selamun aleyküm. 5senelik evliyim. İlk sene aşılama yaptırdım tutmadı. 2 sene önce tüp bebek yaptım. Oda tutmadı. Hatta 3 tane 3tane dondurulmuş embriyolarım var. Daha sonra normal yollarla başka başka dk. Gittim. Normal yolla 2 kere hamile kaldım. İlk ki gelişmedi düştü. 2de korktum kötü bir olay yaşadım düştü. Bu arada 34 yaşındayım. Şimdide 19 Ocak ta aşılama yaptım. Bakalım bekliyoruz. Adet sandım gibi ağrım çok oldu ilkin de böyle olmamıştı. Ama bu ay fazla yumurta büyüdüğü için ohss sendroma da yaşadım. Sağlık açısından çok ağrım sancım oldu. Rabbim herkesi sevindirsin. Burda o kadar şey okudum ki insanın morali bozuluyor. Ben hangi dk gittiysem tedaviye iyi cvp veriyorsun niye olmuyor diye bana soruyor. Tüp bebekte bile dk benle beraber ağladı. Stresten kesinlikle uzak duracaksın diyo ama insanız. Anlayacağınız arkadaşlar böyle. Hepinizden destek bekliyorum. Tşk ederim
Doğru söylüyorsun canım. Zaten söktürücü verirse kullanmam. Zaten hamile olduğumu düşünmüyorum ama ne bileyim iste umut dünyası. Bakalım zaman ne gösterecek hakkımızda hayırlısı olsun.Canım ben bugün 23. Günü yani toplam 52 gun 1 gun lekelendim kahve fln bitti bir günlük pedin 3 de 1 i bile olmadı dr a gittim 3 defa kan verdim ilk test silik çıktı ama kanda Negatif ti 3 gun once perşembe verdim kan ngtf kist yok rahim temiz klomen yada igne nun etkisi sanirim başka açıklaması yok ben ki gününe saatine düzgün regli gören biriyim başıma geldi .ama sokturucu alma bedenin doğal dengesine kendi dönsün .. hepimizin hakkında hayırlısı önümüzdeki maçlara bakicaz.birde regli olmasam da gün aşırı ilişkiyi kesmedim tutar belki diye. Allahtan ümit kesilmez
Bende salı günü yaptırdım canım iki senedir istiyoruz ama olmadı inşallah bu sefer olurselam kızlar bende cuma gunu asilama mi yaptırdım iki buçuk yıllık evliyim ama olmadı bakalim sonuç ne çıkacak allahım hepimize nasip etsin stres yapmayin
Hayırlı olur inşallah. Adetin kaçıncı günü yaptırdın aşılamayı?selam kızlar bende cuma gunu asilama mi yaptırdım iki buçuk yıllık evliyim ama olmadı bakalim sonuç ne çıkacak allahım hepimize nasip etsin stres yapmayin
İlişki perhisini unutma. Ben bu ay çok değişik oldu. Soldaki yumurta gelişiyordu. Sonra durdu sğ gelişti. 3 4 tane birden. Sonra sol tekrar gelişti. O yüzden hiç günü takip etmedim. Yumurtaların derdine düştüm. O kadar ilginç olduki bu ay hiç böyle bişey yaşamadım
7. Günüm ama hiçbir fark YokGünaydın arkadaşlar. İnşallah hepimiz hamile Kalırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız. Benim bugün 11.günüm. Şikayetiz varmı ne durumdasınız
Can'ım hadi hayırlı olsun yeni başlangıçların bu sürecide bizimle paylaşırsan sevinirim bizde tecrübe kazanırızKızlar adet oldumbuna sevinecegimi hic düşünmemiştim ama sevindim. Çünkü korkmaya başlamıştım artik. Yarin doktora gidicem tüp bebekle yolumuza devam inşallah
Test yapsan kafan rahat olur. Senin için daha iyi olurBugün aşılamamın 14.günü ama hiçbir belirti hissetmiyorumhafif gaz sancım var karnım gurul gurul, bunun da adet öncesi belirtiler olduğunu düşünüyorum eğer bu ay aşılama adetimde gecikme yapmazsa iki gün sonra adet olmam lazım, bu ay her adet dönemimden tek farkım adetten birkaç gün önceki o büyük sivilcelerim çıkmadı. Bilmiyorum belirsizlik çok kötü test yapmaya bile cesaretim yok
Tabiki de yapicam canım ama bu kez güzel şeyler yazmak isterim. Umarım Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını tez zamanda verirCan'ım hadi hayırlı olsun yeni başlangıçların bu sürecide bizimle paylaşırsan sevinirim bizde tecrübe kazanırız
Benim de bugün 11. Günüm. Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin
Amin inşallah canım benimTabiki de yapicam canım ama bu kez güzel şeyler yazmak isterim. Umarım Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını tez zamanda verir
Bugün aşılamamın 14.günü ama hiçbir belirti hissetmiyorumhafif gaz sancım var karnım gurul gurul, bunun da adet öncesi belirtiler olduğunu düşünüyorum eğer bu ay aşılama adetimde gecikme yapmazsa iki gün sonra adet olmam lazım, bu ay her adet dönemimden tek farkım adetten birkaç gün önceki o büyük sivilcelerim çıkmadı. Bilmiyorum belirsizlik çok kötü test yapmaya bile cesaretim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?