Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insallah pozitifi gorursun canim ne zaman test yapmayi dusunuyorsun, 7 yumurtanin boyutlari neydi?

Aşılamanın 2.günündeyim. Yumurta ebat sormadım ki , aklıma bile gelmedi ? Sadece 4 yumurtam vardı iki sağ iki sol, sonra 2 yumurta oldukça büyümüş ve diğer ikisi de büyüsün o sırada çatlamasın diğer büyümüş olanlar diye sürekli uyarıcaz dedi ve 6 gün iğnem bittiği halde aşılamaya kadar tekrar iğne verdi sürekli uyardı yumurtaları, pazar akşamı çatlatalım dedi ve göbekten iğne oldum.
4 yumurtanin boyutlari neydi, asilamanin kacinci gunundesin?

Sadece klomen le o yumurta sayısına nasıl ulaştınız? İğneyle bile ulaşılmıyor 7 ye ? 7 olgun yumurtayla bu riski dr nasıl göZe alabildi , iptal ederler genelde, umarım güzel haberler alırız senden

Anladim tesekkur ederim iyi sonucu alirsin insallah

Sadece klomen le o yumurta sayısına nasıl ulaştınız? İğneyle bile ulaşılmıyor 7 ye ? 7 olgun yumurtayla bu riski dr nasıl göZe alabildi , iptal ederler genelde, umarım güzel haberler alırız senden
Doktor iptal etmek istedi kabul etmedim çünkü daha önce çatlatma iğnesi ile klomen kullandım olmadı gebelik.yumurtalıklar çok iyi çalışıyomuş benim bidaha aşılama yapılırsa ya hiç kullanmıycam yada günde 1 tane kullanacam klomen.eşimde varikosel var ama yıkama sonrası 42milyon %70 hareketli çıktı.inşallah tutar.

Yumurtaların oluyorsa madem eşinde de sıkıntı yok ... hayırlısı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…