- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.114
- 133
Aminnnnnn canım tşk ederim
Herkesin bunyesi farkli her drun yontemi de farkli. Benim dr.um 3 günlük periyodlarla hem ultrason hem estradiol kontrolu yapiyor.Hiç e2 ye bakılmadı benim; adetin 3.günü 2 iğneyle 4 gun başladım,sonra tek iğne 2 gün, yani 6 gün vuruldum,bittiği gün kontrole gittim ve yine e2 falan bakılmadı, tekrar 4 gün daha iğne ekledi ve yine kontrol olmadan direk aşılama yapıldı, çnkü o gün alttan kontrol edemeZdi,göbekten baktı ultrasonla evet çatlamış dedi ve aşılanan spermleri gördük rahimde. Herkes sürekli yumurta kontrolüne gitmiş , ben sadece 8.gün gittim, hatta adetin 3.günü bile gitmedim iğneleri recetemi mail olarak attı hocam
Herkesin bunyesi farkli her drun yontemi de farkli. Benim dr.um 3 günlük periyodlarla hem ultrason hem estradiol kontrolu yapiyor.
Canim merhaba evet dr.a tup bebek icin gittik. O da tupten once asilamayla sans vermeliyiz bence deyince ikna olduk esimle. Iki defa asilama deneyip tupe gecicez. Bugun 9.gunum. Bikac gune yapilir sanirim asilamam. Insallah senin asilamaya gerek kalmadan gelir bebegin.
Klomen kist oluşturdu mu hiç sende ?
Meraba canım. Şimdilik bir sıkıntı yok. Dk 4 haftalık hamilesin defi. Hamdolsun. Ağrım var biraz aynı anda yumurtalarda büyümüş. O yüzden yazamadım. Artık Rabbim devamını getirir inşallahNerelerdesin bi aksilik yok di mi merak ettim ? Arttı mı gebelikte sıkıntı yok di mi ?
Amin canim insallah seninde asilamaya gerek kalmadan gelsin sagligiyla bebegincanım inşallah seninde ilk aşılamada yüzün gülsün. dualarımdasın.
Meraba canım. Şimdilik bir sıkıntı yok. Dk 4 haftalık hamilesin defi. Hamdolsun. Ağrım var biraz aynı anda yumurtalarda büyümüş. O yüzden yazamadım. Artık Rabbim devamını getirir inşallah
Sağol canım elimden geldikçe dinleniyorum. Bel ağrısı ile böbrek ağrısı çok çekiyorum.Çok sevindim canım, dikkat et kendine artık bol bol uzan dinlen
Böbrek niye ?Sağol canım elimden geldikçe dinleniyorum. Bel ağrısı ile böbrek ağrısı çok çekiyorum.
Bilmiyorum ki bazı gebelikler de böbrekten çekiyormuşBöbrek niye ?
Aşılamadan sonra bi ilaç kullanmış mıydın senBilmiyorum ki bazı gebelikler de böbrekten çekiyormuş
Progestan coraspirin folikasit içiyorumAşılamadan sonra bi ilaç kullanmış mıydın sen
Çoğu kişi bunları içiyor. Dr um bana vermedi hiç.Progestan coraspirin folikasit içiyorum
kızlar bugün 9.gün idrar testinde silik olarak ikinci çizgi çıktı hala ovitrellenin etkisi mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?