Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Biliyorum canım. Ama o zaman hiç gelmeyecek gibi. Bir kez buldum kaybettim ayni şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Dilerim sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın Can'ım. Gelişmelerden haberdar edersin. Değerin kaç çıktı bu arada?
Slm cnm senle aynı gün asilamamiz olucak inş ikinizde güzel haber veririz birbirimize
Ay inşallah Can'ım. Benim tam cuma saatine gelecek gibi. 12 de gidicez hastaneye

Can'ım bi sorum daha olacak. Eşin aşılamada kaç gün perhiz yaptı

Bende cuma günü 12 de olucam asilama

kızlar hamileyim allahım sizlere de en yakın zamanda nasip etsin yuzunuzu gul dursun insallah
çok sevindim canım darısı başımıza inş, canım kaç yumurtan vardı, kaç cm'di, eşin kaç günlük perhizle gitii dğerleri nasıldı biraz bilgi verebilir misin, çok sordum ama kusura bakma:)

Benim aşılamamı bildirirlerken sabah 2 öğlen iki kişi demişlerdi. Aynı yer olsun bir de düşüp bayılayım
Çatlatma iğnesini sabaha karşı 4'te olucam. Senin ne zaman
canım hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun ben senden çok ümitliyim nedense, güzel haberlerini bekliyorum:) benim uzadıkça uzadı bir an once olup bitseydi

canım hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun ben senden çok ümitliyim nedense, güzel haberlerini bekliyorum:) benim uzadıkça uzadı bir an once olup bitseydi
Sağol Can'ım inşallah.
Ya benimki de çok uzadı sen rahat ol. Bak adetimin 21. Günü aşılamam yapılmış olacak. Başkalarının 13. 14. Gün yapılıyor.

çok sevindim canım darısı başımıza inş, canım kaç yumurtan vardı, kaç cm'di, eşin kaç günlük perhizle gitii dğerleri nasıldı biraz bilgi verebilir misin, çok sordum ama kusura bakma:)
iki yumurtam vardı canim 19 22 cm tabi iğneler sayesinde normalde hiç buyumuyodu asilamadan önce iki gun canim eşimin perhizi hemşire oyle söyledi çünkü kac tane doktora gittiysem hepsi yapacagimiz bse yok deyip geri yolladılar beni

Can'ım bugün benim 17. Günüm hasta olmadım dün progestan bitti acaba o hap geçikme yapar mı test yapmadım hala

negatif görmek istemiyorum korktuğum için test yapamıyorum bekleyip duruyorum
Can'ım anlıyorum ama bir şekilde olumlu ya da olumsuz sonucu öğreneceksin. Adet de olsan aynı duygu. Negatif demek olacak sonuçta.
Tabi yine de senin kararın ama bu şekilde bocalamaktansa önüne bakarsın en azından
Diğer türlü kafası bulanıyor iyice insanın. Öyle mi böyle mi acaba neden acaba ilaçtan öı vs.
Sorular sorular

evet doğru diyorsun ama psikolojim allak bullak zaten çubuk test mi yapsam kan mı versem acaba

Can'ım bugün benim 17. Günüm hasta olmadım dün progestan bitti acaba o hap geçikme yapar mı test yapmadım hala
Bi kan testi yaptırsaydın progestan için net olacaktın, gebelik yoksa boşuna yüklemiş oldun ilacı bünyene, varsa da gebelik dr un devam edip etmeyeceğini sölicekti zaten. Anlıyorum negatif korkun var ama gebelik yoksa kist olmuşsa ondan gecikiosa adetin mesela? Bilinmezlikle hata yapar insan hep. Bence kan vermelisin arkadaşım

Rahim ağzı serviks problemi olan kadınlarda olumlu oluyo bu aşılama , kesin. Rahime ulaşana kadar servikslerdeki asitten ölüyolar spermler sanırım, çnkü aşılamada rahim ağzından direk 10-12 cm ileri veriyolar spermi, asidik ortamdan geçmiyo doğal olarak? Yanlış mıyım? Çok sardım bu konuya

Ben de hep bunu düşünmüşümdür. Acaba rahimde mi ölüyor spermler gelirken. Preesed jel sanırım bu amaçla kullanılıyor. Yada dölleniyor tüplerde mi bişey oluyor? Bunj bilemiyoruz ama. İlerleyen yıllarda bunlara da kesin çözğm gelir herhalde.

Kesinlikle...
Mesela sana daha da abartıyım, şöle de olabilir, belki benim yumurtalarımla eşimin spermleri uyuşamıyor, sevemediler belki birbirlerini biyolojik yapıları kimyaları uyuşmadı ? Evet biz birbirimizi seviyoruz ama onlar uyuşmuyo? Kan uyuşmazlığı gibi bişey yani? Mesela iki evlilik yapmış kadın çocuk olmamış ama 3. Evlilikte hemen hamile kalmış? Nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…