Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok yapıcam ben beklicem haftaya pazartesi belki adet olmazsam. Biraz moralim bozuldu sanki adet olucam ama inşallah yanılıyorumdur

Kızlar benim aklıma birşey takıldı. Ben reglin 2. Günü yumurta takibi için doktora gideceğim. Peki acaba regl iken vajinal muayene oluyormu

Merhaba kizlar bu arada bende asilama yoluna ikinci kez yeniden basladim. Birincisi kimyasal gebelik oldu insallah ikincisinde tutar ve saglikli bir hamilelik geciririm. Isteyen herkese cok cok dua ediyorum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Kızlar benim aklıma birşey takıldı. Ben reglin 2. Günü yumurta takibi için doktora gideceğim. Peki acaba regl iken vajinal muayene oluyormu
Evet Can'ım oluyor bende şaşırmıştım nasıl olur diye ama her gittiğimde vajinal muayene oldum artık alıştım onlar demeden ben gidip hazırlanıyorum

Bende şaşırdım doğrusu ama artık başa gelen çekilir diye doktor ne derse tamam diyeceğim sanırım. İlk aşılamam olacak inşallah hayırlısı olsun hepimiz için.

Evet Can'ım oluyor bende şaşırmıştım nasıl olur diye ama her gittiğimde vajinal muayene oldum artık alıştım onlar demeden ben gidip hazırlanıyorum

Bisey sorabilirmiyim bende adetin 2. Gunu ilk kez gidicem..vajinal muayene derken nasil yapiyor adetliyken anlatirmisiniz..sadece ultrasonlami bakiyor yoksa o metal aleti takip veya elle mi yardimci olabilirmisiniz lutfen

Bisey sorabilirmiyim bende adetin 2. Gunu ilk kez gidicem..vajinal muayene derken nasil yapiyor adetliyken anlatirmisiniz..sadece ultrasonlami bakiyor yoksa o metal aleti takip veya elle mi yardimci olabilirmisiniz lutfen
Can'ım adetliyken vajinal yoldan aletle beraber bakıyor bu tip tedavilerde hep vajinal muayene oluyor

Tamam cnm alet dedigin cubuk gibi olan ultrasonmu...yoksa bir de metal bir alet var hani vajinayi acan o mu
Yok çubuk ultrason metal alet bende hiç kullanılmadı aşılama olurken bile hiç duymadım çok şükür kendini kasmamak işe yarıyor sende sakın kesme kendini

Yok çubuk ultrason metal alet bende hiç kullanılmadı aşılama olurken bile hiç duymadım çok şükür kendini kasmamak işe yarıyor sende sakın kesme kendini
Cok saol cnm.
Ben bir kere ultrason yaptirdim ondan korkmuyorum..o metal alet adi spekulum..takilir mi diye merak ettim...asilamada takiliyormus asilamayi amestesisiz yaptiramam buyuk ihtimalle korkuyorum kasiyorum napiyim...sadece ultrasonsa sıkınti degil

korkma canım inanki hiçbişey duymuyorsun zaten çok kısa bir işlem hemen bitiyor boşuna anestezi alma tabi dr sor ona göre hareket et ama korkulacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…