Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ayni gun olmusuz insllah hayirli haberler aliriz.

Doğru söylüyorsun can
Doğru söylüyorsun canım. Zaten söktürücü verirse kullanmam. Zaten hamile olduğumu düşünmüyorum ama ne bileyim iste umut dünyası. Bakalım zaman ne gösterecek hakkımızda hayırlısı olsun.

selam kızlar bende cuma gunu asilama mi yaptırdım iki buçuk yıllık evliyim ama olmadı bakalim sonuç ne çıkacak allahım hepimize nasip etsin stres yapmayin

selam kızlar bende cuma gunu asilama mi yaptırdım iki buçuk yıllık evliyim ama olmadı bakalim sonuç ne çıkacak allahım hepimize nasip etsin stres yapmayin
Bende salı günü yaptırdım canım iki senedir istiyoruz ama olmadı inşallah bu sefer olur

Günaydın arkadaşlar. İnşallah hepimiz hamile Kalırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız. Benim bugün 11.günüm. Şikayetiz varmı ne durumdasınız

Hayırlı olur inşallah. Adetin kaçıncı günü yaptırdın aşılamayı?

Benim iğnem dün bitti, bu akşam saat 22 de çatlatma iğnemi yapıcaz, ama benim sanırım yumurtalarım çatladı? Çünkü kasıklarımdaki o basınç ve ağrı gitti. Ve salı aşılamam var ... bugün adetin 13.günü ve tedirginim açıkcası? Çatladılarsa diye.gerçi boşta geçirmedim günleri, ilişki oldu hep

İlişki perhisini unutma. Ben bu ay çok değişik oldu. Soldaki yumurta gelişiyordu. Sonra durdu sğ gelişti. 3 4 tane birden. Sonra sol tekrar gelişti. O yüzden hiç günü takip etmedim. Yumurtaların derdine düştüm. O kadar ilginç olduki bu ay hiç böyle bişey yaşamadım

Valla düne kadar yani 12.gün, kasıklarımda sürekli hissediyordum onları,büyüyolardı,ama bugün bi uyandım çok rahat hareket ettim çatladılar galiba ki rahatladım ... yandım valla aşılama günü yumuş olmıcak

Bugün aşılamamın 14.günü ama hiçbir belirti hissetmiyorum hafif gaz sancım var karnım gurul gurul, bunun da adet öncesi belirtiler olduğunu düşünüyorum eğer bu ay aşılama adetimde gecikme yapmazsa iki gün sonra adet olmam lazım, bu ay her adet dönemimden tek farkım adetten birkaç gün önceki o büyük sivilcelerim çıkmadı. Bilmiyorum belirsizlik çok kötü test yapmaya bile cesaretim yok

Kızlar adet oldum buna sevinecegimi hic düşünmemiştim ama sevindim. Çünkü korkmaya başlamıştım artik. Yarin doktora gidicem tüp bebekle yolumuza devam inşallah

Kızlar adet oldum buna sevinecegimi hic düşünmemiştim ama sevindim. Çünkü korkmaya başlamıştım artik. Yarin doktora gidicem tüp bebekle yolumuza devam inşallah
Can'ım hadi hayırlı olsun yeni başlangıçların bu sürecide bizimle paylaşırsan sevinirim bizde tecrübe kazanırız

Test yapsan kafan rahat olur. Senin için daha iyi olur

Çok zor biliyorum ama bence düşünmemeye çalış, bekleme reglini . En çok uğraştığın şeylere daha da odaklan. Benimde salı olacak aşılamam, daha çok günler var önümde sana naZaran ama kendi haline bırak Zaten az kalmış ,umarım mutlu haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…