Erken testte pozitif çıkmışsa haberler güzel demktr canımmInşallah kızlar insallah size güzel haberler verip umut olurum insallah hepimiz bu sene evlatlarimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Dayanmaya sabretmeye ihtiyacımız var ben 2 kez erken gebelik testi yaptim 12 . gunu ikiside pozitif ti kanda negatif çıktı o yüzden iyice sabrediyorum ultrason a da giremedim bu pazartesi yada haftaya bi gün gidip ultrason kan idrar hepsi ne baktircam bir de göze gitsem iyi olur sanirim gözlerim bozuldu yer bazen ayağım dan kayıyor etraf bulanı veri o sonra midem bulanio hiç iyi olmuyo
Canım geçmiş olsun. Aldığın her olumsuz sonuç seni olumlu ya bir adim daha yaklaştırıyor bunu sakin unutma. Kendini üzme yıpratma. Demesi kolay diyebilirsin evet haklisin ama unutma bu topikteki herkes seçilmiş insan ve birbirimizle ayni kadarı paylaşıyoruz. Tek fark kimimiz 1 yıllık evli kimimiz 5 kimimiz 10. Kimi ilk asilamasini yaptırdı kimisi 3. Kimisi tüp bebek yaptırdı kimisi tedaviye daha yeni başladı. Derdimiz duamiz ayni ,...EVLAT... umidini sakin kaybetme. Evet biraz toparla kendini biraz değişiklik yap calismiyorsan orgu örmeye başla benim için ise yarıyor güzel terapi oluyor. Ne bileyim değişik birşeyler bul hobilerin varsa biraz yönel onlara. Çık dolas. Esinle vakit geçir ama eve kapatma kendini ben kendimi hep eve kapattim ve vertigo hastası oldum.artik dışarı hic bir şekilde çıkmak istemiyorum. Evimde kendime bir dünya kurdum ve boyle mutluyum. Sende nasıl mutlu oluyorsan öyle yasa. Ama çok fazla düşünüp kendini yıpratma.Selam kizlar, bu ayda olmadi maalesef. 3. Asilamamda husran ne yazikki. Bu ay igne kullandim ya asiri afri yapmsti yan etkisi bu oldu bende., birde manyak akinti yapiyor ne yazikki. Azicik psikolojimi toparlamaliyim. Olmadigi icin hayirlisi buymus diyorum tabiiki ama iste gonul bu
LETRASANI bilmem ama bende menegon kullandım ben üniversite hastanesinde tedavi gördüm gonalefle arasındaki fark gonalefi kendin uyguluyorsun göbeğe yada kola menegonu hastanede kalçadan uyguluyorlar menegon fiyat olarak daha uygun ben ilaçlarımı raporsuz aldığım için onu yazmışlardı menegon menapur gonalef hepsinin içeriği aynı miligramla ayarlıyorlar yumurtaların gelişimine göre az yada çok dozajla
Canım çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun artık kan testi yine de baktırdın mı? Ben senin ilk diye tahmin etmiştim. Bana 2. aşılamayı önerdiler ama ne bileyim aklıma tüp bebek yapmakta geliyor fiyat aldım bugün bahçeci'den 6750 tl tahliller dahil imiş aşılamaya artık ücret vermekle aynısına gelecek galiba sürekliEvet 15.gunde bende adet oldum 3.asilamamdi.Doktor tup bebek öneriyor şimdi baslamamda bir daha ki adet dönemine artık.
Canım çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun artık kan testi yine de baktırdın mı? Ben senin ilk diye tahmin etmiştim. Bana 2. aşılamayı önerdiler ama ne bileyim aklıma tüp bebek yapmakta geliyor fiyat aldım bugün bahçeci'den 6750 tl tahliller dahil imiş aşılamaya artık ücret vermekle aynısına gelecek galiba sürekli
Yerleşme kanaması olabilir doktoruna sorup bir tahlil yaptir istersenS.a arkadaşlar bu ay bn iğne ve catlatma ignesiyle tedavi oldum.adetim tuhaf ama anlamadim çarşamba Afedersiniz peceteye leke oldu perşembe bi damla bnde adet oluyorum soksun diye soğan suyu iciyorum ama bugun 3. Gün olmasına rağmen gelmiyor adet anlamadim böyle olan var mı aranızda?
Yerleşme kanaması olabilir doktoruna sorup bir tahlil yaptir istersen
Yok ya pek sanmıyorum adet ağrısı var.tabi yine olmazsam bi idrar testi yaparm.kist olusmussa diye korkum
Yok ya pek sanmıyorum adet ağrısı var.tabi yine olmazsam bi idrar testi yaparm.kist olusmussa diye korkum
Selam canlar. Bugun adet gecikmemin 16. Gününe girdim .kahve lekelenme cook azdı zaten bitti.. düzgün adet gören biri olarak dün yumurtlama gunumdu ama adet olmadım hergun takvime bakıyorum ama dr a gidemiyorum . 10 gün önce gittiğimde negatif ti kan sonucu ama test silik pozitif 2 kez şimdi 11 gün geçti üzerinden pazartesi gideyim diyorum sonra 4 şubat i bekle diyor içimden bir ses .. eğer bu ay adet olsaydım sıradaki adet tarihim 4 şubat. Olmazsam o zamana kadar gideyim diyorum . 10 gün önce gittiğimde kişt miyom vs. Yoktu bir sonraki 10 gün içinde de adeti geciktirecek bir şey oluşması tıbben imkansız sanirim. Kafam çok karışık . Içimdeki ses ve belirtiler hamilesin diyor . Bir yanımda heveslenme ilk defa da olsa adetinin gecikmesi başka sebeplerden olabilir kötüsünü düşün iyisi süpriz olsun diyorum içimden . Akintim vardı beyaz oda bitti bu arada bel ağrım aynı devam ediyor . Goguslerim ucu kenarı çok çirkin oldu çürümüş kan oturmuş gibi kara mor arası bisey oldu uçları etrafı kahve . Adetim geciktiği için hormonlar bu tür belirtiler le benimle dalga mi geçiyor acaba. Birde adet agrisindan göğüs sancısı olurdu başlayacağına bu ay olmadığım gibi bu sancı ağrı vs hiç olmadı.bütün bunların sonucu dr da biliyorum ama içimden gelen ses çok baskın bekle ve gittiğinde keseyi göreceksin diyor.inşallah
Bence hic altüs olup kendinizi uzmeyin. Daha 10. Gün hic birşey belli olmaz. Bak ben ne zamandır bekliyorum umidimi kaybetmeden. Biraz daha sabırlı olun ve 15. 16. Günden önce test yapıp kendinizi uzmeyin nolur arkadaşlar...Eki Görüntüle 1942882 Eki Görüntüle 1942882 Silik çizgi resimde net çıkmıyor ama ben de eşimde gördük bugün aşılamadan sonraki 10.gündü bu testin üstüne kan verdim ama negatif çıktı alt üst oldum
İnşallah canım Amiinnn. Bende daha adet olmadım23. Günü 2 hafta adet gecikmesi üstüne 20.gunu negatif 23. Gunu 3 gun sonra 0.1 den 3 gün sonra 1000 gorenler var bunlar dan bir sürü var .. adet olmadığınız sürece şansımız hala var.. Inşallah meleklerimiz bizimle dir . Inşallah hepimiz sağlıkla en kısa zamanda anne oluruz amin.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Seninde dediğin gibi vardır bunda da bir hayirS.a arkadaşlar bu adetle tüp bebege başlamaya karar vermiştim. Ama tuhaf bi adet dönemim oldu sağda ve Solda 2.35 lik yumurta var catlamamis . Buvyuzden bu ay dinlenme. Vardır bi hayir ne yapalım tüp bebek için adapte etmiştim kendimi bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?