75 yapıyorum ben canım senin gelişimin ne durumda?canım ben 9. günümdeyim gonal f kullanalı. herhangi bir yan etki yapmadı, dozun yüksek mi? Ben 50 iu kullanıyorum
iki saat sonra aşılamam oldu canım
Seni anlıyorum bende öyleydim.ama yaparsan kafanda rahat olur. Boşuna ne olduğunu bilmeden beklemek daha köyübirazdan hemşireyi arayıp bilgi alıcam ona göre test yaparım ama gerçekten test deyince tüylerim diken diken oluyor kalp atışım değişiyor korkuyorum test yapmaktan
Bugün gittim canımmm. Bir tane 16,5 bir tane 12,5 mm iki yumurta var görünen. Bu akşam son iğnemi olacağım. Bu akşam birliktelik tavsiye ettiler. Sabaha karşı ovitrelle. Cuma öğleden sonra da aşılaman yapılacak. Çok heyecanlıyım.canım sen naptın dr'a gittin mi aşılama için tarih verdi mi?
Can'ım hamilelik belirtileri o kadar benziyor ki adet belirtilerine. O yüzden daha şimdiden kafaya takıp üzülme. Bekle bakalım. Çok erken yorum yapmak için.sanmıyorum ya kuzum. regliye bi hafta kala hep böle olur bende,içim dökülüyor gibi his sancılar olur hep. sende durumlar nasıl
Can'ım hamilelik belirtileri o kadar benziyor ki adet belirtilerine. O yüzden daha şimdiden kafaya takıp üzülme. Bekle bakalım. Çok erken yorum yapmak için.
Can'ım ben yaşadım o yüzden söylüyorum. Adet olacağım sanmıştım. Meğer hamileymişim. Kaşık bel ağrıları göğüs ağrısı bedensel huzursuzluk ... hepsi adet belirtisiydi bire birSanmıyorum be canım. bugün sildim artık kafamdan.ben femara içtim o kdr iğne yedim hormonlar alt üst oldu sonuç regli belirtileri ve ağrıları... bu nası bi şey ya
Bugün gittim canımmm. Bir tane 16,5 bir tane 12,5 mm iki yumurta var görünen. Bu akşam son iğnemi olacağım. Bu akşam birliktelik tavsiye ettiler. Sabaha karşı ovitrelle. Cuma öğleden sonra da aşılaman yapılacak. Çok heyecanlıyım.
Can'ım ben yaşadım o yüzden söylüyorum. Adet olacağım sanmıştım. Meğer hamileymişim. Kaşık bel ağrıları göğüs ağrısı bedensel huzursuzluk ... hepsi adet belirtisiydi bire bir
ayy çok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun, inş başarılı geçer.Bugün gittim canımmm. Bir tane 16,5 bir tane 12,5 mm iki yumurta var görünen. Bu akşam son iğnemi olacağım. Bu akşam birliktelik tavsiye ettiler. Sabaha karşı ovitrelle. Cuma öğleden sonra da aşılaman yapılacak. Çok heyecanlıyım.
canım benim sağda 9 mm solda 14mm 2 tane toplam yumurta vardı. ama tek yumurtayla giricez aşılamaya muhtemelen dedi dr'um. cumartesi tekrar kontrole gideceğim.75 yapıyorum ben canım senin gelişimin ne durumda?
ya bi de özel olacak ama bu süreçte hiç ilişki oldu mu yada dr olsun olmasın bişi dedi mi? sperm verilirken kaç günlük perhiz dedi dr?Bugün gittim canımmm. Bir tane 16,5 bir tane 12,5 mm iki yumurta var görünen. Bu akşam son iğnemi olacağım. Bu akşam birliktelik tavsiye ettiler. Sabaha karşı ovitrelle. Cuma öğleden sonra da aşılaman yapılacak. Çok heyecanlıyım.
Tek yumurta ile girmek iyi bir şey sanırım öyle anladım burada okuduklarımdan, çoklu gebelik olmaması için özellikle tek istiyorlar sanırım. Hayırlısı olsun hakkımızdacanım benim sağda 9 mm solda 14mm 2 tane toplam yumurta vardı. ama tek yumurtayla giricez aşılamaya muhtemelen dedi dr'um. cumartesi tekrar kontrole gideceğim.
Hayırlı olsun. Bir bebiş daha geldi. Tebrik ederimkızlar asilamanin 12. günü sabah idrarda yine pozitifti kan verdim iki sa sonra sonuç cikacak
Bak bir arkadaşımız daha hamile. Pozitif çıkmış. bekleme arkadaşımSeni anlıyorum bende öyleydim.ama yaparsan kafanda rahat olur. Boşuna ne olduğunu bilmeden beklemek daha köyü
Aynen arkadaşım bende çok kasık ağrısı adet sancısı gibi çektim iyi. Düşünün iyi olsunYaş kaçtı gülüm senin
Hayırlı olsun :) Senin kaç tane yumurta gelişmişti boyutları neydi? Ağrı sızı oldumu?Bende bugun aşılama oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?