Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen böyle bir durum duymuştum ben de. Karı kocanın yıllarca çocukları olmuyor. Beraberinde gelen sorunlar yüzünden boşanıyorlar. İkisi de başkaları ile evleniyor. Ve ikisinin de hemen çocukları oluyor benzer bir durum yani

Ben hiç duymadım Can'ım. Ama olmaz herhalde. Sonuçta zaten adet döneminde başlıyorsun iğneye. Kanaman mı oldu? Yumurtlama kanaması olabilir belki
Kanama değilde kahverengi çok az bi lekelenme oldu 20 gündür iğne kullanıyorum aşırı gerildim

Ben de uzun süre kullandım. Gelişimi ne durumda yumurtaların? Kaç doz kullanıyorsun
Pazartesi günü 13.65 di 75 ünite puregon bide pazartesinden beri 37 ünite civarı merional vuruyorum cumartesi kontrol var sanırım çatlama iğnesini verir artık. Kilom fazla benim bide pko var umudum azalıyor

Kızlar ben cumartesi gece 12 de ovitrelle vurulacam sizce pazartesi aşılama kaç gibi olur.

Kızlar ben cumartesi gece 12 de ovitrelle vurulacam sizce pazartesi aşılama kaç gibi olur.
Ben dün sabaha karşı 4 te vuruldum. Yarın 12 de çağırdılar. Normalde 36 saat sonrası için aşılama olması gerekir ama birkaç saat değişebiliyor

Can'ım nasılsın hasta oldun mu ne durumdasın bir haber alim dedim

Kızlar ben 20 gündür iğne kullanıyorum bugün adetim başladı boşamı gitti şimdi tedavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…