Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2 tane yumurta gelişti biri 18 mm diğeri de 18,5 mm ydi.valla biraz agrı hissettim hatta korkudan tansiyonumda düştü:) hayırlısı bakalım

Offf gergin uyandım bu ağrılar yüzünden ne bilim ya ; belki de haklısınız çok erken daha.
Amh değerleriniz kaçtı sizin kızlar ?

Hayırlı olsun :) Senin kaç tane yumurta gelişmişti boyutları neydi? Ağrı sızı oldumu?
iyi haberlerini bekliyoruz
Hayırlı olsun arkadaşım. Rabbim hepimizi sevindirsin. Hepimiz hayırlı haberler alırsınız. her zaman umutlu olucaz umutlu Düşünüxez. Benden umutsuzu yoktu ne tedaviler neler yaptım. Tüp bebek bile denedim. Herşey için sabır. 6senelik evliyim. 34 yaşındayım. Rabbim sevindirdi sonunda. Rabbim vermeyeceğini istetmezmiş. O yüzden de bol bol dua edin. Kuran okumayı biliyorsanız hergün yasin okuyun niyetlenip arkadaşlar. İnşallah hepiniz mutlu olursunuz

Hayırlı olsun :) Senin kaç tane yumurta gelişmişti boyutları neydi? Ağrı sızı oldumu?
iyi haberlerini bekliyoruz
Hayırlı olsun. Bir bebiş daha geldi. Tebrik ederim
Amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Peki arkadaşlar siz yıkama sonrası ne kadar spermle ve hareketlilikle yaptirdiniz ki

Yaş kaçtı gülüm senin
31 Can'ım.

ayy çok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun, inş başarılı geçer.
İnş Can'ım yaaa. Sperm örneği verme falan Tam cuma namazı saatine denk geliyor eşimle kafamız karıştı.
ya bi de özel olacak ama bu süreçte hiç ilişki oldu mu yada dr olsun olmasın bişi dedi mi? sperm verilirken kaç günlük perhiz dedi dr?
Ben sordum Can'ım. Hiçbir sakıncası Yok dedi.
Hatta bizim dün akşam birliktelik olmuştu. Bu akşam da olsun dedi. Anlamadım ki. 1,5 gün olmuş oluyor arada

Dün akşam olduysa bu akşam da istemesi saçma olmuş kuzum. Bırak dinlensin kocan, 3 gün olsun diyeti yoksa hareketliliği az olur , üst üste ilişkinin anlamı yok ki ya
2 tane yumurta gelişti biri 18 mm diğeri de 18,5 mm ydi.valla biraz agrı hissettim hatta korkudan tansiyonumda düştü:) hayırlısı bakalım

kızlar hamileyim allahım sizlere de en yakın zamanda nasip etsin yuzunuzu gul dursun insallah
Hayırlıııı olsuuunn.
Ay böyle duydukça daha çok heyecanlanıyorum.
Can'ım anlatsana biraz hikayeni. Ne zamandır olmuyor, eşinde sende herhangi bi sorun var mıydı, nerede yaptırdın vs. Çok oldu biliyorum

canim 2. 5 yıllık evliyim hiç korunmadim pko da vardı fakülte hastanesine gittim ilk denememdi rahim filmi kan testleri derken asilama yapildi canim çok agliyodum olmck diye allah vereceği zamanı biliyo canınızı hiç sikmayin sabredin o size zaten gelecek

hiç
Can'ım gözünaydın ilk aşılamanmıydı belirtin falan oldu mu
Can'ım gözünaydın ilk aşılamanmıydı belirtin falan oldu mu
evet canim ilk a silamam sakin umudunuzu kaybetmeyin belirtiler göğüsler de aşırı hassasiyet kasiklarda agri ve adet olacakmış gb his vardı iki gun dinlendim ağır is yapmadım hiç doktorum trabzon farabi hastanesi süleyman guven çok masraflı olmadı da zaten asilama da bir yılı dolduran a rapor cikariliyo gonal f 450 kullandim

Slm cnm senle aynı gün asilamamiz olucak inş ikinizde güzel haber veririz birbirimize

Can'ım benim drmda medicalpark Ufuk Yılmaz ben Giresun'da duruyorum ama tedaviyi Trabzon'da yaptırdım gidiş geliş yaptım bugünde 16. Gün test yapmadım henüz bekliyorum

Can'ım benim drmda medicalpark Ufuk Yılmaz ben Giresun'da duruyorum ama tedaviyi Trabzon'da yaptırdım gidiş geliş yaptım bugünde 16. Gün test yapmadım henüz bekliyorum
Benimkide raporluydu canım 170 ilaçlara verdim 300 de aşılama ücreti birde 60 lira tahlil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…