- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.114
- 133
Test yapıcak mısın canımBenim de bugün 11. Günüm. Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin.
İnşallah olmazsın canım müjdeli haberini bekliyoruzYok yapıcam ben beklicem haftaya pazartesi belki adet olmazsam. Biraz moralim bozuldu sanki adet olucam ama inşallah yanılıyorumdur
Evet canım maalesef oluyorKızlar benim aklıma birşey takıldı. Ben reglin 2. Günü yumurta takibi için doktora gideceğim. Peki acaba regl iken vajinal muayene oluyormu
Evet Can'ım oluyor bende şaşırmıştım nasıl olur diye ama her gittiğimde vajinal muayene oldum artık alıştım onlar demeden ben gidip hazırlanıyorumKızlar benim aklıma birşey takıldı. Ben reglin 2. Günü yumurta takibi için doktora gideceğim. Peki acaba regl iken vajinal muayene oluyormu
Evet Can'ım oluyor bende şaşırmıştım nasıl olur diye ama her gittiğimde vajinal muayene oldum artık alıştım onlar demeden ben gidip hazırlanıyorum
Amin inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun benimde ilk aşılamamBugun 12. Gunumm allah gonllumuze gore verir insallah hepmisizn.
Can'ım adetliyken vajinal yoldan aletle beraber bakıyor bu tip tedavilerde hep vajinal muayene oluyorBisey sorabilirmiyim bende adetin 2. Gunu ilk kez gidicem..vajinal muayene derken nasil yapiyor adetliyken anlatirmisiniz..sadece ultrasonlami bakiyor yoksa o metal aleti takip veya elle mi yardimci olabilirmisiniz lutfen
Tamam cnm alet dedigin cubuk gibi olan ultrasonmu...yoksa bir de metal bir alet var hani vajinayi acan o muCan'ım adetliyken vajinal yoldan aletle beraber bakıyor bu tip tedavilerde hep vajinal muayene oluyor
Yok çubuk ultrason metal alet bende hiç kullanılmadı aşılama olurken bile hiç duymadım çok şükür kendini kasmamak işe yarıyor sende sakın kesme kendiniTamam cnm alet dedigin cubuk gibi olan ultrasonmu...yoksa bir de metal bir alet var hani vajinayi acan o mu
Cok saol cnm.Yok çubuk ultrason metal alet bende hiç kullanılmadı aşılama olurken bile hiç duymadım çok şükür kendini kasmamak işe yarıyor sende sakın kesme kendini
korkma canım inanki hiçbişey duymuyorsun zaten çok kısa bir işlem hemen bitiyor boşuna anestezi alma tabi dr sor ona göre hareket et ama korkulacak bişey yokCok saol cnm.
Ben bir kere ultrason yaptirdim ondan korkmuyorum..o metal alet adi spekulum..takilir mi diye merak ettim...asilamada takiliyormus asilamayi amestesisiz yaptiramam buyuk ihtimalle korkuyorum kasiyorum napiyim...sadece ultrasonsa sıkınti degil
Kızlar benim aklıma birşey takıldı. Ben reglin 2. Günü yumurta takibi için doktora gideceğim. Peki acaba regl iken vajinal muayene oluyormu
Kaç aşılama tedavisi gördün peki ?Kızlar adet oldumbuna sevinecegimi hic düşünmemiştim ama sevindim. Çünkü korkmaya başlamıştım artik. Yarin doktora gidicem tüp bebekle yolumuza devam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?