adet ağrılarımda var çok fazla olabilirim heran
bence git bir doktora bekleme başka birşey çıkmasındaAnladım cnm. Benim en ufak bir adet belirtim yok ya. Normalde benim 1 hafta önce göğüs agrilarim 2-3 gün önce de kasık agrilarim başlardı. Ama şimdi hic bir şey yok bende
Bir kaç gün daha bekleyim gideceğim canım. İhmale gelecek bir durum değil çünkübence git bir doktora bekleme başka birşey çıkmasında
Aman canım dikkat et kendine biliyorsun hepimiz sağlık anne olacağız inşallah :) Haberdar et tamamı mı?Bir kaç gün daha bekleyim gideceğim canım. İhmale gelecek bir durum değil çünkü
Duydum canım evlendigim ilk sene yaptım da ama uzun zamandır yapmıyorum. Faydası oldu mu dersen bilmiyorum. Çünkü ben çok adet düzensizliği yasayan bir insan değilim. Olduğum adetleri de soğan kurune baglayamiyorum. Belki de faydası olmuştur bilemiyorumAman canım dikkat et kendine biliyorsun hepimiz sağlık anne olacağız inşallah :) Haberdar et tamamı mı?
Bu arada soğan kürü nü duydun mu hiç? Yada duyan var mı?
Anladım canım eğer adet düzensizliği içinse fayda etmez o zamanDuydum canım evlendigim ilk sene yaptım da ama uzun zamandır yapmıyorum. Faydası oldu mu dersen bilmiyorum. Çünkü ben çok adet düzensizliği yasayan bir insan değilim. Olduğum adetleri de soğan kurune baglayamiyorum. Belki de faydası olmuştur bilemiyorum
Ben çok kullandim. Bazen 1 hafta geçiyordu adetten ağrılarım oluyordu tahlil yapıyodum negatif çıkınca kist olduğunu anlayıp iciyordum. İçimi en iyi temizleyen kurlerden biri bnde ise yaramistiAnladım canım eğer adet düzensizliği içinse fayda etmez o zaman
Inşallah valla bende at dan düşmüş gibi oldum dün regli um sandim pıhtı gibi bi iki saat cronine jel falan kalıntıları düştü sonra si yok . Tertemiizim akşamdan beri isin garibi regli oldum sandim ama hiç ağrım fln olmadı ben yıllardır ağrısız regli görmedim en tuhafı adet im çok düzenidir günü hatta saati bile bellidir. Belliydi ama asilamadan sonra bu ne ya dedim idrar pozitif 2test ikiside ama kanda negatif valla afalladim ne diyim saçma sapan bir durum içindeyim .. eşime dedim su cocuk bi dogsun 18 yaşında küçük bi saplak aticam sen beni çok beklettin sıpa diye
Evet inşallah hayırlısı haber ederim tabiki.Oyle tabi canım kendimi pazar günü erken gebelik testinden beri motive ettim olmadı diye kan testini görünce normal oldum aslında alışmak lazım mış.
Evet ilk aşılama idi. Doktorda hemen ikinciye başlarız dedi bakalım kısmet
Sen kan testi yaptırınca bana haber ver mutlaka olur mu merak ediyorum inşallah senin tutmuştur aynı gün yaptırmıştık çünkü.
Ne zaman yapacaksın kan tahliliniEvet inşallah hayırlısı haber ederim tabiki.
Hayırlı olsun öncelikle. Ben o iğnelerin isimlerini ilk defa duydum. Ben gonal f kullandım. Hurdaki bir çok kişide ayni iğneyi kullandıklarını yazdılar.Merhaba kızlar,
Bugün ilk iğneme başlıcam, ilk aşılama için. Menogon ve letrasan ile. Menogon iğne ile aşılama sürecine başlayan var mı aramızda ?
Evet farkettim, dr uma güvenmesem şüphe etcem , neden bu iğne diye ? Bugün başladım adetin 3. Günündeyim ve aynı zamanda letrasan diye bi hapta içiyorum, peki letrasan için bilginiz var mıHayırlı olsun öncelikle. Ben o iğnelerin isimlerini ilk defa duydum. Ben gonal f kullandım. Hurdaki bir çok kişide ayni iğneyi kullandıklarını yazdılar.
LETRASANI bilmem ama bende menegon kullandım ben üniversite hastanesinde tedavi gördüm gonalefle arasındaki fark gonalefi kendin uyguluyorsun göbeğe yada kola menegonu hastanede kalçadan uyguluyorlar menegon fiyat olarak daha uygun ben ilaçlarımı raporsuz aldığım için onu yazmışlardı menegon menapur gonalef hepsinin içeriği aynı miligramla ayarlıyorlar yumurtaların gelişimine göre az yada çok dozajlaEvet farkettim, dr uma güvenmesem şüphe etcem , neden bu iğne diye ? Bugün başladım adetin 3. Günündeyim ve aynı zamanda letrasan diye bi hapta içiyorum, peki letrasan için bilginiz var mı
Can'ım bu kadar belirtilere hamilesin diye düşünüyorum inşallahta öyle sonuçlanır hayırlısı Allahtan haberlerini bekliyorum canımIyi akşamlar kızlar bugün 13. Gün gecikmemin adet olmadım bir daha dr test falan gitmedim de iyice beklemek istiyorum ilk başta adet oldum sandığım beyaz alıntılar ve daha sonra 2 3 gün yunca cılız kahve akintilar oldu afedersiniz 1 il pedin 3 1 i kadar kahve lekenme m oldu 3 gün yani cook az şimdi hiç birşey yok dikkat ediyorum göğüslerin açımıyor ama uçları çürümüş et rengi gibi oldu etrafı ndaki o kabarcik yerlerde kahverengi oldu çok çirkin oldular çok sık idrar a çıkmam hala devam ediyor gec döllenme olabileceği ihtimalinden dolayı biraz bekleyip sonucu iyi kötü öyle gormek istiyorum birde bugün ne yediysem metalimsi tuhaf bir tat aldim belim hala ağrıyor .. bunca belirtilen sonra ne çıkacak çok merak ediyorum ..her sonuca hazirlikliyim özellikle olumsuz negatif sonuca kendimi çok hazırladım.iyisi baya süpriz olur .. kist vs . Her ihtimali düşünerek bekliyorum belirtiler e tanımlamaya çalışıyorum ama geceleri uykumun en can alıcı yerinde kaldırıyor ya deli oluyorum . Eğer negatif çıkarsa patlayana kadar tutucam;D insallah hepimiz güzel hayırlı haberler alırız ve birbirimize güzel haberler veririz;*
Canım bende bozkurt arkadaşıma katılıyorum bence de inşallah hamilesindir vala iyi dayanmışsın ben kesin günde 5kez idrar testi yapardım meraktan :)) ama bnce de tutunmuşşşş :)Iyi akşamlar kızlar bugün 13. Gün gecikmemin adet olmadım bir daha dr test falan gitmedim de iyice beklemek istiyorum ilk başta adet oldum sandığım beyaz alıntılar ve daha sonra 2 3 gün yunca cılız kahve akintilar oldu afedersiniz 1 il pedin 3 1 i kadar kahve lekenme m oldu 3 gün yani cook az şimdi hiç birşey yok dikkat ediyorum göğüslerin açımıyor ama uçları çürümüş et rengi gibi oldu etrafı ndaki o kabarcik yerlerde kahverengi oldu çok çirkin oldular çok sık idrar a çıkmam hala devam ediyor gec döllenme olabileceği ihtimalinden dolayı biraz bekleyip sonucu iyi kötü öyle gormek istiyorum birde bugün ne yediysem metalimsi tuhaf bir tat aldim belim hala ağrıyor .. bunca belirtilen sonra ne çıkacak çok merak ediyorum ..her sonuca hazirlikliyim özellikle olumsuz negatif sonuca kendimi çok hazırladım.iyisi baya süpriz olur .. kist vs . Her ihtimali düşünerek bekliyorum belirtiler e tanımlamaya çalışıyorum ama geceleri uykumun en can alıcı yerinde kaldırıyor ya deli oluyorum . Eğer negatif çıkarsa patlayana kadar tutucam;D insallah hepimiz güzel hayırlı haberler alırız ve birbirimize güzel haberler veririz;*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?