Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sanmıyorum ya kuzum. regliye bi hafta kala hep böle olur bende,içim dökülüyor gibi his sancılar olur hep. sende durumlar nasıl
canım daha bekle bakalım hemen ünidini kaybetme. Adet ve hamilelik belirtilerinin benzer olduğunu söylüyorlar. Regl olana kadar umut var

Canım benim ben hamileyim. Ben 13.gün yaptım çıktı. Sende yap bekleme hiç. İdrarda bak istersen kanda bak
Can'ım çok yazı okuyorum karıştırdım kusura bakma..acaba diyorum pregoston mu adet geçikmesi yaptı hiçbir belirtim Yok bu sabah son hapı içtim bekliyorum

Bende yumurta gelişimi sürecindeyim7 gün bitti bugün ve yarın kaldı 9. gün gideceğim doktora. Akıntım olmaya başladı birde ara ara çok hafif bir sızı yumurtalıklarımdan kendini hissettiriyor. Tek başına Gonal-f nasıl yan etkiler yaptı sizlerde ben sadece karnımda bir şişlik hissediyorum sanki kilo almadım ama şiş gibiyim.

Hanımlar eşinizin spermini aldıktan ne kadar sonra size aşılandı? Yani spermi çok beklettiniz mi ? Geçen süreyi merak ediyorum? Biz 12 de almıştık, 2 saat bekledi?

Bid3 bu ilaclar bende fazla uyku yapti ve ara ara bas donmesi var sizde de oldu mu progestan hap ve biteral hap kullaniyorum
Canım sen biteral niye kullanıyorsun enfeksiyonmu var? Geçmiş olsun bebişinde tutunur inşallah Allah uğraşlarımızın karşılığını boş çevirmesin inşallah

Canım arkadaşım sen test yaparmısın. Ayrıca herkesin aynı olmuyor
birazdan hemşireyi arayıp bilgi alıcam ona göre test yaparım ama gerçekten test deyince tüylerim diken diken oluyor kalp atışım değişiyor korkuyorum test yapmaktan

canım ben 9. günümdeyim gonal f kullanalı. herhangi bir yan etki yapmadı, dozun yüksek mi? Ben 50 iu kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…