Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Can'ım istersen tekrar bir dr git uzun zaman oldu bu kadar geçikme neden olsunki tahlil yaptır belki çıkar bu sefer

Can'ım istersen tekrar bir dr git uzun zaman oldu bu kadar geçikme neden olsunki tahlil yaptır belki çıkar bu sefer
Aynen bozkurt28 bende yarın gideyim diyorum gecikme 17. Gün oldu hala maşallah bi damla leke akıntı falan yok ama bir yandan da o kadar rahatım ki ağrı sizi bisey yok diyorum bekle ikinci adet günü 4 şubatta da olmazsam gideyim sonra içim içimi yiyor gene iyi dayandim

Adet döngümun uzamamasi için beklemedim ve 3. Gün doktora gittim sağ ve Solda catlamayan yumurta vardı zararsız kist. Sizde ihmal etmeyin bnce.

Ben 4. Ve 6 günü gitmiştim temiz çıkmıştı gec dollenme de olabilir dediler bekleyip1 hafta olmazsa gidecektim ama tuhaf bi rahatlik coktu bana 26 sina aldim randevu eşim günlerdir gidelim bakalım test aliyim zart zırt bi sürü şey diyo benim de hiç merakım kalmadı erken gebelik testlerim pozitif olduğu halde 4. 6. Gün gecikmemde kanda cikmadi o yüzden test vs istemedim 26 sında da bir is bulup gitmeyip 4 şubatı bekleme derdindeyim sanirim

İnanki merakla sonucunu bekliyorum canım Allahım hayırlısını nasip etsin. Bu arada aşılama sırasında acı oluyormu

selamun aleyküm. 5senelik evliyim. İlk sene aşılama yaptırdım tutmadı. 2 sene önce tüp bebek yaptım. Oda tutmadı. Hatta 3 tane 3tane dondurulmuş embriyolarım var. Daha sonra normal yollarla başka başka dk. Gittim. Normal yolla 2 kere hamile kaldım. İlk ki gelişmedi düştü. 2de korktum kötü bir olay yaşadım düştü. Bu arada 34 yaşındayım. Şimdide 19 Ocak ta aşılama yaptım. Bakalım bekliyoruz. Adet sandım gibi ağrım çok oldu ilkin de böyle olmamıştı. Ama bu ay fazla yumurta büyüdüğü için ohss sendroma da yaşadım. Sağlık açısından çok ağrım sancım oldu. Rabbim herkesi sevindirsin. Burda o kadar şey okudum ki insanın morali bozuluyor. Ben hangi dk gittiysem tedaviye iyi cvp veriyorsun niye olmuyor diye bana soruyor. Tüp bebekte bile dk benle beraber ağladı. Stresten kesinlikle uzak duracaksın diyo ama insanız. Anlayacağınız arkadaşlar böyle. Hepinizden destek bekliyorum. Tşk ederim

Can'ım aşılamam oldu bugün valla dr elinden mi nedir hiç bişey duymadım hatta acaba olmadımı diye bile düşündüm 12 milyon sperm enjekte edildi 5 milyonu ileri hareketli dedi dr herşey iyi güzel dedi inşallah hamiş olurum şimdilik bir ağrım falanda yok hayırlısı olur inşallah

Canım insallah bebek haberini alırız bolca yat dinlen 2 3 gün ve de bu ay ağır kaldırma hayırlı olsun canim

Günaydın.
Aşılamalarınızı çatlatma iğnesinden kaç gün sonra yaptılar acaba ? Cvplarınızı bekliyorum , aşılama için bende iğnedeyim 7 gündür ve daha 4 iğnem var.

Günaydın.
Aşılamalarınızı çatlatma iğnesinden kaç gün sonra yaptılar acaba ? Cvplarınızı bekliyorum , aşılama için bende iğnedeyim 7 gündür ve daha 4 iğnem var.
pazar gecesi 23.30 iğnemi vurdum salı günüde 11.30 aşılamam oldu tam 36 saatte aşılamam oldu dün canım..ilk aşılamam inşallah son olur

İnşallah tutunur bebeğin sana, inşallah. Benimde ilk aşılamam olacak.Bana pazar 22 de çatlatma verdi, salı sabah 10 da sperm vermek için gidiceZ ve sanırım 14 te yapıcak aşılamayı. O zaman normal?
pazar gecesi 23.30 iğnemi vurdum salı günüde 11.30 aşılamam oldu tam 36 saatte aşılamam oldu dün canım..ilk aşılamam inşallah son olur

İnşallah tutunur bebeğin sana, inşallah. Benimde ilk aşılamam olacak.Bana pazar 22 de çatlatma verdi, salı sabah 10 da sperm vermek için gidiceZ ve sanırım 14 te yapıcak aşılamayı. O zaman normal?
amin inşallah canım hepimiz hayırlı haberler veririz..evet normal canım aşılama esnasında sakın kendini kasma hiçbişey duymadım ben

Ohh saol içim rahatladı ... salı sabah 10 da sperm alıcaklar ya, pazar sabahı mı ilişki yapsak yoksa ctesi mi? Garantiye almam için üç gün ilişki olmasın dedi ama ? Bilemedim
amin inşallah canım hepimiz hayırlı haberler veririz..evet normal canım aşılama esnasında sakın kendini kasma hiçbişey duymadım ben

Ohh saol içim rahatladı ... salı sabah 10 da sperm alıcaklar ya, pazar sabahı mı ilişki yapsak yoksa ctesi mi? Garantiye almam için üç gün ilişki olmasın dedi ama ? Bilemedim
Bize dr cmtesi olsun demişti öylede oldu Salı'da aşılamam oldu 12 milyon sperm enjekte edildi 5 milyonu ileri hızlı dedi dr iyi dedi bakalım belli olur

Bende heyecanlandım şimdi . Kaç gün var belli olmasına? Kaç yumurta olgundu peki ?
Bize dr cmtesi olsun demişti öylede oldu Salı'da aşılamam oldu 12 milyon sperm enjekte edildi 5 milyonu ileri hızlı dedi dr iyi dedi bakalım belli olur

Bende heyecanlandım şimdi . Kaç gün var belli olmasına? Kaç yumurta olgundu peki ?
iki yumurtam oluşmuştu sağ ve sol tarafta birer tane 15 gün sonra test yaparsın dedi dr inşallah hasta olmam..içimde heyecan var korku var endişe var farklı duygular yaşıyorum olmazsa üzülücem ama hayırlısı deyip yeni tedavilere devam edicem..

tabiki de umutlanıp hüsrana uğramak yıpratıcı. Ama vazgeçmek yok. Yine yine yine ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…