Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anladım cnm. Benim en ufak bir adet belirtim yok ya. Normalde benim 1 hafta önce göğüs agrilarim 2-3 gün önce de kasık agrilarim başlardı. Ama şimdi hic bir şey yok bende

Bir kaç gün daha bekleyim gideceğim canım. İhmale gelecek bir durum değil çünkü
Aman canım dikkat et kendine biliyorsun hepimiz sağlık anne olacağız inşallah :) Haberdar et tamamı mı?
Bu arada soğan kürü nü duydun mu hiç? Yada duyan var mı?

Aman canım dikkat et kendine biliyorsun hepimiz sağlık anne olacağız inşallah :) Haberdar et tamamı mı?
Bu arada soğan kürü nü duydun mu hiç? Yada duyan var mı?
Duydum canım evlendigim ilk sene yaptım da ama uzun zamandır yapmıyorum. Faydası oldu mu dersen bilmiyorum. Çünkü ben çok adet düzensizliği yasayan bir insan değilim. Olduğum adetleri de soğan kurune baglayamiyorum. Belki de faydası olmuştur bilemiyorum

Anladım canım eğer adet düzensizliği içinse fayda etmez o zaman

Anladım canım eğer adet düzensizliği içinse fayda etmez o zaman
Ben çok kullandim. Bazen 1 hafta geçiyordu adetten ağrılarım oluyordu tahlil yapıyodum negatif çıkınca kist olduğunu anlayıp iciyordum. İçimi en iyi temizleyen kurlerden biri bnde ise yaramisti

Haberlerini bekliyorum canım durumunda gelişme varmı acaba. Testi tekrarladınmı? İnsallah iyi haber vardır.

Evet inşallah hayırlısı haber ederim tabiki.

Merhaba kızlar,
Bugün ilk iğneme başlıcam, ilk aşılama için. Menogon ve letrasan ile. Menogon iğne ile aşılama sürecine başlayan var mı aramızda ?

Merhaba kızlar,
Bugün ilk iğneme başlıcam, ilk aşılama için. Menogon ve letrasan ile. Menogon iğne ile aşılama sürecine başlayan var mı aramızda ?
Hayırlı olsun öncelikle. Ben o iğnelerin isimlerini ilk defa duydum. Ben gonal f kullandım. Hurdaki bir çok kişide ayni iğneyi kullandıklarını yazdılar.

Hayırlı olsun öncelikle. Ben o iğnelerin isimlerini ilk defa duydum. Ben gonal f kullandım. Hurdaki bir çok kişide ayni iğneyi kullandıklarını yazdılar.
Evet farkettim, dr uma güvenmesem şüphe etcem , neden bu iğne diye ? Bugün başladım adetin 3. Günündeyim ve aynı zamanda letrasan diye bi hapta içiyorum, peki letrasan için bilginiz var mı

Evet farkettim, dr uma güvenmesem şüphe etcem , neden bu iğne diye ? Bugün başladım adetin 3. Günündeyim ve aynı zamanda letrasan diye bi hapta içiyorum, peki letrasan için bilginiz var mı
LETRASANI bilmem ama bende menegon kullandım ben üniversite hastanesinde tedavi gördüm gonalefle arasındaki fark gonalefi kendin uyguluyorsun göbeğe yada kola menegonu hastanede kalçadan uyguluyorlar menegon fiyat olarak daha uygun ben ilaçlarımı raporsuz aldığım için onu yazmışlardı menegon menapur gonalef hepsinin içeriği aynı miligramla ayarlıyorlar yumurtaların gelişimine göre az yada çok dozajla

Iyi akşamlar kızlar bugün 13. Gün gecikmemin adet olmadım bir daha dr test falan gitmedim de iyice beklemek istiyorum ilk başta adet oldum sandığım beyaz alıntılar ve daha sonra 2 3 gün yunca cılız kahve akintilar oldu afedersiniz 1 il pedin 3 1 i kadar kahve lekenme m oldu 3 gün yani cook az şimdi hiç birşey yok dikkat ediyorum göğüslerin açımıyor ama uçları çürümüş et rengi gibi oldu etrafı ndaki o kabarcik yerlerde kahverengi oldu çok çirkin oldular çok sık idrar a çıkmam hala devam ediyor gec döllenme olabileceği ihtimalinden dolayı biraz bekleyip sonucu iyi kötü öyle gormek istiyorum birde bugün ne yediysem metalimsi tuhaf bir tat aldim belim hala ağrıyor .. bunca belirtilen sonra ne çıkacak çok merak ediyorum ..her sonuca hazirlikliyim özellikle olumsuz negatif sonuca kendimi çok hazırladım.iyisi baya süpriz olur .. kist vs . Her ihtimali düşünerek bekliyorum belirtiler e tanımlamaya çalışıyorum ama geceleri uykumun en can alıcı yerinde kaldırıyor ya deli oluyorum . Eğer negatif çıkarsa patlayana kadar tutucam;D insallah hepimiz güzel hayırlı haberler alırız ve birbirimize güzel haberler veririz;*

Can'ım bu kadar belirtilere hamilesin diye düşünüyorum inşallahta öyle sonuçlanır hayırlısı Allahtan haberlerini bekliyorum canım

Canım bende bozkurt arkadaşıma katılıyorum bence de inşallah hamilesindir vala iyi dayanmışsın ben kesin günde 5kez idrar testi yapardım meraktan :)) ama bnce de tutunmuşşşş :)

Inşallah kızlar insallah size güzel haberler verip umut olurum insallah hepimiz bu sene evlatlarimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Dayanmaya sabretmeye ihtiyacımız var ben 2 kez erken gebelik testi yaptim 12 . gunu ikiside pozitif ti kanda negatif çıktı o yüzden iyice sabrediyorum ultrason a da giremedim bu pazartesi yada haftaya bi gün gidip ultrason kan idrar hepsi ne baktircam bir de göze gitsem iyi olur sanirim gözlerim bozuldu yer bazen ayağım dan kayıyor etraf bulanı veri o sonra midem bulanio hiç iyi olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…