- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.114
- 133
Hayatım kan testi yaptırmamışsın, ben bunu bilememki burdan , kan testini yaptır o zman bi ordaki test sonucunu yaptırdığın yerdeki dr a danış bilgi verirler gebelik var mı yok mu diye... ama ilaca devam edersen adet gecikir arkadaşımDoktorum tatilde malesef.. Peki hamile olma ihtimalim yokmu hala sence ? Mesela hamileysem progestanı bıraktım diye hemen düşük olur mu ?
Bebeim zaten 3 aşılama parası neredeyse bi tüp bebek masrafı olacak, ne gerek var sürekli vücudu uyarmaya. Bilemiyorum inş gerek kalmaz hepimiz mutlu sonuçlar alırız. Dur şimdi karıştırmayalım onuBence de çok bekleme Can'ım imkanın varsa tüp bebek yap tabi ki. Ben maddi imkansızlıktan erteledim hep
Teşşekürler cevaplar içinHayatım kan testi yaptırmamışsın, ben bunu bilememki burdan , kan testini yaptır o zman bi ordaki test sonucunu yaptırdığın yerdeki dr a danış bilgi verirler gebelik var mı yok mu diye... ama ilaca devam edersen adet gecikir arkadaşım
Teşşekürler cevaplar için
Aynen işte yaa yumurta dolu ama istenen boyuta gelip büyümüyorlarEvet bolca yumurta var. Amh sınırın üstünde çıktı. Ama maalesef yumurta bol olması da ayrı sıkıntı. İçerde çok yumurta var zaten. Doktorum onların içinden bir iki tanesi öne geçmeli o yüzden ağırdan gidiyormuşuz.
Şimdi anladım sana yüksek doz verilmesini.
Aynen ben de senin gibi düşünüyorum, ilk aşılamam olacak ama olmazsa tüp bebek dicem. Aynı iğneler ilaçlar maddi boyutu ayrı manevi boyutu ayrı yorucu. Yaşım zaten 32. Tüp bebekte basarı oranı da daha yüksek. O kadar umutsuuzumki daha aşılama olmadan tutmayacağına inanıyorum. Senin ilk aşılaman mı canım?Bebeim zaten 3 aşılama parası neredeyse bi tüp bebek masrafı olacak, ne gerek var sürekli vücudu uyarmaya. Bilemiyorum inş gerek kalmaz hepimiz mutlu sonuçlar alırız. Dur şimdi karıştırmayalım onu
Bu tedavi aşamaları kişiden kişiye değişiyor. Çevremde 3-4 kişi var aşılama ile hamile kalan. Zaten tüp bebek raporu çıkarmak için mecburen 2 3 aşılama yaptırmak gerek. Bir de aşılamamı yaptırdığım yer çok pahalı değil. Vakıf hastanesi. 3 aşılama tüp bebeğe denk gelmiyor yani :) ama yumurta rezervi sıkıntısı olanlarda bence de çok beklememek gerek.Bebeim zaten 3 aşılama parası neredeyse bi tüp bebek masrafı olacak, ne gerek var sürekli vücudu uyarmaya. Bilemiyorum inş gerek kalmaz hepimiz mutlu sonuçlar alırız. Dur şimdi karıştırmayalım onu
Can'ım sabret biraz. Birkaç güne büyürler. İnş tüp bebeğe de gerek kalmadan gelir bebişin. Aşılama zamanlarımız seninle aynı olacak gibiAynen işte yaa yumurta dolu ama istenen boyuta gelip büyümüyorlarbenim bir de polip var rahimde, aşılamaya engel değil ama tüp bebeğe geçersek almak lazım dedi dr'um.
İnş canım dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok. Aynen yakın zamanlara denk gelecek. Sen ne zaman gideceksin tekrar kontrole? İlk aşılaman mı olacak?Can'ım sabret biraz. Birkaç güne büyürler. İnş tüp bebeğe de gerek kalmadan gelir bebişin. Aşılama zamanlarımız seninle aynı olacak gibi
Aynen ben de senin gibi düşünüyorum, ilk aşılamam olacak ama olmazsa tüp bebek dicem. Aynı iğneler ilaçlar maddi boyutu ayrı manevi boyutu ayrı yorucu. Yaşım zaten 32. Tüp bebekte basarı oranı da daha yüksek. O kadar umutsuuzumki daha aşılama olmadan tutmayacağına inanıyorum. Senin ilk aşılaman mı canım?
Büyürler kızlar merak etmeyinCan'ım sabret biraz. Birkaç güne büyürler. İnş tüp bebeğe de gerek kalmadan gelir bebişin. Aşılama zamanlarımız seninle aynı olacak gibi
Bu tedavi aşamaları kişiden kişiye değişiyor. Çevremde 3-4 kişi var aşılama ile hamile kalan. Zaten tüp bebek raporu çıkarmak için mecburen 2 3 aşılama yaptırmak gerek. Bir de aşılamamı yaptırdığım yer çok pahalı değil. Vakıf hastanesi. 3 aşılama tüp bebeğe denk gelmiyor yani :) ama yumurta rezervi sıkıntısı olanlarda bence de çok beklememek gerek.
Tabi inş bunların hiçbirisine gerek kalmaz. Yıllardır ne mucizelere şahit olduk.
Ben bugün gittim. Bir dahaki Çarşamba günü. Evet canım yolunda giderse her şey ilk aşılama olacak.İnş canım dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok. Aynen yakın zamanlara denk gelecek. Sen ne zaman gideceksin tekrar kontrole? İlk aşılaman mı olacak?
Tüp bebek raporu nasıl bilmiyorum ama aşılamada hiç sıkıntı çekmedim. 560 tl aşılama fiyatı. Hemen tedaviye başladılar bekletmeden.Devlet için o prosedürleri beklemem çok zaman alır gülüm benim. Zaten dr um özel muayenehane gidiyorum, o yapar yine tüp bebeği ... neyse kasıp karşılıcaz artık maalesef 10 bine kadar gözden çıkardık biz..
Ben geçen ay hsg çektirdim tüplerde yada rahimde bir sıkıntı olsa çıkardı diye düşünüyorum. Polip için de boyutu 2 mm dedi dr oldukça küçük ama bu ay aşılama ile olmazsa ben de aldıracağım. Şimdi bu yola girdik bakalım allah sonumuzu hayır etsin.Benim de ilk evet. Manevi boyutu beni de eşimi de etkiliyor. Eşim çok duygusal ve kendimden öte onu yormak istemiyorum. Bu arada ben polip var dendi diye ameliyata gözümü kararttım girdim, neden diyeceksin çnkü gebe kalırsam tutunma olasılığı düşük dedi,düşme ihtimali çok yüksek olur dedi. Yalnız ilginç olanı söliim mi sana ; rahimde polip falan çıkmadı, rahimimin doğuştan ters ve kapalı olduğu çıktı, ameliyattan çıktığımda dr um polip diye göründü ama değilmiş dedi. Zaten ben ilişki esnasında bişeye takılıyo hissi acı yaşardım, polip bunu yapmaz. Kürtajla hallettiler güzel geçti ameliyat. Bence erteleme derim
Ben geçen ay hsg çektirdim tüplerde yada rahimde bir sıkıntı olsa çıkardı diye düşünüyorum. Polip için de boyutu 2 mm dedi dr oldukça küçük ama bu ay aşılama ile olmazsa ben de aldıracağım. Şimdi bu yola girdik bakalım allah sonumuzu hayır etsin.
Çok ilginç gerçekten sürekli yeni şeyler öğreniyorum valla. Hepimiz için hayırlısı hayırlı zamanda olur inş canımBenimde hsg temizdi, tüpler açık rahimde sıkıntı görülmedi, vajinal ultrasonla polip teşhisi koymuşlardı. 9mm denmişti, Umarım sağlıkla gelir herşey canım
Kesinlikle haklısın , daha neler öğrenicez bakalım birbirimizden burada, zamanlaÇok ilginç gerçekten sürekli yeni şeyler öğreniyorum valla. Hepimiz için hayırlısı hayırlı zamanda olur inş canım
İyi akşamlar kızlar.çok istemiştim buraya hamileyim diye yazmayı ama olmadı gene ilk aşılamam tutmadı çok üzüldüm ama hayırlısı.inşallah siz hayırlı haberler alırsınız
Evet asılamaRica ederim olur mu öle şey.
Umarım olumlu sonuç alırsın canım. Aşılama mıydı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?