Canım sana ne kadar yüksek doz vermiş yaa kaç mm di yumurtaların aşılama olduğunda, rahim kalınlığın ne kadardı?Canım; bana dozda acımasız davrandı ya ,hiç korku morku olmadı kendisinde. Ya çatlarsa dedim hocam napıyoruz, dediki iğneyle sürekli uyarıyoruz nası çatlasın ovit yapmadık ki daha dedi,
3.gün başladım 4 gün 2 doz her sabah aynı saatte, sonra 6 gün tek doz uygulandı. Yani 10 gün de kalça kevgire döndü. 12.gün son iğnemi oldum. 13 günü akşamı da çatlatmayı oldum göbekten,15. Gün saat 14 te aşılama gerçekleşti
Aynı durumdayız Can'ım. İğnenin kaçıncı günü? Benim iğnenin 14. Gününde 11 ve 13 mm yumurta var dedi. Pko olunca düşük dozdan gidiyorlar. Neyse birden yüksek verip de hepsi büyürse iptal olur aşılama o daha kötüCanım ya ben de gonal f kullanıyorum. 50iu başladı çok da büyümediler, dozu da arttırmadı yarın yine gidicem kontrole. Bana da düşük doz gidicez dedi. Bende pcos var. Genelde 10-14. Günlerde aşılama yapılmış forumda okuduğum kadarıyla benim bugün 10. Gün daha yumurtalar bile büyümedi
Valla o garantiden biraz fazla öte gibi. Bir de ovitrelle vurulmadan yumurta çatlamaz demiş ya ona takıldım. Nasıl mümkün böyle bir şey. Çatlayabilir pekala.Benim ki fazla garantici sanırım. Yaş kaçtı senin
Bugün 8. Günü 6. Gün gittiğimde sağda yumurta yoktu daha büyüyen ama patates tarlası gibiydi bir sürü yfak ufak duruyolar. Solda 2 tane 8mm dedi. Rahim kalınığına da 5mm dedi. Bi de e2 yaptırdıAynı durumdayız Can'ım. İğnenin kaçıncı günü? Benim iğnenin 14. Gününde 11 ve 13 mm yumurta var dedi. Pko olunca düşük dozdan gidiyorlar. Neyse birden yüksek verip de hepsi büyürse iptal olur aşılama o daha kötü
kiz zaten çok uyarıliyor niye vermiş ki o zaman menogonu :)
O zaman büyür Can'ım. Yarın çıkar küçük de olsa. Benim durumum daha vahimBugün 8. Günü 6. Gün gittiğimde sağda yumurta yoktu daha büyüyen ama patates tarlası gibiydi bir sürü yfak ufak duruyolar. Solda 2 tane 8mm dedi. Rahim kalınığına da 5mm dedi. Bi de e2 yaptırdı
Valla o garantiden biraz fazla öte gibi. Bir de ovitrelle vurulmadan yumurta çatlamaz demiş ya ona takıldım. Nasıl mümkün böyle bir şey. Çatlayabilir pekala.
Yaşım 31 Can'ım. Senin ?
Canım sana ne kadar yüksek doz vermiş yaa kaç mm di yumurtaların aşılama olduğunda, rahim kalınlığın ne kadardı?
Doğrudur o zaman Can'ım. Ama böyle bir tedaviyi ilk kez duyuyorum. Hayırlısı olsun hakkında. Sen de pko yok sanırım. O yüzden böyle rahat vermiş iğneleri.Hayır işte, bak üstüne basa basa tekrarladım. Benim dr um ist üniv,ve florance da prof. Aynı zamanda yurtdışında da ameliyat ve doğumlar yapıor.
Ameliyatım da da çok fazla sorular soruyordum, panikler hayır saçmalamayınlar ama harika bir histereskopi ameliyatı geçirdim. Neyse şunu üstüne basa basa söledi, eğer uyarıcı iğneyi kesersen evet yumurta çatlar 36 saat içinde, ama yumurtalara sürekli uyarı verirsen çatlamaz dedi. Biz senin yumurtalarını 13. Güne kadar çatlatmıcaz dedi, bekle ve korkma. Bekliyoruz işte , bana da tecrübe olacak görücezyaş -34
Bende akıntı falan olmuyor, çoğu kişinin 6-7 günlerde olmuş? Kupkuruyum resmen. Canım benim acelem var 34 oldum, dr umda bunu biliyor ve amh değerlerinizi ölçtürdünüz mü hiç bilmiyorum ama benim 0,77.Benim var canim akintim sana ne kadar cok ilac vermisler bana bi klomen verdi kontrole gittigimde yumurtan catlamis dedi 2gun sonrada asilamami yapti progestan ve biteral hap verdi
Evet hayatım benim rahim tertemiz maşallah, hiç bi sıkıntım yok . Sende pko mu varDoğrudur o zaman Can'ım. Ama böyle bir tedaviyi ilk kez duyuyorum. Hayırlısı olsun hakkında. Sen de pko yok sanırım. O yüzden böyle rahat vermiş iğneleri.
Valla o garantiden biraz fazla öte gibi. Bir de ovitrelle vurulmadan yumurta çatlamaz demiş ya ona takıldım. Nasıl mümkün böyle bir şey. Çatlayabilir pekala.
Yaşım 31 Can'ım. Senin ?
Evet bolca yumurta var. Amh sınırın üstünde çıktı. Ama maalesef yumurta bol olması da ayrı sıkıntı. İçerde çok yumurta var zaten. Doktorum onların içinden bir iki tanesi öne geçmeli o yüzden ağırdan gidiyormuşuz.Evet hayatım benim rahim tertemiz maşallah, hiç bi sıkıntım yok . Sende pko mu var
Merhaba beni bilgilendirirmisiniz 2 hafta önce aşılamam oldu ve progestan kullandım dün idrar testi yaptım ilk çok ince silik bi cizgi çıktı sonra tekrar yaptım negatıf bugun dijital testlerden yaptım tekrar ve negatif aşılamadan sonra 16. Gunum bugun progestanı bırakmalımıyım doktor test yap negatıf cıkarsa bırak demişti çok okudum herkes idrarda çıkmaz demiş ? Progestana kafama gore devam etsem adetımı gecıktırır mı ? En azından kan testı yaptırana kadar devam edeyim diyorum ama ?
Evet bolca yumurta var. Amh sınırın üstünde çıktı. Ama maalesef yumurta bol olması da ayrı sıkıntı. İçerde çok yumurta var zaten. Doktorum onların içinden bir iki tanesi öne geçmeli o yüzden ağırdan gidiyormuşuz.
Şimdi anladım sana yüksek doz verilmesini.
Can'ım en iyisi kan testi. Aksi takdirde soru işaretlerinde boğulursunDoktorum tatilde malesef.. Peki hamile olma ihtimalim yokmu hala sence ? Mesela hamileysem progestanı bıraktım diye hemen düşük olur mu ?
Bence de çok bekleme Can'ım imkanın varsa tüp bebek yap tabi ki. Ben maddi imkansızlıktan erteledim hepBen klomenle bi kere denedim bu işi, kist yaptı, bi daha da denemedim, direk aşılama denicem dedim şimdi de olmazsa bi daha denemicem, direk tüp bebek denicem. Çünkü benim biyolojik zamanım alarm veriyor... vücudumu da yormak istemiyorum sürekli o yüzden 6 ay ara ile denedim şimdi aşılamayı. Zamanı geldiyse gelecek o göbeğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?