Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Erken testte pozitif çıkmışsa haberler güzel demktr canımm

Selam kizlar, bu ayda olmadi maalesef. 3. Asilamamda husran ne yazikki. Bu ay igne kullandim ya asiri afri yapmsti yan etkisi bu oldu bende., birde manyak akinti yapiyor ne yazikki. Azicik psikolojimi toparlamaliyim. Olmadigi icin hayirlisi buymus diyorum tabiiki ama iste gonul bu

Kızlar gunaydin hayirli cumalar hepimize. Dua eder dua beklerim. Simdi kendimle ilgili son durumu yazicam.bi el atin hele benim duruma benimde bugün gecikmemin 6.günü. Hala en ufak bir adet belirtim yok. Bel ağrısı kasık ağrısı desen hic yok. Goguslerimde bir ağırlık hissediyorum. Yani ağrı sızı değil agirlastigini hissediyorum. Göğüs uclarim tuttugumda açıyor. Üstüne falan yattigimda bir rahatsızlık hissetmiyorum ama ucuna dokununca kafif bir aci oluyor. Asilamanin 16. Günü kan testim 1.20 çıktı. Adet gecikmesinin 2.günü idrar testi negatif çıktı. Doktorum çok moralimi bozdu. Ne gel ultrason da bakalım dedi. Nede kan testini bir kaç gün sonra tekrarla dedi. Direk 1.20yi duyunca değerin yükselemez adet olunca haberleselim dedi ve kapattı. Eşim hala ümitli. İstisnasız her sabah karnimi öperek çıkıyor evden. Eve geldiğinde yine ayni şekilde bebeğini sever gibi karnimi okuyor opuyor konusuyor o kadar ümitli ki onu hic boyle düşünmemiştim. Evet çocuğumuz olsun ikimizde istiyoruz ama ben negatif sonuç alınca umidimi kestim. Ama eşimin boyle olması benide umitlendiriyor. İnşallah eşim haklıdır doktora gitmeyi düşünmüyorum. Bir hafta kadar daha bekleyecegim. Eğer kist falan oluşmuş olsaydı illaki agrilarim olurdu ama yok birseyim. Yanlız her sabah uyandigimda yataktan kalkmadan vücudumu dinliyorum. Ve adet olacak gibi kasiklarim açıyor. Tuvalete girip çıktıktan sonra bir daha hic bir şey olmuyor. Bütün günüm gayet güzel geçiyor. Çok fazla kabızlık ve gaz problemi yaşıyorum. İnternette hep okurdum ama ne akrabalarimda nede komsularimda hic duymamistim gebeliklerin geç öğrenen. Ama dun aksam annem anlattı teyzem 3 aylıkken öğrenmiş. Diğer teyzemin kızı 3 aşılama 2tup bebek yaptırdı onunda hep kanda geç çıkarmış. Umarım bende onlardan biriyimdir. Bu arada biz normal hayatimiza devam ediyoruz esimle birliktelik konusunda. Yani onceki gibi degil tabi daha kisitladik bu konuyu ama sonucta evli insanlariz ve kocami bu konuda geri cevirmek istemiyorum. Umarim hamileysem bu durumun bir zarari olmaz.Hadi bakalım Rabbim herkeze güzel haberler almayı nasip etsin. Bende ki son durum bunlar kızlar

Canım geçmiş olsun. Aldığın her olumsuz sonuç seni olumlu ya bir adim daha yaklaştırıyor bunu sakin unutma. Kendini üzme yıpratma. Demesi kolay diyebilirsin evet haklisin ama unutma bu topikteki herkes seçilmiş insan ve birbirimizle ayni kadarı paylaşıyoruz. Tek fark kimimiz 1 yıllık evli kimimiz 5 kimimiz 10. Kimi ilk asilamasini yaptırdı kimisi 3. Kimisi tüp bebek yaptırdı kimisi tedaviye daha yeni başladı. Derdimiz duamiz ayni ,...EVLAT... umidini sakin kaybetme. Evet biraz toparla kendini biraz değişiklik yap calismiyorsan orgu örmeye başla benim için ise yarıyor güzel terapi oluyor. Ne bileyim değişik birşeyler bul hobilerin varsa biraz yönel onlara. Çık dolas. Esinle vakit geçir ama eve kapatma kendini ben kendimi hep eve kapattim ve vertigo hastası oldum.artik dışarı hic bir şekilde çıkmak istemiyorum. Evimde kendime bir dünya kurdum ve boyle mutluyum. Sende nasıl mutlu oluyorsan öyle yasa. Ama çok fazla düşünüp kendini yıpratma.

Çok teşekkür ederim aydınlatıcı olmuş . Evet kalçadan her gün iki doz toz bi su şeklinde 6 gün uygulancak menogon, letrasan da destek sanırım gelişmesinde. Fakat çok uygun bi fiyatta değil tabiki hepsine 350 tl bayıldık ki aynısıysa ne gereği var da gonal f vermemiş? Daha yeniyim bebek konularında, bi kez klomen geçmişim var. Hsg ve histereskopi ameliyatı da oldum. Başka hiç bi sorun yok şuan, gün tutturamıyoruz sanırım biz artık aşılama olsun dedik kesin olsun diye,,, umarım hepimizin evleri neşelenir yeşeririz

Evet 15.gunde bende adet oldum 3.asilamamdi.Doktor tup bebek öneriyor şimdi baslamamda bir daha ki adet dönemine artık.

Evet 15.gunde bende adet oldum 3.asilamamdi.Doktor tup bebek öneriyor şimdi baslamamda bir daha ki adet dönemine artık.
Canım çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun artık kan testi yine de baktırdın mı? Ben senin ilk diye tahmin etmiştim. Bana 2. aşılamayı önerdiler ama ne bileyim aklıma tüp bebek yapmakta geliyor fiyat aldım bugün bahçeci'den 6750 tl tahliller dahil imiş aşılamaya artık ücret vermekle aynısına gelecek galiba sürekli

Bugün kan testi yaptiracaktim sabah adet olunca tel açtım lekelenme gibiyse gel dedi bende normal dedim gerek gormediler.Benim ilk aşılamam tuttu 6 yaşında kızım var ona kardes için bu 3. asilamam oldu ama tutturamadik.Yasin küçükse problem büyük değilse bir asilama daha yaptirabilirsin.Ben bu ayı boş geçireceğim.

S.a arkadaşlar bu ay bn iğne ve catlatma ignesiyle tedavi oldum.adetim tuhaf ama anlamadim çarşamba Afedersiniz peceteye leke oldu perşembe bi damla bnde adet oluyorum soksun diye soğan suyu iciyorum ama bugun 3. Gün olmasına rağmen gelmiyor adet anlamadim böyle olan var mı aranızda?

Yerleşme kanaması olabilir doktoruna sorup bir tahlil yaptir istersen

Selam canlar. Bugun adet gecikmemin 16. Gününe girdim .kahve lekelenme cook azdı zaten bitti.. düzgün adet gören biri olarak dün yumurtlama gunumdu ama adet olmadım hergun takvime bakıyorum ama dr a gidemiyorum . 10 gün önce gittiğimde negatif ti kan sonucu ama test silik pozitif 2 kez şimdi 11 gün geçti üzerinden pazartesi gideyim diyorum sonra 4 şubat i bekle diyor içimden bir ses .. eğer bu ay adet olsaydım sıradaki adet tarihim 4 şubat. Olmazsam o zamana kadar gideyim diyorum . 10 gün önce gittiğimde kişt miyom vs. Yoktu bir sonraki 10 gün içinde de adeti geciktirecek bir şey oluşması tıbben imkansız sanirim. Kafam çok karışık . Içimdeki ses ve belirtiler hamilesin diyor . Bir yanımda heveslenme ilk defa da olsa adetinin gecikmesi başka sebeplerden olabilir kötüsünü düşün iyisi süpriz olsun diyorum içimden . Akintim vardı beyaz oda bitti bu arada bel ağrım aynı devam ediyor . Goguslerim ucu kenarı çok çirkin oldu çürümüş kan oturmuş gibi kara mor arası bisey oldu uçları etrafı kahve . Adetim geciktiği için hormonlar bu tür belirtiler le benimle dalga mi geçiyor acaba. Birde adet agrisindan göğüs sancısı olurdu başlayacağına bu ay olmadığım gibi bu sancı ağrı vs hiç olmadı.bütün bunların sonucu dr da biliyorum ama içimden gelen ses çok baskın bekle ve gittiğinde keseyi göreceksin diyor.inşallah

Bence tekrar bi kan testi yaptir ve doktora git . Beklemek zor.sabr etmek xor.dediğin gibi bunların cevabı doktor da. Bizim sadece snn için iyi dilekrimiz var. İnş sonucu güzel olsun

Silik çizgi resimde net çıkmıyor ama ben de eşimde gördük bugün aşılamadan sonraki 10.gündü bu testin üstüne kan verdim ama negatif çıktı alt üst oldum

Bence hic altüs olup kendinizi uzmeyin. Daha 10. Gün hic birşey belli olmaz. Bak ben ne zamandır bekliyorum umidimi kaybetmeden. Biraz daha sabırlı olun ve 15. 16. Günden önce test yapıp kendinizi uzmeyin nolur arkadaşlar...

23. Günü 2 hafta adet gecikmesi üstüne 20.gunu negatif 23. Gunu 3 gun sonra 0.1 den 3 gün sonra 1000 gorenler var bunlar dan bir sürü var .. adet olmadığınız sürece şansımız hala var.. Inşallah meleklerimiz bizimle dir . Inşallah hepimiz sağlıkla en kısa zamanda anne oluruz amin.

İnşallah canım Amiinnn. Bende daha adet olmadım

S.a arkadaşlar bu adetle tüp bebege başlamaya karar vermiştim. Ama tuhaf bi adet dönemim oldu sağda ve Solda 2.35 lik yumurta var catlamamis . Buvyuzden bu ay dinlenme. Vardır bi hayir ne yapalım tüp bebek için adapte etmiştim kendimi bu ay

Hakkında hayırlısı olsun canım. Seninde dediğin gibi vardır bunda da bir hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…