Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tebrik ederim. Kaç yumurtayla aşılama gerçekleşti ve kaçıncı saatte acaba?

Canlar manyas hi dr a denk geldim asilama oldum dedim 20 gun adet yok dedim ilgilenmedi uzan dedi üstten us baktı yok gebelik kan ver bide yoksa gebelik olursun diyor .. bunlar nasıl dr ya neden gecikti niçin bi arastiralim demiyor

Canlar manyas hi dr a denk geldim asilama oldum dedim 20 gun adet yok dedim ilgilenmedi uzan dedi üstten us baktı yok gebelik kan ver bide yoksa gebelik olursun diyor .. bunlar nasıl dr ya neden gecikti niçin bi arastiralim demiyor
bazen çıkıyor öyle drlar boşver canım başka bir dr görünürsün ama ihmal etme zaman geçirmeden tekrar git

Benim bir arkadaşımın yumurta sayısı fazla olunca iptal ettiler. Çoğul gebeliğe neden olabileceğinden dolayı.
Hatta yakın zamanda bir arkadaşım aşılama ile hamile kaldı. İkizmiş. Doktora kızıyordu niye böyle tedbirsiz davrandı diye. Ablasızının da ikizmiş. Çok zor olduğunu bildiğinden dolayı ikiz olmasına üzülmüştü bayağı.
Tabi bence bir sakıncası Yok. İkiz olsa aksine mutlu olurum :)

Benim her seferinde ya 6 ya da 8 bile yumurta oldu diye bilirim. Olmussa arkadaşın sukür etmeli bence. Bizim o halde bile olmuyor

Benim her seferinde ya 6 ya da 8 bile yumurta oldu diye bilirim. Olmussa arkadaşın sukür etmeli bence. Bizim o halde bile olmuyor
Ben de ona şaşırıyorum Zaten. Bunu birkaç kişiden duyduğum için söyledim çok yumurta olunca bazı doktorlar iptal ediyor aşılamayı.
İnsanların yaşamıyla ilgili bir durum. Tabi ki yine de şükrediyor ama ilgilenecek bakacak destek olacak bir yakını olmadığı için endişe etti en başta.

bazen çıkıyor öyle drlar boşver canım başka bir dr görünürsün ama ihmal etme zaman geçirmeden tekrar git
Direk ozel e gittim parayı basınca nasıl güzel ilgeniyorlar sinir kalktı arabaya atladığım gibi ozel e alttan üstten her tür muayene etti kist vs yok ter temiz cikti asilama ve lekelenme olan günleri söyledim adet günü gecikme vs hesapladı asilamada hangi ilaçları ne kadar dilimi falan sordu. Kan da gebelik çıkmazsa tekrar muayene edicem her ihtimale karşı da 1 hafta sonra sokturucu veririz dedi. Kan sonucum yarın sabah yada öğleden sonra belli olurmuş. Hayirlisi bakalım . Adet olacak olsam kan gorunurmus yada bir pıhtı damla vs tertemiz ama dedi dr. Geç dollenme olabilir gibi geldi bana kanda çıkar insallah dedi.Hayirlisi bakalim

En iyisini yapmışsın canım hadi inşallah müjdeli haber verirsin bize olmazsada üzülmek yok

Bende ayni durumdayım hala adet olmadım. Sen bi neticeye var hayirlisiyla da bende gidicem pazartesi falan. 10. Günüm benimde adet gecikmemin en ufak bir belirti leke ağrı falan hic birşey yok adete dair. Ama gaz problemim devam ediyor harnim çok fazla sisti

Tam beklediğim gibi sonuç 0.24 negatif çıkmış ben bu ay her ihtimale karşı gün asiri iliski devam ediyorum göle maya çalıyorum bakalım ya tutarsa bu arada dr sokturucu verdi lmadim

Tam beklediğim gibi sonuç 0.24 negatif çıkmış ben bu ay her ihtimale karşı gün asiri iliski devam ediyorum göle maya çalıyorum bakalım ya tutarsa bu arada dr sokturucu verdi lmadim
hayırlısı böyledir canım Allahtan yapıcak bişey yok önümüzdeki aylara bakıcaz

Kızlar merhaba.
Bugün adet gecikmenin 12. Gunu. Akşamüstü kahverengi akintim geldi devamı olmadı. Sol tarafimda nefes aldıkça batan bir ağrı var. Normalde birşey yok ama nefes aldigimda biraz batma oluyor. Sizce bana ne oluyor asilamanin 16. Günü kan değerin 1.20 çıktı. Adet olmam gereken gün idrar testi yaptım negatif çıktı. 4gun sonra tekrar yaptım yine negatifti. Sizce ben ne yapmalıyım simdi. Doktora gitmek istemiyorum çünkü tekrar negatif duymak istemiyorum. Ama kafam çok karisik bu kahverengi akıntı nerden çıktı.

Emin olmak.için gitmelisin çünkü bebk değilse bu ağrıları yapan kist oluyor genelde.bnm ilk gün akintim bi damla camur gibi 2 günde bazen durdu neredeyse bi 10 gün sürdü. Bence ihmal etmeyin döngü uzuyor yoksa

Adetin gecikti ve ben ikinci adetin yumurtlama dönemine girdim bugün 2. Günüm. Acaba yumurtlamadan kaynaklı mi diye düşünüyorum. Evet kist olayı benimde aklımda ama bir yanım da acaba yerleşme kanaması falan olabilir mi diyor

Arkadaslar allahım hepımize nasıp etsin 6 yıllık evliyim 25 yasımdayım normal yolla 1 gebeliğim oldu 1 sene olcak bebek istiyorum ama olmuyor aşılamada sansım kac acaba ikiz 3 üz cooook istiyorummm

Canım ben bugün 23. Günü yani toplam 52 gun 1 gun lekelendim kahve fln bitti bir günlük pedin 3 de 1 i bile olmadı dr a gittim 3 defa kan verdim ilk test silik çıktı ama kanda Negatif ti 3 gun once perşembe verdim kan ngtf kist yok rahim temiz klomen yada igne nun etkisi sanirim başka açıklaması yok ben ki gününe saatine düzgün regli gören biriyim başıma geldi .ama sokturucu alma bedenin doğal dengesine kendi dönsün .. hepimizin hakkında hayırlısı önümüzdeki maçlara bakicaz.birde regli olmasam da gün aşırı ilişkiyi kesmedim tutar belki diye. Allahtan ümit kesilmez

Merhaba arkadaslar, rabbim isteyen herkeze evlat nasip etsin insallah bende yeni uye oldum. Ilk asilamam 19 ocakta yaptirdim. Gerisinin rabbime biraktim allahim hayirlisini nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…