- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.114
- 133
Evet asılama
1 kere daha denemeyi düşünüyorum yada doktorla konuşup direk tüp bu aşılamamın tutmadıgından da emin degilimAra vericek misin aşılama devam mı
Bu tedavi aşamaları kişiden kişiye değişiyor. Çevremde 3-4 kişi var aşılama ile hamile kalan. Zaten tüp bebek raporu çıkarmak için mecburen 2 3 aşılama yaptırmak gerek. Bir de aşılamamı yaptırdığım yer çok pahalı değil. Vakıf hastanesi. 3 aşılama tüp bebeğe denk gelmiyor yani :) ama yumurta rezervi sıkıntısı olanlarda bence de çok beklememek gerek.
Tabi inş bunların hiçbirisine gerek kalmaz. Yıllardır ne mucizelere şahit olduk.
1 kere daha denemeyi düşünüyorum yada doktorla konuşup direk tüp bu aşılamamın tutmadıgından da emin degilimadetimi bekliyecegım progestanı bırakıp
Can'ım rapor çıkarıp aşılama yaptırabildiğin özel hastanelerdeki aşılama da kabul ediliyor bildiğim kadarıyla. SGK ile anlaşması olan bazı özellere ilaçlar için rapor alınabiliyor. Bu da sistemde görünüyor Zaten. Tutmazsa sonrasında tüp bebek için devlete rapor içimin başvurabiliyorsun. Yani ben öyle biliyorum. Ama yine de kesin bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır sana.Benim bir sorum olacak bu konuyla ilgili bir bilgi bulamadım forumda ama özelde yapılan aşılamaların tutmaması durumunda devlete başvurabiliyormusunuz? Ben tutmazsa eğer doktordan tutmadığının raporunu almalı mıyım acaba?
Ben de bekleyip beklememe konusunda kararsızım ya. Dediğin gibi ilaçların etkisi devam ettiğinden sonraki ay kendiliğinden hamile kalanlarda var.Bende tutmazsa şayet bi ay ara verip akışında denemeyi düşünüyorum. Çnkü bu iğnelerden sonraki ay normal hamile kalanlar da var, aklımı karıştırıyolar
İNŞALLAH kalırsınız ALLAH isteyen herkese versinBende tutmazsa şayet bi ay ara verip akışında denemeyi düşünüyorum. Çnkü bu iğnelerden sonraki ay normal hamile kalanlar da var, aklımı karıştırıyolar
Ben de bekleyip beklememe konusunda kararsızım ya. Dediğin gibi ilaçların etkisi devam ettiğinden sonraki ay kendiliğinden hamile kalanlarda var.
Ama bir taraftan da bir an önce olsun bitsin istiyorum hepsi. Araya Ramazan da girecek çünkü.
Can'ım benim hadi hayırlı olsun inşallah Allahım yüzünü güldürür haberlerini bekliyor olucağım mutlaka yaz canım. Benimde 15. Günüm test yapmadım bugün adet günüm beklemedeyimKızlar çok şükür bugun aşılamam yapıldı. Progestan ve coraspin verdi dr ilaclarimi kullanicam iki hafta sonra test yaptir adet olursan 2.gun gel dedi.
Haklısın ben de ilaçlardan sonra kilo aldım. Kilo çok etkiliyor bebeğin tutunmasını. Sen tüp bebekten önce bir süre dinlen. Kafanı topla iyice.Ya vücut dinlensin istiyorum kuzum , 3 kilo aldım bu ay , hormon yüklemekten bi hal oldum. Tamam bende istiyorum da ama psikoloji kalmıcak sonra çocuğa bakacak
Ay adet günün ne zaman? Ben de merak ettim sonucunu. İdrar testi yaptın mı hiçCan'ım benim hadi hayırlı olsun inşallah Allahım yüzünü güldürür haberlerini bekliyor olucağım mutlaka yaz canım. Benimde 15. Günüm test yapmadım bugün adet günüm beklemedeyim
Amin canim insallah hepimizin yuzu gulsun. Progestan kullaniyor musun? Bi iki gune adet olmazsan ki insallah olayacaksin test yap bence. Sen hangi hastanede olmustun asilama?Can'ım benim hadi hayırlı olsun inşallah Allahım yüzünü güldürür haberlerini bekliyor olucağım mutlaka yaz canım. Benimde 15. Günüm test yapmadım bugün adet günüm beklemedeyim
evet canım aşılama olduğum gün progestona başladım sabah akşam içiyorum yarın sabah son hap inşallah hasta olmamda test yaparım canım valla hiçbişey hissetmiyorum..Amin canim insallah hepimizin yuzu gulsun. Progestan kullaniyor musun? Bi iki gune adet olmazsan ki insallah olayacaksin test yap bence. Sen hangi hastanede olmustun asilama?
trabzon medicalparkta olmuştu aşılamam canım.evet canım aşılama olduğum gün progestona başladım sabah akşam içiyorum yarın sabah son hap inşallah hasta olmamda test yaparım canım valla hiçbişey hissetmiyorum..
Haklısın ben de ilaçlardan sonra kilo aldım. Kilo çok etkiliyor bebeğin tutunmasını. Sen tüp bebekten önce bir süre dinlen. Kafanı topla iyice.
Bebişin gelsin psikolojin iyi olur merak etme. O her şeye iyi gelecek
Yahu ne aspirin ne de progestan verdi benim hoca bana? İlginçtrabzon medicalparkta olmuştu aşılamam canım.
Yarin iyi haberi ver bize sabrina maasallah:) dr bana progestani yarindan itibaren sabah aksam vaginal al dedi.evet canım aşılama olduğum gün progestona başladım sabah akşam içiyorum yarın sabah son hap inşallah hasta olmamda test yaparım canım valla hiçbişey hissetmiyorum..
ben adetin 2 .günü gittiğimde hem iğneleri yazdı hem folik asit ve aspirin verdi aşılama olduğum günde progestona başlattı diğer ilaçlarada devam dediYahu ne aspirin ne de progestan verdi benim hoca bana? İlginç
müjdeli haber vermeyi çok istiyorum negatifi görmekten korktuğum için test yapmıyorum canım :)beklemek daha umutlu geliyorYarin iyi haberi ver bize sabrina maasallah:) dr bana progestani yarindan itibaren sabah aksam vaginal al dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?