Hayırlı olsun arkadaşım. Rabbim hepimizi sevindirsin. Hepimiz hayırlı haberler alırsınız. her zaman umutlu olucaz umutlu Düşünüxez. Benden umutsuzu yoktu ne tedaviler neler yaptım. Tüp bebek bile denedim. Herşey için sabır. 6senelik evliyim. 34 yaşındayım. Rabbim sevindirdi sonunda. Rabbim vermeyeceğini istetmezmiş. O yüzden de bol bol dua edin. Kuran okumayı biliyorsanız hergün yasin okuyun niyetlenip arkadaşlar. İnşallah hepiniz mutlu olursunuzHayırlı olsun :) Senin kaç tane yumurta gelişmişti boyutları neydi? Ağrı sızı oldumu?
iyi haberlerini bekliyoruz
Hayırlı olsun :) Senin kaç tane yumurta gelişmişti boyutları neydi? Ağrı sızı oldumu?
iyi haberlerini bekliyoruz
Hayırlı olsun. Bir bebiş daha geldi. Tebrik ederim
Amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsunHayırlı olsun arkadaşım. Rabbim hepimizi sevindirsin. Hepimiz hayırlı haberler alırsınız. her zaman umutlu olucaz umutlu Düşünüxez. Benden umutsuzu yoktu ne tedaviler neler yaptım. Tüp bebek bile denedim. Herşey için sabır. 6senelik evliyim. 34 yaşındayım. Rabbim sevindirdi sonunda. Rabbim vermeyeceğini istetmezmiş. O yüzden de bol bol dua edin. Kuran okumayı biliyorsanız hergün yasin okuyun niyetlenip arkadaşlar. İnşallah hepiniz mutlu olursunuz
31 Can'ım.Yaş kaçtı gülüm senin
İnş Can'ım yaaa. Sperm örneği verme falan Tam cuma namazı saatine denk geliyorayy çok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun, inş başarılı geçer.
Ben sordum Can'ım. Hiçbir sakıncası Yok dedi.ya bi de özel olacak ama bu süreçte hiç ilişki oldu mu yada dr olsun olmasın bişi dedi mi? sperm verilirken kaç günlük perhiz dedi dr?
Benim bayağı yüksek Can'ım. Pko var çünküOfff gergin uyandım bu ağrılar yüzünden ne bilim ya ; belki de haklısınız çok erken daha.
Amh değerleriniz kaçtı sizin kızlar ?
2 tane yumurta gelişti biri 18 mm diğeri de 18,5 mm ydi.valla biraz agrı hissettim hatta korkudan tansiyonumda düştü:) hayırlısı bakalım
31 Can'ım.
İnş Can'ım yaaa. Sperm örneği verme falan Tam cuma namazı saatine denk geliyoreşimle kafamız karıştı.
Ben sordum Can'ım. Hiçbir sakıncası Yok dedi.
Hatta bizim dün akşam birliktelik olmuştu. Bu akşam da olsun dedi. Anlamadım ki. 1,5 gün olmuş oluyor arada
canım kan sonucun çıktı mıkızlar asilamanin 12. günü sabah idrarda yine pozitifti kan verdim iki sa sonra sonuç cikacak
Ben de öyle düşünüyorum Can'ım. 3 gün bile olmayacak çünkü.Dün akşam olduysa bu akşam da istemesi saçma olmuş kuzum. Bırak dinlensin kocan, 3 gün olsun diyeti yoksa hareketliliği az olur , üst üste ilişkinin anlamı yok ki ya
kızlar hamileyim allahım sizlere de en yakın zamanda nasip etsin yuzunuzu gul dursun insallah
canim 2. 5 yıllık evliyim hiç korunmadim pko da vardı fakülte hastanesine gittim ilk denememdi rahim filmi kan testleri derken asilama yapildi canim çok agliyodum olmck diye allah vereceği zamanı biliyo canınızı hiç sikmayin sabredin o size zaten gelecekHayırlıııı olsuuunn.
Ay böyle duydukça daha çok heyecanlanıyorum.
Can'ım anlatsana biraz hikayeni. Ne zamandır olmuyor, eşinde sende herhangi bi sorun var mıydı, nerede yaptırdın vs.Çok oldu biliyorum
Tebrik ederim arkadaşımkızlar hamileyim allahım sizlere de en yakın zamanda nasip etsin yuzunuzu gul dursun insallah
Can'ım gözünaydın ilk aşılamanmıydı belirtin falan oldu mukızlar hamileyim allahım sizlere de en yakın zamanda nasip etsin yuzunuzu gul dursun insallah
hiçcanim 2. 5 yıllık evliyim hiç korunmadim pko da vardı fakülte hastanesine gittim ilk denememdi rahim filmi kan testleri derken asilama yapildi canim çok agliyodum olmck diye allah vereceği zamanı biliyo canınızı hiç sikmayin sabredin o size zaten gelecek
Can'ım gözünaydın ilk aşılamanmıydı belirtin falan oldu mu
evet canim ilk a silamam sakin umudunuzu kaybetmeyin belirtiler göğüsler de aşırı hassasiyet kasiklarda agri ve adet olacakmış gb his vardı iki gun dinlendim ağır is yapmadım hiç doktorum trabzon farabi hastanesi süleyman guven çok masraflı olmadı da zaten asilama da bir yılı dolduran a rapor cikariliyo gonal f 450 kullandimCan'ım gözünaydın ilk aşılamanmıydı belirtin falan oldu mu
Slm cnm senle aynı gün asilamamiz olucak inş ikinizde güzel haber veririz birbirimizeBugün gittim canımmm. Bir tane 16,5 bir tane 12,5 mm iki yumurta var görünen. Bu akşam son iğnemi olacağım. Bu akşam birliktelik tavsiye ettiler. Sabaha karşı ovitrelle. Cuma öğleden sonra da aşılaman yapılacak. Çok heyecanlıyım.
Can'ım benim drmda medicalpark Ufuk Yılmaz ben Giresun'da duruyorum ama tedaviyi Trabzon'da yaptırdım gidiş geliş yaptım bugünde 16. Gün test yapmadım henüz bekliyorumhiç
evet canim ilk a silamam sakin umudunuzu kaybetmeyin belirtiler göğüsler de aşırı hassasiyet kasiklarda agri ve adet olacakmış gb his vardı iki gun dinlendim ağır is yapmadım hiç doktorum trabzon farabi hastanesi süleyman guven çok masraflı olmadı da zaten asilama da bir yılı dolduran a rapor cikariliyo gonal f 450 kullandim
Benimkide raporluydu canım 170 ilaçlara verdim 300 de aşılama ücreti birde 60 lira tahlilCan'ım benim drmda medicalpark Ufuk Yılmaz ben Giresun'da duruyorum ama tedaviyi Trabzon'da yaptırdım gidiş geliş yaptım bugünde 16. Gün test yapmadım henüz bekliyorum
belli olmuştur yaptirsana testin i sabah kan ver benceCan'ım benim drmda medicalpark Ufuk Yılmaz ben Giresun'da duruyorum ama tedaviyi Trabzon'da yaptırdım gidiş geliş yaptım bugünde 16. Gün test yapmadım henüz bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?