Can'ım istersen tekrar bir dr git uzun zaman oldu bu kadar geçikme neden olsunki tahlil yaptır belki çıkar bu sefer23. Günü 2 hafta adet gecikmesi üstüne 20.gunu negatif 23. Gunu 3 gun sonra 0.1 den 3 gün sonra 1000 gorenler var bunlar dan bir sürü var .. adet olmadığınız sürece şansımız hala var.. Inşallah meleklerimiz bizimle dir . Inşallah hepimiz sağlıkla en kısa zamanda anne oluruz amin.
Aynen bozkurt28 bende yarın gideyim diyorum gecikme 17. Gün oldu hala maşallah bi damla leke akıntı falan yok ama bir yandan da o kadar rahatım ki ağrı sizi bisey yok diyorum bekle ikinci adet günü 4 şubatta da olmazsam gideyim sonra içim içimi yiyor gene iyi dayandimCan'ım istersen tekrar bir dr git uzun zaman oldu bu kadar geçikme neden olsunki tahlil yaptır belki çıkar bu sefer
Aynen bozkurt28 bende yarın gideyim diyorum gecikme 17. Gün oldu hala maşallah bi damla leke akıntı falan yok ama bir yandan da o kadar rahatım ki ağrı sizi bisey yok diyorum bekle ikinci adet günü 4 şubatta da olmazsam gideyim sonra içim içimi yiyor gene iyi dayandim
İnanki merakla sonucunu bekliyorum canım Allahım hayırlısını nasip etsin. Bu arada aşılama sırasında acı oluyormuBen 4. Ve 6 günü gitmiştim temiz çıkmıştı gec dollenme de olabilir dediler bekleyip1 hafta olmazsa gidecektim ama tuhaf bi rahatlik coktu bana 26 sina aldim randevu eşim günlerdir gidelim bakalım test aliyim zart zırt bi sürü şey diyo benim de hiç merakım kalmadı erken gebelik testlerim pozitif olduğu halde 4. 6. Gün gecikmemde kanda cikmadi o yüzden test vs istemedim 26 sında da bir is bulup gitmeyip 4 şubatı bekleme derdindeyim sanirim
Normalde adet ağrısı kadar kısa bi ağrı o kadar ama aleti takarken gevse kasma kendini.hiç bisey anlamiyorsyn o zamanİnanki merakla sonucunu bekliyorum canım Allahım hayırlısını nasip etsin. Bu arada aşılama sırasında acı oluyormu
Can'ım aşılamam oldu bugün valla dr elinden mi nedir hiç bişey duymadım hatta acaba olmadımı diye bile düşündüm 12 milyon sperm enjekte edildi 5 milyonu ileri hareketli dedi dr herşey iyi güzel dedi inşallah hamiş olurum şimdilik bir ağrım falanda yok hayırlısı olur inşallahBen 4. Ve 6 günü gitmiştim temiz çıkmıştı gec dollenme de olabilir dediler bekleyip1 hafta olmazsa gidecektim ama tuhaf bi rahatlik coktu bana 26 sina aldim randevu eşim günlerdir gidelim bakalım test aliyim zart zırt bi sürü şey diyo benim de hiç merakım kalmadı erken gebelik testlerim pozitif olduğu halde 4. 6. Gün gecikmemde kanda cikmadi o yüzden test vs istemedim 26 sında da bir is bulup gitmeyip 4 şubatı bekleme derdindeyim sanirim
Amin inşallah hayırlı olur canım hepimiz içinCanım insallah bebek haberini alırız bolca yat dinlen 2 3 gün ve de bu ay ağır kaldırma hayırlı olsun canim
pazar gecesi 23.30 iğnemi vurdum salı günüde 11.30 aşılamam oldu tam 36 saatte aşılamam oldu dün canım..ilk aşılamam inşallah son olurGünaydın.
Aşılamalarınızı çatlatma iğnesinden kaç gün sonra yaptılar acaba ? Cvplarınızı bekliyorum , aşılama için bende iğnedeyim 7 gündür ve daha 4 iğnem var.
pazar gecesi 23.30 iğnemi vurdum salı günüde 11.30 aşılamam oldu tam 36 saatte aşılamam oldu dün canım..ilk aşılamam inşallah son olur
amin inşallah canım hepimiz hayırlı haberler veririz..evet normal canım aşılama esnasında sakın kendini kasma hiçbişey duymadım benİnşallah tutunur bebeğin sana, inşallah. Benimde ilk aşılamam olacak.Bana pazar 22 de çatlatma verdi, salı sabah 10 da sperm vermek için gidiceZ ve sanırım 14 te yapıcak aşılamayı. O zaman normal?
amin inşallah canım hepimiz hayırlı haberler veririz..evet normal canım aşılama esnasında sakın kendini kasma hiçbişey duymadım ben
Bize dr cmtesi olsun demişti öylede oldu Salı'da aşılamam oldu 12 milyon sperm enjekte edildi 5 milyonu ileri hızlı dedi dr iyi dedi bakalım belli olurOhh saol içim rahatladı ... salı sabah 10 da sperm alıcaklar ya, pazar sabahı mı ilişki yapsak yoksa ctesi mi? Garantiye almam içinüç gün ilişki olmasın dedi ama ? Bilemedim
Bize dr cmtesi olsun demişti öylede oldu Salı'da aşılamam oldu 12 milyon sperm enjekte edildi 5 milyonu ileri hızlı dedi dr iyi dedi bakalım belli olur
iki yumurtam oluşmuştu sağ ve sol tarafta birer tane 15 gün sonra test yaparsın dedi dr inşallah hasta olmam..içimde heyecan var korku var endişe var farklı duygular yaşıyorum olmazsa üzülücem ama hayırlısı deyip yeni tedavilere devam edicem..Bende heyecanlandım şimdi . Kaç gün var belli olmasına? Kaç yumurta olgundu peki ?
iki yumurtam oluşmuştu sağ ve sol tarafta birer tane 15 gün sonra test yaparsın dedi dr inşallah hasta olmam..içimde heyecan var korku var endişe var farklı duygular yaşıyorum olmazsa üzülücem ama hayırlısı deyip yeni tedavilere devam edicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?