- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.114
- 133
Tebrik ederim. Kaç yumurtayla aşılama gerçekleşti ve kaçıncı saatte acaba?doktor yumurta sayım ile ilgili bir şey demedi sadece yeterli olgunluktalar demişti. aşılama günü ilişki olmadı ama doktorum bir hafta her gün ilişkiye gireceksiniz dedi. aşılamadan sonraki ilk üç gün doktorun dediğini yaptık ama sonra eşim şehir dışına gitmek zorunda kaldı , haftayı tamamlayamadık :) eşim bi hafta sonra geldi bu sefer de yoğun iş temposu vs derken yine yalan oldu ilişki :) o yüzden bu aşılamadan pek umudum yoktu. ama işte allahın takdiri :)
bazen çıkıyor öyle drlar boşver canım başka bir dr görünürsün ama ihmal etme zaman geçirmeden tekrar gitCanlar manyas hi dr a denk geldim asilama oldum dedim 20 gun adet yok dedim ilgilenmedi uzan dedi üstten us baktı yok gebelik kan ver bide yoksa gebelik olursun diyor .. bunlar nasıl dr ya neden gecikti niçin bi arastiralim demiyor
Benim bir arkadaşımın yumurta sayısı fazla olunca iptal ettiler. Çoğul gebeliğe neden olabileceğinden dolayı.Evet, ilk aşılamam olacak salı günü. Sanmıyorum öle bişey olsa dr um iğneye devam etmezdi, hala büyütmek için iğne oluyorum hergün kalçadan. Ama ben menogon kullanıyorum iğnede seninki farklıymış. 2 kutu bitince 8. Gün yani dün kontrolüm oldu ve dr yine bi kutu iğne verdi,4 gün daha vurdurcam, biraz yorucu hergün ama alıştım
Benim her seferinde ya 6 ya da 8 bile yumurta oldu diye bilirim. Olmussa arkadaşın sukür etmeli bence. Bizim o halde bile olmuyorBenim bir arkadaşımın yumurta sayısı fazla olunca iptal ettiler. Çoğul gebeliğe neden olabileceğinden dolayı.
Hatta yakın zamanda bir arkadaşım aşılama ile hamile kaldı. İkizmiş. Doktora kızıyordu niye böyle tedbirsiz davrandı diye. Ablasızının da ikizmiş. Çok zor olduğunu bildiğinden dolayı ikiz olmasına üzülmüştü bayağı.
Tabi bence bir sakıncası Yok. İkiz olsa aksine mutlu olurum :)
Ben de ona şaşırıyorum Zaten. Bunu birkaç kişiden duyduğum için söyledim çok yumurta olunca bazı doktorlar iptal ediyor aşılamayı.Benim her seferinde ya 6 ya da 8 bile yumurta oldu diye bilirim. Olmussa arkadaşın sukür etmeli bence. Bizim o halde bile olmuyor
Direk ozel e gittim parayı basınca nasıl güzel ilgeniyorlar sinir kalktı arabaya atladığım gibi ozel e alttan üstten her tür muayene etti kist vs yok ter temiz cikti asilama ve lekelenme olan günleri söyledim adet günü gecikme vs hesapladı asilamada hangi ilaçları ne kadar dilimi falan sordu. Kan da gebelik çıkmazsa tekrar muayene edicem her ihtimale karşı da 1 hafta sonra sokturucu veririz dedi. Kan sonucum yarın sabah yada öğleden sonra belli olurmuş. Hayirlisi bakalım . Adet olacak olsam kan gorunurmus yada bir pıhtı damla vs tertemiz ama dedi dr. Geç dollenme olabilir gibi geldi bana kanda çıkar insallah dedi.Hayirlisi bakalimbazen çıkıyor öyle drlar boşver canım başka bir dr görünürsün ama ihmal etme zaman geçirmeden tekrar git
En iyisini yapmışsın canım hadi inşallah müjdeli haber verirsin bize olmazsada üzülmek yokDirek ozel e gittim parayı basınca nasıl güzel ilgeniyorlar sinir kalktı arabaya atladığım gibi ozel e alttan üstten her tür muayene etti kist vs yok ter temiz cikti asilama ve lekelenme olan günleri söyledim adet günü gecikme vs hesapladı asilamada hangi ilaçları ne kadar dilimi falan sordu. Kan da gebelik çıkmazsa tekrar muayene edicem her ihtimale karşı da 1 hafta sonra sokturucu veririz dedi. Kan sonucum yarın sabah yada öğleden sonra belli olurmuş. Hayirlisi bakalım . Adet olacak olsam kan gorunurmus yada bir pıhtı damla vs tertemiz ama dedi dr. Geç dollenme olabilir gibi geldi bana kanda çıkar insallah dedi.Hayirlisi bakalim
üzulmem çünkü kendimi alistirmis oldum artık negatif çıkacağına da eminim artık bekliyorum adet olmayı vücudumun normal doğal dengesine dönmesini bekliyorum .En iyisini yapmışsın canım hadi inşallah müjdeli haber verirsin bize olmazsada üzülmek yok
hayırlısı böyledir canım Allahtan yapıcak bişey yok önümüzdeki aylara bakıcazTam beklediğim gibi sonuç 0.24 negatif çıkmış ben bu ay her ihtimale karşı gün asiri iliski devam ediyorum göle maya çalıyorum bakalım ya tutarsabu arada dr sokturucu verdi lmadim
Kızlar merhaba.
Bugün adet gecikmenin 12. Gunu. Akşamüstü kahverengi akintim geldi devamı olmadı. Sol tarafimda nefes aldıkça batan bir ağrı var. Normalde birşey yok ama nefes aldigimda biraz batma oluyor. Sizce bana ne oluyorasilamanin 16. Günü kan değerin 1.20 çıktı. Adet olmam gereken gün idrar testi yaptım negatif çıktı. 4gun sonra tekrar yaptım yine negatifti. Sizce ben ne yapmalıyım simdi. Doktora gitmek istemiyorum çünkü tekrar negatif duymak istemiyorum. Ama kafam çok karisik bu kahverengi akıntı nerden çıktı.
Adetin gecikti ve ben ikinci adetin yumurtlama dönemine girdim bugün 2. Günüm. Acaba yumurtlamadan kaynaklı mi diye düşünüyorum. Evet kist olayı benimde aklımda ama bir yanım da acaba yerleşme kanaması falan olabilir mi diyorEmin olmak.için gitmelisin çünkü bebk değilse bu ağrıları yapan kist oluyor genelde.bnm ilk gün akintim bi damla camur gibi 2 günde bazen durdu neredeyse bi 10 gün sürdü. Bence ihmal etmeyin döngü uzuyor yoksa
Adetin gecikti ve ben ikinci adetin yumurtlama dönemine girdim bugün 2. Günüm. Acaba yumurtlamadan kaynaklı mi diye düşünüyorum. Evet kist olayı benimde aklımda ama bir yanım da acaba yerleşme kanaması falan olabilir mi diyor
Doğru söylüyorsunİşte malesef bunların cevabı kan tahlili nde.
Canım ben bugün 23. Günü yani toplam 52 gun 1 gun lekelendim kahve fln bitti bir günlük pedin 3 de 1 i bile olmadı dr a gittim 3 defa kan verdim ilk test silik çıktı ama kanda Negatif ti 3 gun once perşembe verdim kan ngtf kist yok rahim temiz klomen yada igne nun etkisi sanirim başka açıklaması yok ben ki gününe saatine düzgün regli gören biriyim başıma geldi .ama sokturucu alma bedenin doğal dengesine kendi dönsün .. hepimizin hakkında hayırlısı önümüzdeki maçlara bakicaz.birde regli olmasam da gün aşırı ilişkiyi kesmedim tutar belki diye. Allahtan ümit kesilmezKızlar merhaba.
Bugün adet gecikmenin 12. Gunu. Akşamüstü kahverengi akintim geldi devamı olmadı. Sol tarafimda nefes aldıkça batan bir ağrı var. Normalde birşey yok ama nefes aldigimda biraz batma oluyor. Sizce bana ne oluyorasilamanin 16. Günü kan değerin 1.20 çıktı. Adet olmam gereken gün idrar testi yaptım negatif çıktı. 4gun sonra tekrar yaptım yine negatifti. Sizce ben ne yapmalıyım simdi. Doktora gitmek istemiyorum çünkü tekrar negatif duymak istemiyorum. Ama kafam çok karisik bu kahverengi akıntı nerden çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?