Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İlk aşılama 4 sene önceydi. Bu ikinci aşılama. İster istemez umutlanıyor. Arkadaşlarımda olumlu konuşunca ümitlendim

Tamamına ersin umarım.benim yarın öğlen yapılcak aşılamam. Extra yaptığınız bişey oldu mu aşılama sürecinde
Arkadaşlar mrb bn buraya umut olsun diye yaziyorum bende pko vardı 3 yıldır evliyim ilk aşılamada hamile kaldim şuan 6+6 dayım allah isteyen herkese nasip eylesin insallah

Tamamına ersin umarım.benim yarın öğlen yapılcak aşılamam. Extra yaptığınız bişey oldu mu aşılama sürecinde
Ben bişey yapmadım canım dua ettim sadece ve ilk gün yattım dinlendim sonra normal yaşandıma döndüm hatta bu akşam çocuklar gibi kar oynadım karda kaydım sonra aklıma geldi aşılamam

Arkadaşlar hamileyim. Kan 50.65 çıktı
Ayyy canım çok sevindim gözünaydın Allah hayırlı etsin şimdi bir kaç soru sorim kaç senedir istiyorsunuz kaç yumurtan olmuştu birde bir belirti varmı nasıl hissediyorsun kendini değişiklik bar mı

Ayyy canım çok sevindim gözünaydın Allah hayırlı etsin şimdi bir kaç soru sorim kaç senedir istiyorsunuz kaç yumurtan olmuştu birde bir belirti varmı nasıl hissediyorsun kendini değişiklik bar mı
Aminnnnnn. Sağolun. 6 senedir uğraşıyorum tüp bebekte yaptım bir sürü yöntem denedim. Aşılama yaptım 2.sene ama olmadı. Kısmet. Çok olumsuzluklar yaşadım. Testleri de 0 görmekten bıkmıştım. Hatta umutsuzum bişey olucak diye korkuyorum. Persembe dk gidicem. belirtiler dudak kuruması kasık bel ağrısı akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…