Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar bugün benim 12 günüm. Sanki adet olucam akıntı var ama bu neye işaret bilmiyorum

ben de tedaviye başladım arkadaşlar şubatta iğneli tedavi olacak bu ay diyet verdi doktor çatlatma iğnesinden kaç gün sonra tam hamilelik belli oluyor..
yumurtaları büyütmek için verilen iğneyi kendimi mi vuruyoruz göbekten kaçıncı gün vurulmaya başlanıyr..
bu iğneler ne kadar büyütüyor yumurtaları..
hormon tahlili de kan alınarak mı bakılıyor?

Canim
Adetin 3. Gunu bn igneleri vurulmaya baslamistim 150 lilik fostimon bide klomen icmistim 7 gun sonrada igneler bitince catlatma ignesi vuruyor yumurtalar yeterli buyukluge geldiyse bnim 2 tane olmustu yumurtam bir gun durup bir gun iliski diyor zaten sonra 12 veya 14. Gun testte cagiruyorlar

Can'ım kendin vurabiliyorsun iğnelerini göbekten adetin 2. Veya 3. Günü başlıyorsun iki üç günde kontrole gidiyorsun yumurtalarının durumuna göre aşılama tarihini söylüyor dr

Ben kendim karından vuruyodum ignemi

Can'ım kendin vurabiliyorsun iğnelerini göbekten adetin 2. Veya 3. Günü başlıyorsun iki üç günde kontrole gidiyorsun yumurtalarının durumuna göre aşılama tarihini söylüyor dr
kendimiz vurabiliyoruz karnımızın herhangi bir yerinden mi vuruyoruz canım benim de 3 sene oldu bebeğimin nasip olmaması hayırlısı bakalım ilk tedavim bu ay biraz kilo vermemi söyledi intihabım vardı ona ilaç verdi vitamin takviyesi falan bakalım ne olacak heyecanla beklemedeyim

Evet canim kendin vurabiliyosun bnimde olmadi ilk asılamamda hamile kaldim insallah guzel haberlerini aliriz

ay hayırlısıyla inşallah canım 3 senedir olmadı benim de bir kez bile hamilelik
D Dilan arimaz canım benimde ilk aşılamam oldu şimdi gün sayıyorum birşey sormak istiyorum daha önceden yumurta takibi yaptırdığım zaman çatlatma iğnesinden sonra kasıklarda şişkinlik gibi bir his olurdu bu sefer hiç öyle bişey olmadı sen nasıldın hamileliğini kaçıncı gün nasıl öğrendin birde belirti ne hissettin

Canim yumurta takibi yapmadim ben doktor 12 gun geld dedi bn 15 gun testte gittim ama cok umutsuzdum adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyordu siskinlik vardi canim insallah hayirli haberler alirsin canim bnim bol bol dua allah cok buyuk inan rabbim bi mucizr yaratsin sanada

Amin inşallah canım

iyi günler kızlar.iki düşük yaşadım.ilki 7 haftalık düşük yaptım diğeride kese gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım.kürtajdan sonra bir yıl oldu adeterim yarı yarıya azaldı.histeroskopi yapıldı hafif yapışıklık var dendi fakat yine düzelme olmadı.ve tabi hamile kalamıyorum.iki gebeliktede ilk seferde olmuştu.dr lar beklememizi söylüyor.ama bir yıldır gebe kalamıyorum acaba aşılama ile gebe kalabilirmiyim.benim gibi başından böle olaylar geçen varmı. artık stres yapmaktan psikolojim bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…