Hayırlı olur inşallah canım pozitif düşün pozitif olsunAminnnnnn. Sağolun. 6 senedir uğraşıyorum tüp bebekte yaptım bir sürü yöntem denedim. Aşılama yaptım 2.sene ama olmadı. Kısmet. Çok olumsuzluklar yaşadım. Testleri de 0 görmekten bıkmıştım. Hatta umutsuzum bişey olucak diye korkuyorum. Persembe dk gidicem. belirtiler dudak kuruması kasık bel ağrısı akıntı
Çok sevindim senin adına,hayırlı olsun hamileliğinde sağlıkla geçer inşallah.Hepimize moral oldun.Arkadaşlar hamileyim. Kan 50.65 çıktı
korkma canım inanki hiçbişey duymuyorsun zaten çok kısa bir işlem hemen bitiyor boşuna anestezi alma tabi dr sor ona göre hareket et ama korkulacak bişey yok
Aminnnnnn. Sağolun. 6 senedir uğraşıyorum tüp bebekte yaptım bir sürü yöntem denedim. Aşılama yaptım 2.sene ama olmadı. Kısmet. Çok olumsuzluklar yaşadım. Testleri de 0 görmekten bıkmıştım. Hatta umutsuzum bişey olucak diye korkuyorum. Persembe dk gidicem. belirtiler dudak kuruması kasık bel ağrısı akıntı
Canim cok sevindim yaaa rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsinArkadaşlar hamileyim. Kan 50.65 çıktı
Aminnnnnn canım tşk ederimCanim cok sevindim yaaa rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin
aşılaman hayırlı olsun Can'ım tek sıkıntı geçmek bilmeyen günlerBende bugün saat 14 te aşılamayı oldum. Yumurtalar çatlamış, rahimde herşey yolundaydı. 127 milyon sperm aşılandı. Çok acıdı diyemem gayet acısızdı işlem,korktuğum gibi olmadı. Yarım saat uzandım, sonra hiç bir kısıtlama vermedi. Yarın da ilişki olsun dedi. Bundan sonrası sadece beklemek
Aynen moralini yüksek dut arkadaşımaşılaman hayırlı olsun Can'ım tek sıkıntı geçmek bilmeyen günler
Bende bugün saat 14 te aşılamayı oldum. Yumurtalar çatlamış, rahimde herşey yolundaydı. 127 milyon sperm aşılandı. Çok acıdı diyemem gayet acısızdı işlem,korktuğum gibi olmadı. Yarım saat uzandım, sonra hiç bir kısıtlama vermedi. Yarın da ilişki olsun dedi. Bundan sonrası sadece beklemek
Hayırlı olsun canım. Acı olmamasına sevindim benide bu korkutuyor aşılama günü yaklaştıkça kafamda kurmaya başladım. Benimde bir hafta sonra yapılacak iğnelerle başlıyorum bugün.
İnan bende çok dik durmama karşı korkuyodum ama sadece spermleri gönderirken çok ince bi sızı oluyor, çok kolay bişey sakın korkma. İğne hangisiyle başladın ?
Aşılamasını 40. Saatte yaptıran var mı? Çok geç değil dedi
kızlar gunaydin bugün asilamanin 5. gunu kasiklarimda aşırı ağrı var ve mide bulan tim oluyo ignelerin etkisi midir acaba
O zaman hsg çekimi gibi düşünebilirim bunun acısınıda .. Ben gonal-f 450 75 mg başladım 5 Gün bu dozda olacak pazartesi günü kontrolüm var. ilkini bu akşam yapacağım. Ama ilacı bulmakta zorlandım doğrusu bu saatte ancak elime ulaştı. Depolarda yokmuş sadece eczanelerin kendi stoklarında varsa bulunuyor.
Ben menogon iğne kullandım, 10 gün boyunca, 4 yumurtam oluştuKızlar ignelerden sonraki ilk dr kontrolum dündü. Bugun ignemin 5.gunu estradiol 116 cikti. Cuma tekrar cagirdi. Solda 12mm ve 8mm 2 yumurta var dedi. Sagda da var ama buyurmu belli olmaz dedi. Acikcasi sasirdim ben 2-3 tane birbirine yakin buyukluklerde yumurtam olur diye bekliyordum.
Siz hangi igneyi kullaniyorsunuz, kac yumurtaniz var?
4 yumurtanin boyutlari neydi, asilamanin kacinci gunundesin?Ben menogon iğne kullandım, 10 gün boyunca, 4 yumurtam oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?