Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de gonal f kullanıyorum. 6 gün 50 doz vuruldum. Sonuç alamayınca 75 e geçtik. Yarın kontrolüm var bakalım. İnş sonuç alırız. Bana yumurta boyutunu hiç söylemedi dr. Pko olduğumdan içerde çok yumurta var ama biz kontrollü vermeliyız iğneyi yoksa hepsi birden büyür dedi. Adetimin 14. Günü olacak yarın. Sanırım aşılamam geç olacak biraz. Bu arada estradiol ne?

Benim de yarin oglen kontrolum var. Yarin ignemin 7.gunu olacak, adetimin de 9. gunu.

Hangi sehirde tedavidesin ben Ankara. Estradiol(e2) degerime her kontrolde bakiyor dr. Yumurta olusumunu gosteriyormus ve bu degere gore ignenin dozunu artiriyor ya da dusuruyor. Benim adetin 3.gunu estradiol 33tü; adetin 6.günü 116 çıktı. Hemsire aradi yukselis beklenen duzeyde 75iu yapmaya devam et igneyi dedi.

Anladım canım. Bana hiç bakılmadı o değere. Vajinal ultrasonla bakıyor sadece. Belki de pko olduğum içindir. Ben 4. Gün başladım iğneye. Sen daha erken başlamışsın.
İstanbuldayım ben.

Anladım canım. Bana hiç bakılmadı o değere. Vajinal ultrasonla bakıyor sadece. Belki de pko olduğum içindir. Ben 4. Gün başladım iğneye. Sen daha erken başlamışsın.
İstanbuldayım ben.
Dr.una guveniyosan cok detayini dusunme ona inan hayirlisini sagliklisini dile canim. Hicbirimizin tedavisi bir digerimizinkine uymuyor. Ben 3.gun basladim igneye. Bakalim yarin ner diyecek dr. Gonal f 450nin sonunu bu aksam vurundum. Yeni bir kutu daha aldirir sanirim.

Gecen yil 5 gun klomen kullanmistim. Solda 18 ve 19mm solda 16 ve 17mm dort tane yumurtam olmustu ve hamile kalmistim. Klomen kullandigimda kasiklarimda yumurtalarimin buyudugunu hissediyordum hep hareketliydi ama ignede hic hareketlilik yok. Oysa ignenin daha etkili olacagini dusunmustum.

Benim de aksine kasıklarım zonkluyor. Ama henüz gelişmiş yumurta Yok :) doktorum tatlı bir kadın. Güvenmek zorundayım :) o kadar dr gezdim ki 5 sene boyunca. Şimdilik güven duyuyorum. Umarım hüsranla sonuçlanmaz.
Düşük mü yaptın Can'ım sen

Guvenelim canim dr.larimiza vesile olacaklar insallah bizlere..

Evet canim 3 defa kurtaj oldum 1 defa dusuk yaptim. Ücü bos gebelikti biri kimyasal gebelik.

Guvenelim canim dr.larimiza vesile olacaklar insallah bizlere..

Evet canim 3 defa kurtaj oldum 1 defa dusuk yaptim. Ücü bos gebelikti biri kimyasal gebelik.
Ah canım çok geçmiş olsun ya. Ben bir kez yaşadım düşük ve kürtaj. Uzun süre toparlayamadım kendimi. Seni düşünemiyorum. Genetik testler vs yapıldı mı? Neden olmuş?

Ah canım çok geçmiş olsun ya. Ben bir kez yaşadım düşük ve kürtaj. Uzun süre toparlayamadım kendimi. Seni düşünemiyorum. Genetik testler vs yapıldı mı? Neden olmuş?
Allah beterinden korusun canim iyi dusunelim saglikli bi evlat verecek Allah insallah bizlerede.

Hem esime hem bana gnetik trombofofili paneli hsg hormon sperm.. hersey yapildi hepsi temiz. Son kurtajimi haziranda oldum ve sperm dna hasari diye bisey oldugunu duydum onu da yaptirdi esim hasar yuksek dedi uroloji dr.u ve esimi ilacla tedavi etti, uroloji dr.una gore dusuklerimin sebebi buydu. 6 ay dogal deneyin olmazsa tup bebek dedi dr. 4 ay denedik olmadi tupten once asilama karari verdik ve boylece ilk tedaviye de baslamis oldum.

canımmm aşılama kararı vermişsiniz hayırlı olsun. mayısa kadar olmazsa bende ramazan sonrası araştırcam aşılamayı. inşallah Rabbim bu aşılamayı vesile kılar da yavrucuğuna kavuşursun. ben aynı klomene devam bugün ilk günüm. 10 şubat yine çatlatma iğnesi

bu yazıda ne çok kendimi buldum ! bizde 2. yıldan itibaren düşünmeye başladık klomen ile 1 yada 2 yumurtam oluşuyor. 6 ay klomen tedavisi dedi. 4. ayım dayım hala bir şey yok. sabır ediyorum tek fark benim eşimin sperm tahlilinde hareket ve morfolojide sıkıntı var

Guzelde insan ister istemez dusunuyo 6.5 yillik evliyim daha once hic gebelik yasamadim bende esimde cok cocuk istiyorum o yuzden surekli kafamda bu ilk asilamam o yuzden pek bisey bilmiyorum ne olsa nasil olsa daha iyi olur bilmiyorum kafamda deli sorular bi yandan da fazla rahatim heycan stres bisey yok fazla rahatim rabbim hayirlisiysa versin hayirsizsa zaten vermesin hepimizin hakkinda hayirlisi neyse olsa o olsun insallah sonucu guzel olur kacinci gun test yapiyosunuz bana doktorum ilaclarin bittikten 5 gun sonra yap dedi oda 20 gune tekabul ediyo

Bid3 bu ilaclar bende fazla uyku yapti ve ara ara bas donmesi var sizde de oldu mu progestan hap ve biteral hap kullaniyorum

Canim merhaba evet dr.a tup bebek icin gittik. O da tupten once asilamayla sans vermeliyiz bence deyince ikna olduk esimle. Iki defa asilama deneyip tupe gecicez. Bugun 9.gunum. Bikac gune yapilir sanirim asilamam. Insallah senin asilamaya gerek kalmadan gelir bebegin.

Hiç e2 ye bakılmadı benim; adetin 3.günü 2 iğneyle 4 gun başladım,sonra tek iğne 2 gün, yani 6 gün vuruldum,bittiği gün kontrole gittim ve yine e2 falan bakılmadı, tekrar 4 gün daha iğne ekledi ve yine kontrol olmadan direk aşılama yapıldı, çnkü o gün alttan kontrol edemeZdi,göbekten baktı ultrasonla evet çatlamış dedi ve aşılanan spermleri gördük rahimde. Herkes sürekli yumurta kontrolüne gitmiş , ben sadece 8.gün gittim, hatta adetin 3.günü bile gitmedim iğneleri recetemi mail olarak attı hocam

Klomen kist oluşturdu mu hiç sende ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…