Can'ım kaçıncı gün test yaptın inşallah tutmuştur canımPardon aşılama yaptıranların paylaşım alanı
İki gün sonra yapsan daha net belli olur ama sen genede yatın yap şimdi için içine sığmazdır canım hayırlısı olur inşallah ilk aşılamanmıydıAminnnnnn. 12.gün. Belkide yanlış alarm bilmiyorum. Sabah bidaha yapıcam.
Arkadaşlar mrb bn buraya umut olsun diye yaziyorum bende pko vardı 3 yıldır evliyim ilk aşılamada hamile kaldim şuan 6+6 dayım allah isteyen herkese nasip eylesin insallah
Ben bişey yapmadım canım dua ettim sadece ve ilk gün yattım dinlendim sonra normal yaşandıma döndüm hatta bu akşam çocuklar gibi kar oynadım karda kaydım sonra aklıma geldi aşılamamTamamına ersin umarım.benim yarın öğlen yapılcak aşılamam. Extra yaptığınız bişey oldu mu aşılama sürecinde
Hayırlısı olur inşallah canımİlk aşılama 4 sene önceydi. Bu ikinci aşılama. İster istemez umutlanıyor. Arkadaşlarımda olumlu konuşunca ümitlendim
İdrarBen bişey yapmadım canım dua ettim sadece ve ilk gün yattım dinlendim sonra normal yaşandıma döndüm hatta bu akşam çocuklar gibi kar oynadım karda kaydım sonra aklıma geldi aşılamam
Aminnnnnn beklicez. Ama Bana nasıl sabah olur bilmiyorumHayırlısı olur inşallah canım
Can'ım test yaptınmıİdrar
Aminnnnnn beklicez. Ama Bana nasıl sabah olur bilmiyorum
Yaptım canım biri belirgin diğeri az belirginCan'ım test yaptınmı
O zaman bişeyler var canım hadi inşallah pozitifi görüceksin günün geçtikten sonra tam belli olurYaptım canım biri belirgin diğeri az belirgin
Kan versen daha kesin olur aslında imkanın varsa kan verebilirsin canımAminnnnnn inşallah
Hadi hayırlı haberlerini bekliyorum yaz hemenVerdim canım 12 de alıcam. Dayanamadım
Ayyy canım çok sevindim gözünaydın Allah hayırlı etsin şimdi bir kaç soru sorim kaç senedir istiyorsunuz kaç yumurtan olmuştu birde bir belirti varmı nasıl hissediyorsun kendini değişiklik bar mıArkadaşlar hamileyim. Kan 50.65 çıktı
Aminnnnnn. Sağolun. 6 senedir uğraşıyorum tüp bebekte yaptım bir sürü yöntem denedim. Aşılama yaptım 2.sene ama olmadı. Kısmet. Çok olumsuzluklar yaşadım. Testleri de 0 görmekten bıkmıştım. Hatta umutsuzum bişey olucak diye korkuyorum. Persembe dk gidicem. belirtiler dudak kuruması kasık bel ağrısı akıntıAyyy canım çok sevindim gözünaydın Allah hayırlı etsin şimdi bir kaç soru sorim kaç senedir istiyorsunuz kaç yumurtan olmuştu birde bir belirti varmı nasıl hissediyorsun kendini değişiklik bar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?