Biliyorum canım. Ama o zaman hiç gelmeyecek gibi. Bir kez buldum kaybettim ayni şeyleri yaşamaktan korkuyorum.canim 2. 5 yıllık evliyim hiç korunmadim pko da vardı fakülte hastanesine gittim ilk denememdi rahim filmi kan testleri derken asilama yapildi canim çok agliyodum olmck diye allah vereceği zamanı biliyo canınızı hiç sikmayin sabredin o size zaten gelecek
Slm cnm senle aynı gün asilamamiz olucak inş ikinizde güzel haber veririz birbirimize
Can'ım bi sorum daha olacak. Eşin aşılamada kaç gün perhiz yaptıcanim 2. 5 yıllık evliyim hiç korunmadim pko da vardı fakülte hastanesine gittim ilk denememdi rahim filmi kan testleri derken asilama yapildi canim çok agliyodum olmck diye allah vereceği zamanı biliyo canınızı hiç sikmayin sabredin o size zaten gelecek
Bende cuma günü 12 de olucam asilamaBiliyorum canım. Ama o zaman hiç gelmeyecek gibi. Bir kez buldum kaybettim ayni şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Dilerim sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın Can'ım. Gelişmelerden haberdar edersin. Değerin kaç çıktı bu arada?
Ay inşallah Can'ım. Benim tam cuma saatine gelecek gibi. 12 de gidicez hastaneye
Benim aşılamamı bildirirlerken sabah 2 öğlen iki kişi demişlerdi. Aynı yer olsun bir de düşüp bayılayımBende cuma günü 12 de olucam asilama
Şimdi ben yaptım cnm kendimBenim aşılamamı bildirirlerken sabah 2 öğlen iki kişi demişlerdi. Aynı yer olsun bir de düşüp bayılayım
Çatlatma iğnesini sabaha karşı 4'te olucam. Senin ne zaman
çok sevindim canım darısı başımıza inş, canım kaç yumurtan vardı, kaç cm'di, eşin kaç günlük perhizle gitii dğerleri nasıldı biraz bilgi verebilir misin, çok sordum ama kusura bakma:)kızlar hamileyim allahım sizlere de en yakın zamanda nasip etsin yuzunuzu gul dursun insallah
canım hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun ben senden çok ümitliyim nedense, güzel haberlerini bekliyorum:) benim uzadıkça uzadı bir an once olup bitseydiBenim aşılamamı bildirirlerken sabah 2 öğlen iki kişi demişlerdi. Aynı yer olsun bir de düşüp bayılayım
Çatlatma iğnesini sabaha karşı 4'te olucam. Senin ne zaman
Sağol Can'ım inşallah.canım hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun ben senden çok ümitliyim nedense, güzel haberlerini bekliyorum:) benim uzadıkça uzadı bir an once olup bitseydi
iki yumurtam vardı canim 19 22 cm tabi iğneler sayesinde normalde hiç buyumuyodu asilamadan önce iki gun canim eşimin perhizi hemşire oyle söyledi çünkü kac tane doktora gittiysem hepsi yapacagimiz bse yok deyip geri yolladılar beniçok sevindim canım darısı başımıza inş, canım kaç yumurtan vardı, kaç cm'di, eşin kaç günlük perhizle gitii dğerleri nasıldı biraz bilgi verebilir misin, çok sordum ama kusura bakma:)
Can'ım bugün benim 17. Günüm hasta olmadım dün progestan bitti acaba o hap geçikme yapar mı test yapmadım halaiki yumurtam vardı canim 19 22 cm tabi iğneler sayesinde normalde hiç buyumuyodu asilamadan önce iki gun canim eşimin perhizi hemşire oyle söyledi çünkü kac tane doktora gittiysem hepsi yapacagimiz bse yok deyip geri yolladılar beni
Can'ım neyi bekliyorsun? İdrarda da çıkar büyük ihtimalle. Biz de merak ettikCan'ım bugün benim 17. Günüm hasta olmadım dün progestan bitti acaba o hap geçikme yapar mı test yapmadım hala
Kız merakla bekliyoruzCan'ım bugün benim 17. Günüm hasta olmadım dün progestan bitti acaba o hap geçikme yapar mı test yapmadım hala
negatif görmek istemiyorum korktuğum için test yapamıyorum bekleyip duruyorumCan'ım neyi bekliyorsun? İdrarda da çıkar büyük ihtimalle. Biz de merak ettik
Can'ım anlıyorum ama bir şekilde olumlu ya da olumsuz sonucu öğreneceksin. Adet de olsan aynı duygu. Negatif demek olacak sonuçta.negatif görmek istemiyorum korktuğum için test yapamıyorum bekleyip duruyorum
evet doğru diyorsun ama psikolojim allak bullak zaten çubuk test mi yapsam kan mı versem acabaCan'ım anlıyorum ama bir şekilde olumlu ya da olumsuz sonucu öğreneceksin. Adet de olsan aynı duygu. Negatif demek olacak sonuçta.
Tabi yine de senin kararın ama bu şekilde bocalamaktansa önüne bakarsın en azından
Diğer türlü kafası bulanıyor iyice insanın. Öyle mi böyle mi acaba neden acaba ilaçtan öı vs.
Sorular sorular
Bi kan testi yaptırsaydın progestan için net olacaktın, gebelik yoksa boşuna yüklemiş oldun ilacı bünyene, varsa da gebelik dr un devam edip etmeyeceğini sölicekti zaten. Anlıyorum negatif korkun var ama gebelik yoksa kist olmuşsa ondan gecikiosa adetin mesela? Bilinmezlikle hata yapar insan hep. Bence kan vermelisin arkadaşımCan'ım bugün benim 17. Günüm hasta olmadım dün progestan bitti acaba o hap geçikme yapar mı test yapmadım hala
Ben de hep bunu düşünmüşümdür. Acaba rahimde mi ölüyor spermler gelirken. Preesed jel sanırım bu amaçla kullanılıyor. Yada dölleniyor tüplerde mi bişey oluyor? Bunj bilemiyoruz ama. İlerleyen yıllarda bunlara da kesin çözğm gelir herhalde.Rahim ağzı serviks problemi olan kadınlarda olumlu oluyo bu aşılama , kesin. Rahime ulaşana kadar servikslerdeki asitten ölüyolar spermler sanırım, çnkü aşılamada rahim ağzından direk 10-12 cm ileri veriyolar spermi, asidik ortamdan geçmiyo doğal olarak? Yanlış mıyım? Çok sardım bu konuya
Çubuk testte de çıkar aşılama günü döllendiyse.evet doğru diyorsun ama psikolojim allak bullak zaten çubuk test mi yapsam kan mı versem acaba
Ben de hep bunu düşünmüşümdür. Acaba rahimde mi ölüyor spermler gelirken. Preesed jel sanırım bu amaçla kullanılıyor. Yada dölleniyor tüplerde mi bişey oluyor? Bunj bilemiyoruz ama. İlerleyen yıllarda bunlara da kesin çözğm gelir herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?