Hayırlı olsun canım. AminArkadaşlar mrb bn buraya umut olsun diye yaziyorum bende pko vardı 3 yıldır evliyim ilk aşılamada hamile kaldim şuan 6+6 dayım allah isteyen herkese nasip eylesin insallah
İnsallah canim hayirli haberler alirsin bnde kasıklarimda agrı vardi gaz sancısi gibi degisik seylerdiArkadaşlar bugün benim 12 günüm. Sanki adet olucam akıntı var ama bu neye işaret bilmiyorum
İlkti ve tutmadı. Direk tüp bebek deneyecegiz asilamayla vücudumu daha fazla yıpratmak istemiyorumKaç aşılama tedavisi gördün peki ?
Adetin 3. Gunu bn igneleri vurulmaya baslamistim 150 lilik fostimon bide klomen icmistim 7 gun sonrada igneler bitince catlatma ignesi vuruyor yumurtalar yeterli buyukluge geldiyse bnim 2 tane olmustu yumurtam bir gun durup bir gun iliski diyor zaten sonra 12 veya 14. Gun testte cagiruyorlarben de tedaviye başladım arkadaşlar şubatta iğneli tedavi olacak bu ay diyet verdi doktor çatlatma iğnesinden kaç gün sonra tam hamilelik belli oluyor..
yumurtaları büyütmek için verilen iğneyi kendimi mi vuruyoruz göbekten kaçıncı gün vurulmaya başlanıyr..
bu iğneler ne kadar büyütüyor yumurtaları..
hormon tahlili de kan alınarak mı bakılıyor?
Can'ım kendin vurabiliyorsun iğnelerini göbekten adetin 2. Veya 3. Günü başlıyorsun iki üç günde kontrole gidiyorsun yumurtalarının durumuna göre aşılama tarihini söylüyor drben de tedaviye başladım arkadaşlar şubatta iğneli tedavi olacak bu ay diyet verdi doktor çatlatma iğnesinden kaç gün sonra tam hamilelik belli oluyor..
yumurtaları büyütmek için verilen iğneyi kendimi mi vuruyoruz göbekten kaçıncı gün vurulmaya başlanıyr..
bu iğneler ne kadar büyütüyor yumurtaları..
hormon tahlili de kan alınarak mı bakılıyor?
Ben kendim karından vuruyodum ignemiCanim
Adetin 3. Gunu bn igneleri vurulmaya baslamistim 150 lilik fostimon bide klomen icmistim 7 gun sonrada igneler bitince catlatma ignesi vuruyor yumurtalar yeterli buyukluge geldiyse bnim 2 tane olmustu yumurtam bir gun durup bir gun iliski diyor zaten sonra 12 veya 14. Gun testte cagiruyorlar
kendimiz vurabiliyoruz karnımızın herhangi bir yerinden mi vuruyoruz canım benim de 3 sene oldu bebeğimin nasip olmaması hayırlısı bakalım ilk tedavim bu ay biraz kilo vermemi söyledi intihabım vardı ona ilaç verdi vitamin takviyesi falan bakalım ne olacak heyecanla beklemedeyimCan'ım kendin vurabiliyorsun iğnelerini göbekten adetin 2. Veya 3. Günü başlıyorsun iki üç günde kontrole gidiyorsun yumurtalarının durumuna göre aşılama tarihini söylüyor dr
Evet canim kendin vurabiliyosun bnimde olmadi ilk asılamamda hamile kaldim insallah guzel haberlerini alirizkendimiz vurabiliyoruz karnımızın herhangi bir yerinden mi vuruyoruz canım benim de 3 sene oldu bebeğimin nasip olmaması hayırlısı bakalım ilk tedavim bu ay biraz kilo vermemi söyledi intihabım vardı ona ilaç verdi vitamin takviyesi falan bakalım ne olacak heyecanla beklemedeyim
ay hayırlısıyla inşallah canım 3 senedir olmadı benim de bir kez bile hamilelikEvet canim kendin vurabiliyosun bnimde olmadi ilk asılamamda hamile kaldim insallah guzel haberlerini aliriz
D Dilan arimaz canım benimde ilk aşılamam oldu şimdi gün sayıyorum birşey sormak istiyorum daha önceden yumurta takibi yaptırdığım zaman çatlatma iğnesinden sonra kasıklarda şişkinlik gibi bir his olurdu bu sefer hiç öyle bişey olmadı sen nasıldın hamileliğini kaçıncı gün nasıl öğrendin birde belirti ne hissettinay hayırlısıyla inşallah canım 3 senedir olmadı benim de bir kez bile hamilelik
Canim yumurta takibi yapmadim ben doktor 12 gun geld dedi bn 15 gun testte gittim ama cok umutsuzdum adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyordu siskinlik vardi canim insallah hayirli haberler alirsin canim bnim bol bol dua allah cok buyuk inan rabbim bi mucizr yaratsin sanadaD Dilan arimaz canım benimde ilk aşılamam oldu şimdi gün sayıyorum birşey sormak istiyorum daha önceden yumurta takibi yaptırdığım zaman çatlatma iğnesinden sonra kasıklarda şişkinlik gibi bir his olurdu bu sefer hiç öyle bişey olmadı sen nasıldın hamileliğini kaçıncı gün nasıl öğrendin birde belirti ne hissettin
Amin inşallah canımCanim yumurta takibi yapmadim ben doktor 12 gun geld dedi bn 15 gun testte gittim ama cok umutsuzdum adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyordu siskinlik vardi canim insallah hayirli haberler alirsin canim bnim bol bol dua allah cok buyuk inan rabbim bi mucizr yaratsin sanada
Arkadaşlar bende test yaptım. Sizce nedir yorum yaparmısınız çok sevinirim.Amin inşallah canım
Canim iki gun sonra tekrar yap 2. Cizgi daha kirkizi cikacaktir insallahArkadaşlar bende test yaptım. Sizce nedir yorum yaparmısınız çok sevinirim.
Test biri normal çizgi biri de az belirgin
Testi gönderemiyorum.Canim iki gun sonra tekrar yap 2. Cizgi daha kirkizi cikacaktir insallah
Arkadaşım aşılama ile hamile kalan sayfası var. Oraya bakabilirsin orda nie arkadaşa gönderdim. Burda gönderemiyorumCanim iki gun sonra tekrar yap 2. Cizgi daha kirkizi cikacaktir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?