- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- 53
Kızlar ben gittim dr'a bi tane 9 mm bi tane 14mm varmış. Cumartesiye kadar gonal f ile 50 iu devam cumartesi tekrar gidicem. Tek yumurta ile giricez aşılamaya muhtemelen dedi. benim umudum da giderek azaldıAy adet günün ne zaman? Ben de merak ettim sonucunu. İdrar testi yaptın mı hiç
adet günüm bugün canım bekliyorum test yapmadım bugün yarın olmazsam eğer inşallah olmam sonra test yapıcamAy adet günün ne zaman? Ben de merak ettim sonucunu. İdrar testi yaptın mı hiç
Kızlar ben gittim dr'a bi tane 9 mm bi tane 14mm varmış. Cumartesiye kadar gonal f ile 50 iu devam cumartesi tekrar gidicem. Tek yumurta ile giricez aşılamaya muhtemelen dedi. benim umudum da giderek azaldı
Can'ım aşılamada asıl amaçlanan sağlıklı tek yumurta. Çok kişi bu şekilde hamile kaldı. Ayrıca cumartesi gittiğinde akşamına iğne verse aşılaman pazartesiyi bulur ve bence o 9 mm olan da büyür sanki.Kızlar ben gittim dr'a bi tane 9 mm bi tane 14mm varmış. Cumartesiye kadar gonal f ile 50 iu devam cumartesi tekrar gidicem. Tek yumurta ile giricez aşılamaya muhtemelen dedi. benim umudum da giderek azaldı
Kızlar ben gittim dr'a bi tane 9 mm bi tane 14mm varmış. Cumartesiye kadar gonal f ile 50 iu devam cumartesi tekrar gidicem. Tek yumurta ile giricez aşılamaya muhtemelen dedi. benim umudum da giderek azaldı
Tek yumurta iyi bir şey Can'ım. Doktorların istediği bu. Çoğul gebeliklere karşılar. Riskli olduğu içinBenimde tek yumurta gelişiyor solda 10mm aynen ama perşembeye kadar ilaca devam dedi 75ml gonal-f doktor çok olumlu konuştu ama tek yumurta olmasını özellikle istiyor zannetmiştim, iyi birşey değil anlaşılan öylemi?
Tek yumurta iyi bir şey Can'ım. Doktorların istediği bu. Çoğul gebeliklere karşılar. Riskli olduğu için
İnş Can'ım. Ben de endişeliyim ama bekleyip görücez artık. Umarım gönlümüze göre olur.Teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla hepimizin istediği olur.
Bende çok endişeliyim bu konuda ama doktorum çok emindi dün çok iyi olduğunu söyledi.
İnş Can'ım. Ben de endişeliyim ama bekleyip görücez artık. Umarım gönlümüze göre olur.
Ben incir, pekmez, süt yoğurt vs tüketiyorum yumurta gelişimine katkısı olsun diye.
Sen de dikkat et bunlara
Bende biraz karbonhidrattan uzaklaşmaya çalıştım bu süreçte ama dediğin gibi hepimiz bu süreçte sağlıklı beslenmeliyiz, bende tüketirim bundan sonra, teşekkürler.İnş Can'ım. Ben de endişeliyim ama bekleyip görücez artık. Umarım gönlümüze göre olur.
Ben incir, pekmez, süt yoğurt vs tüketiyorum yumurta gelişimine katkısı olsun diye.
Sen de dikkat et bunlara
Battı balık yan gider:) yemeklerime dikkat ediyorum. Abartmadan yiyorum tabi kiOooohhh maşallah , kız abartma
Kilo bunlar kilooo ...
Battı balık yan gider:) yemeklerime dikkat ediyorum. Abartmadan yiyorum tabi kiçikolata vs çok yerdim onları yemiyorum. Ekmeği azalttım. bu süreçte dikkat etmek lazım tatlım. Gerçekten ilaçtan çok beslenme etkili yumurtalık sağlığı için
kız incir filan prolactin yüksekliğiniz varsa yemeyin:) yükseltiyomuş aman diyimye bebeim bu yolda herşey mübah
Valla benim 39 du , dostinex le ilişkimiz tekrar başlayınca 16 ya düştü . Yok incir yumurta çatlatıyo diye biliyorumkız incir filan prolactin yüksekliğiniz varsa yemeyin:) yükseltiyomuş aman diyim
hahaha aynen benim de prolaktinle yakın bi ilişkim vardı 80lerden düştü, ama incir yumurtlamaya ii gelirken prolaktini de yükselten bişi, aman diyim bizim gibiler çok yanına yanaşmasın:)Valla benim 39 du , dostinex le ilişkimiz tekrar başlayınca 16 ya düştü . Yok incir yumurta çatlatıyo diye biliyorum
Ay evet siz yemeyin o zaman. Yumurtlamayı sağlıyor ama prolaktini de yükseltiyorValla benim 39 du , dostinex le ilişkimiz tekrar başlayınca 16 ya düştü . Yok incir yumurta çatlatıyo diye biliyorum
Kesinlikle siz yemeyin. Prolaktin daha önemli. Bol süt yumurta tüketin onlar da çok etkiliyormuş yumurtalıklarıhahaha aynen benim de prolaktinle yakın bi ilişkim vardı 80lerden düştü, ama incir yumurtlamaya ii gelirken prolaktini de yükselten bişi, aman diyim bizim gibiler çok yanına yanaşmasın:)
Kesinlikle siz yemeyin. Prolaktin daha önemli. Bol süt yumurta tüketin onlar da çok etkiliyormuş yumurtalıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?