- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.114
- 133
Benim pek ümidim yok ,Kozlar ne durumdasınız. Hayırlı haberlerimizi alırım inşallah. Umudu kaybetmek yok kesinlikle
Arada ufak kanamalar oluyo şikayetim hep aynı bel ve böbrek ağrısı. Niye umudun yok arkadaşımBenim pek ümidim yok ,
Sen nasılsın nası gidiyor , yok di mi bi sıkıntı
Normal mi kanama canım ? Dr ne dioArada ufak kanamalar oluyo şikayetim hep aynı bel ve böbrek ağrısı. Niye umudun yok arkadaşım
Canım bugün aşılamamın 16. Günü ama henüz hasta olmadım sen aşılamadan kaç gün sonra adet oldunKozlar ne durumdasınız. Hayırlı haberlerimizi alırım inşallah. Umudu kaybetmek yok kesinlikle
canım daha bekle bakalım hemen ünidini kaybetme. Adet ve hamilelik belirtilerinin benzer olduğunu söylüyorlar. Regl olana kadar umut varKızlar daha 8.günüm ama ben ümidi kestim, regli sancılarım başladı çnkü... tuttuğunu sanmıyorum
canım sen naptın dr'a gittin mi aşılama için tarih verdi mi?Tek yumurta iyi bir şey Can'ım. Doktorların istediği bu. Çoğul gebeliklere karşılar. Riskli olduğu için
canım daha bekle bakalım hemen ünidini kaybetme. Adet ve hamilelik belirtilerinin benzer olduğunu söylüyorlar. Regl olana kadar umut var
Yerleşme kanamasıymışNormal mi kanama canım ? Dr ne dio
canım ben daha yumurta büyütüyorum:) cumartesi tekrar gidicem kontrole artık haftaya filan aşılama olur herhaldesanmıyorum ya kuzum. regliye bi hafta kala hep böle olur bende,içim dökülüyor gibi his sancılar olur hep. sende durumlar nasıl
Canım benim ben hamileyim. Ben 13.gün yaptım çıktı. Sende yap bekleme hiç. İdrarda bak istersen kanda bakCanım bugün aşılamamın 16. Günü ama henüz hasta olmadım sen aşılamadan kaç gün sonra adet oldun
canım selam senin ilk aşılaman mıydı, kaç yumurtan vardı, boyutu neydi, biraz bilgi verebilir misin?Canım benim ben hamileyim. Ben 13.gün yaptım çıktı. Sende yap bekleme hiç. İdrarda bak istersen kanda bak
Can'ım çok yazı okuyorum karıştırdım kusura bakma..acaba diyorum pregoston mu adet geçikmesi yaptı hiçbir belirtim Yok bu sabah son hapı içtim bekliyorumCanım benim ben hamileyim. Ben 13.gün yaptım çıktı. Sende yap bekleme hiç. İdrarda bak istersen kanda bak
canım ben daha yumurta büyütüyorum:) cumartesi tekrar gidicem kontrole artık haftaya filan aşılama olur herhalde
Canım sen biteral niye kullanıyorsun enfeksiyonmu var? Geçmiş olsun bebişinde tutunur inşallah Allah uğraşlarımızın karşılığını boş çevirmesin inşallahBid3 bu ilaclar bende fazla uyku yapti ve ara ara bas donmesi var sizde de oldu mu progestan hap ve biteral hap kullaniyorum
Canım arkadaşım sen test yaparmısın. Ayrıca herkesin aynı olmuyorCan'ım çok yazı okuyorum karıştırdım kusura bakma..acaba diyorum pregoston mu adet geçikmesi yaptı hiçbir belirtim Yok bu sabah son hapı içtim bekliyorum
birazdan hemşireyi arayıp bilgi alıcam ona göre test yaparım ama gerçekten test deyince tüylerim diken diken oluyor kalp atışım değişiyor korkuyorum test yapmaktanCanım arkadaşım sen test yaparmısın. Ayrıca herkesin aynı olmuyor
iki saat sonra aşılamam oldu canımHanımlar eşinizin spermini aldıktan ne kadar sonra size aşılandı? Yani spermi çok beklettiniz mi ? Geçen süreyi merak ediyorum? Biz 12 de almıştık, 2 saat bekledi?
canım ben 9. günümdeyim gonal f kullanalı. herhangi bir yan etki yapmadı, dozun yüksek mi? Ben 50 iu kullanıyorumBende yumurta gelişimi sürecindeyim7 gün bitti bugün ve yarın kaldı 9. gün gideceğim doktora. Akıntım olmaya başladı birde ara ara çok hafif bir sızı yumurtalıklarımdan kendini hissettiriyor. Tek başına Gonal-f nasıl yan etkiler yaptı sizlerde ben sadece karnımda bir şişlik hissediyorum sanki kilo almadım ama şiş gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?