Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkesin bunyesi farkli her drun yontemi de farkli. Benim dr.um 3 günlük periyodlarla hem ultrason hem estradiol kontrolu yapiyor.

Kesinlikle farklı yöntemler evet. Benim klomen kullandığım ay kist oluşmuştu , o ay başka dr a gidiyordum, e2 amh falan yaptırmıştım, hatırlıyorum e2 111 lerdeydi. Ne demek hala bilmiyorum sormamıştım da, bu dr um da hiç istemedi. Mesela burda okuyorum bazılarına aşılamadan sonra progesteron verilmiş bana verilmedi. Herkesin farklı gelişio
Herkesin bunyesi farkli her drun yontemi de farkli. Benim dr.um 3 günlük periyodlarla hem ultrason hem estradiol kontrolu yapiyor.

canım inşallah seninde ilk aşılamada yüzün gülsün. dualarımdasın.

Nerelerdesin bi aksilik yok di mi merak ettim ? Arttı mı gebelikte sıkıntı yok di mi ?
Meraba canım. Şimdilik bir sıkıntı yok. Dk 4 haftalık hamilesin defi. Hamdolsun. Ağrım var biraz aynı anda yumurtalarda büyümüş. O yüzden yazamadım. Artık Rabbim devamını getirir inşallah

Arkadaşlar sakın moralinizi bozmayın. İğneleri ve ilaçları zamanında içip bolbol pozitif düşünün. Rabbim hepimizi sevindirsin. Hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

Çok sevindim canım, dikkat et kendine artık bol bol uzan dinlen
Meraba canım. Şimdilik bir sıkıntı yok. Dk 4 haftalık hamilesin defi. Hamdolsun. Ağrım var biraz aynı anda yumurtalarda büyümüş. O yüzden yazamadım. Artık Rabbim devamını getirir inşallah

Bursa da yaptıranlar
Nerede yaptırdınız
Süreçler ve fiyat hakkında bilgi paylaşabilir misiniz?

Ben bursada yaptirdim doktor ziya cetinin muaynehanesinde yapildi 200 lira sperm yikama islemine 150de doktora verdim canim ve doktor da cok iyi bi doktor

kızlar bugün 9.gün idrar testinde silik olarak ikinci çizgi çıktı hala ovitrellenin etkisi mi acaba

11. Günden sonra geçer iğnenin etkisi tatlım. Biraz sabret reglini bekle olmazsan yap. Regli zamanından önce yapmayın dior dr lar. her kadının regli gelmeden gebeliği olabiliyor ama tam günü geldiğinde regli oluyor zaten bu da sağlıklı olmadığı anlamına geliyor. O nedenle kesinlikle regli geçince test doğru ve sağlıklı gebelik olduğu ortaya çıkıyor. Boşuna kafanı karıştırma sabret bence
kızlar bugün 9.gün idrar testinde silik olarak ikinci çizgi çıktı hala ovitrellenin etkisi mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…