Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızları slmmm) yarın büyük gün 19 günlük gecikmem in üzerine hala olmadım yarın randevu günüm . Bakalim bu gecimenin sebebi bebek mi kist mi stres falan mi ogrencez. Yarın 20 gun gecikmiş olacak 10 aralık son adet tarihim 27 aralık asilama oldum 26 27 28 hep iliski oldu dr tavsiyesi sonra gün aşırı devam etti öyle ki adet görmediğim için hala gün aşırı iliski miz devam ediyor hatta regli olmadığım halde bu ay gene de yumurtlama günümü değerlendirdim ya tutarsa diye. Benim normalde adetim gününe saatine kadar duzenliydi hiç sasmadi hatta öyle ki 1 gun once yada saatinden önce bile gelmedi ondan bu olmayışı çok garip geliyor. Yarını eşim özellikle iple çekiyoruz. Eşime göre bebek var bana göre hiç bisey yok stres falan diyebilir çoook küçük bi ihtimal de kist belki. Kist e ihtimal vermiyorum muayene olalı 1 ay olmadı 10 günlük 20 günlük kist bu kadar adeti engellemez . Daha önce tıbbi sekreter olarak kadın doğumda çalıştım asilama tüp bebek konusu dışında bi çok konuda tecrübe bilgi edindim. Ama her insan bünyesini farklı ele alırsak is değişiyor. Annem bana hamileyken adet goruyormus 3 ay bitince karnı az çıkıyor ve hareket hissediyor sonra altdan muayene ile beni ogreniyor hiç bulantı göğüs de renk acı değişik bisey olmamış . Hayırlısı bakalım ... insallah 2017 de hepimiz bebisleri mizi kucaklariz

Hayırlı haberler alırsın inşallah ,
Anlayamadığım şu ; 27 aralık ta aşılama olduysa nasıl 26,27,28 de ilişki oluyor? Aşılama öncesi en az 2 gün ilişki yasağı koyulur. Hadi onu geçtim,aşılama öncesi günü ilişki, aşılama günü ilişki,sonraki günü de ilişki olmuş oluyor ? İnsan evladına yapılmaz bu

Dr çatlama imgesini vurunca o gece iliski olsun dedi sonra asilama olduğum gün çatalda 20 dk yattım dr bu gece dahil gün aşırı iliski dedi bizde fazlasıyla değerlendirdik )

Kızlar asilama için kullandığımız klomen vs ovitral bunları kullanırken aslında daha önce yada sonradan çatlayan yumurtalar olabiliyor o yüzde en doğrusu adet biter bitmez gün aşırı iliski ve catlatma ignesinden sonra vurulduğu gün dahil 3 gun iliski zor ama ta olsa illaki kaliteli bir sperm denk gelir gerisi dollenme ve tutunma ışte orası sıkıntılı oluyor bekle mek zor ama yanlış bir is de yapmıyoruz illaki zamanı gelince olur.

Hahahh :) yahu adamı ırgat gibi kullanmışsın alemsin ya :) spermi hangi gün verdiniz peki
Dr çatlama imgesini vurunca o gece iliski olsun dedi sonra asilama olduğum gün çatalda 20 dk yattım dr bu gece dahil gün aşırı iliski dedi bizde fazlasıyla değerlendirdik )

benim paZar akşamı 22 de çatlatma iğnem yapılcak göbekten, salı günü sabah saat 10 da sperm verilcek ve aynı gün 14 te aşılama olacak. Yalnız beylerin sperm kalitesi açısından bu perhize uymaları önerilir. Ctesi sabahı ilişki düşünüyorum ve salı spermleri vericez. Hergün ilişki kesinlikle uygun değil fikrindeyim. Bir gün ara daha makul en aZından.

Ben de başladım sonunda. Aşılama yolundayım. İğnemin 2. Günü. Cuma kontrolüm var. Kaç günde gelişir ki bu yumurtalar? Bir an önce olsun bitsin istiyorum. Bu kontroller beni daha çok strese sokuyor sanki. Klomenle bir yumurtam oluşuyordu. İnş iğneden de sağlıklı bir sonuç alırım.

Hayırlı olsun. Benim dün 8.günümdü 5-6 tane vardı, ikisi bayağı olgundu, iğneye de 3 gün daha devam çünkü diğerleri ufak kalmış onları besliyorum şimdi , hangi iğneyi oluyosun ?

Hayırlı olsun. Benim dün 8.günümdü 5-6 tane vardı, ikisi bayağı olgundu, iğneye de 3 gün daha devam çünkü diğerleri ufak kalmış onları besliyorum şimdi , hangi iğneyi oluyosun ?
Sağol Can'ım. Hepimize inş. Gonal f 300 lük verdi. 50 vuruyoruz her akşam. Sen aşılama mı olacaksın? Öyleyse çok yumurta olunca aşılama iptal edilmiyor mu ki? Ben öyle duymuştum

Asilama olacagi gun verdik 2 sonra yikandi açıklandı 60 milyon ileri hareketli siperm asiladilar
Can'ım yarın mutlaka sonucu yaz merakla bekliyor olacağım. Bu arada bize 12 milyon sperm enjekte ettik 5 milyonu ileri hızlı gayet iyi dedi dr ama sen şimdi 60 milyon yazınca ben bizimki hiçbişey dedim az mı bizimki azsa dr niye iyi dedi kafamda deli sorular

Evet, ilk aşılamam olacak salı günü. Sanmıyorum öle bişey olsa dr um iğneye devam etmezdi, hala büyütmek için iğne oluyorum hergün kalçadan. Ama ben menogon kullanıyorum iğnede seninki farklıymış. 2 kutu bitince 8. Gün yani dün kontrolüm oldu ve dr yine bi kutu iğne verdi,4 gün daha vurdurcam, biraz yorucu hergün ama alıştım
Asilama olacagi gun verdik 2 sonra yikandi açıklandı 60 milyon ileri hareketli siperm asiladilar
Sağol Can'ım. Hepimize inş. Gonal f 300 lük verdi. 50 vuruyoruz her akşam. Sen aşılama mı olacaksın? Öyleyse çok yumurta olunca aşılama iptal edilmiyor mu ki? Ben öyle duymuştum

Önemli olan ne kadar olduğu değil içlerinden birinin yumurtayla dinlenmesi 60 milyon sperm enjekte ettiler ama sonucu yarın ogrencem Hayirlisi herşeyin.

Bende bir rahatlik var anlatamam kendi mi hamile degilim diye o kadar alistirmis durumdayım ki ..adet sokturucu verip yollayacak ne yapılacak ki dedim eşime ya iyi düşün dedi .. ben hariç herkes umutlu belirtileri kendime adet olamadık vücut alay ediyor bu ay benle diyorum o derece relax ım

Hep negatifi göre göre bünyen pozitife nasıl cvp vereceğini bilmiyor

Hep negatifi göre göre bünyen pozitife nasıl cvp vereceğini bilmiyor
Hahahhahyarın bi gidermisim kese falan resmi alır gelir misim ne gülerim ama bekle bekle adet olamadım diye git 16 gun once negatif çıkan testin 16 gun sonra pozitif olsun pehh kendi mi ensemden vurulmuş gibi hissederim sinsi bebbekler yok değil bende onlardan biriyim annem hep allah sana senin gibi evlat versin derdi daha başından tutarsa dua si yandık şaka bir yana insallahhh mucize olur

İnşallah canım inşallah pozitif sonuç alırsın bizde rahat bir nefes alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…