Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bende başladım menogon iğneyle tedaviye 2 iğne vuruldum 5 tane verdi çarşamba kontrole çağırdı bakalım neler olacak
Hayırlı olsun arkadaşım. Ben de gonal f kullanıyorum. Ne farkı var acaba? Bazıları menogon bazıları gonal veriyor

Menogon hem fsh hem lh içermekte, gonal f ise sadece fsh. Yani yumurtası çok fazla gelişim göstermeyene menogon biraz daha iyi geliyormuş. Yani dr lar bizlerin fsh ve lh düzeyine göre geliştirici ilaçları seçiyorlar. Sordum da kendisine...
11. Günden sonra geçer iğnenin etkisi tatlım
Hayırlı olsun arkadaşım. Ben de gonal f kullanıyorum. Ne farkı var acaba? Bazıları menogon bazıları gonal veriyor

Aaa anladım şimdi. Sağol Can'ım

İğnenin 14. Günü. Sağda 13 solda 11 mm yumurta varmış. Ne kadar uzun sürdü böyle. Kızlar sizin kaçıncı günde yeterli boyuta gelmişti. Klomenle bile şimdiye kadar çoktan büyümüştü ya adetin 4. Günü başladım iğnelere. 8 gün 50 doz 6 gün 75.
İki gün daha 75 doz vurulucam

Coffeturk seninle aramizda birgun vardi var mi canim bi degisiklik
Ya tatlım bugün 6.gün ve yeni olan tek şey sağ tarafımda minik minik batma mı desem iğne gibi ara ara zonklama mı ne bilim bişeyler var. Başka bi hissiyat yok . Sende durumlar ne

İğnenin 14.günü mü ?

Benim de asilama oldugum gunden beri sol tarafimda batma oluyo yoruldugum zaman baska bisey yok burda okuyorum cogu kisinin daha 4. 5. gunde goguslerinde hassasiyet falan olmusta o yuzden merak ettim bende de baska bi belirti yok ne adet olcagima dair nede bisey

Can'ım benim ilk hamileliğimde döllenmenin 2.3. Günü göğüs ağrısı başlamıştı ama aylarca göğüs hassasiyeti yaşamayan birçok kişi var

Canım; bana dozda acımasız davrandı ya ,hiç korku morku olmadı kendisinde. Ya çatlarsa dedim hocam napıyoruz, dediki iğneyle sürekli uyarıyoruz nası çatlasın ovit yapmadık ki daha dedi,
3.gün başladım 4 gün 2 doz her sabah aynı saatte, sonra 6 gün tek doz uygulandı. Yani 10 gün de kalça kevgire döndü. 12.gün son iğnemi oldum. 13 günü akşamı da çatlatmayı oldum göbekten,15. Gün saat 14 te aşılama gerçekleşti
Evet ya. Gerçi doktor gayet normal konuştu. Dozları düşük veriyorum korkuyorum hepsi birden büyür diye dedi ama bana da çok uzun geldi. Senin adetin kaçıncı günü aşılaman oldu?

Son düzenleme:
Benim aşılama günü dahil hiç bi batmam olmadı. Dün gece başladı 6.günümdeyim hala ara ara boing diye gelio peki akıntısı falan olan var mı ?

2 doz dediğin ne kadar? Sabah akşam mı? Ben sadece akşam vuruluyorum göbekten.

İşte bebeim menegon 75 lik vermişti, yani ilk dört gün,günde 150 oluyo. 3 kutu bitirdim ben.Her sabah saat 11 30 da kalçadan. Valla bi uyuyodum sorma , dozun babası
2 doz dediğin ne kadar? Sabah akşam mı? Ben sadece akşam vuruluyorum göbekten.

İşte bebeim menegon 75 lik vermişti, yani ilk dört gün,günde 150 oluyo. 3 kutu bitirdim ben.Her sabah saat 11 30 da kalçadan. Valla bi uyuyodum sorma , dozun babası
Oh maşallah. Hakikaten bayağı çokmuş senin. Benim bu durumum normal o zaman. 8 gün 50 doz vuruldum sadece

Anladim canim normalde benimde adetime 10 15 gun kala goguslerim cok sizlardi bu ay hic bisey yok rabbim insallah bizede evlat sahibi olmayi nasip eder 6 senedir her ay acaba mi demekten biktim

Evet ya. Gerçi doktor gayet normal konuştu. Dozları düşük veriyorum korkuyorum hepsi birden büyür diye dedi ama bana da çok uzun geldi. Senin adetin kaçıncı günü aşılaman oldu?
Canım ya ben de gonal f kullanıyorum. 50iu başladı çok da büyümediler, dozu da arttırmadı yarın yine gidicem kontrole. Bana da düşük doz gidicez dedi. Bende pcos var. Genelde 10-14. Günlerde aşılama yapılmış forumda okuduğum kadarıyla benim bugün 10. Gün daha yumurtalar bile büyümedi

kiz zaten çok uyarıliyor niye vermiş ki o zaman menogonu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…