Aynen böyle bir durum duymuştum ben de. Karı kocanın yıllarca çocukları olmuyor. Beraberinde gelen sorunlar yüzünden boşanıyorlar. İkisi de başkaları ile evleniyor. Ve ikisinin de hemen çocukları oluyorKesinlikle...
Mesela sana daha da abartıyım, şöle de olabilir, belki benim yumurtalarımla eşimin spermleri uyuşamıyor, sevemediler belki birbirlerini biyolojik yapıları kimyaları uyuşmadı ? Evet biz birbirimizi seviyoruz ama onlar uyuşmuyo? Kan uyuşmazlığı gibi bişey yani? Mesela iki evlilik yapmış kadın çocuk olmamış ama 3. Evlilikte hemen hamile kalmış? Nasıl ?
Ben hiç duymadım Can'ım. Ama olmaz herhalde. Sonuçta zaten adet döneminde başlıyorsun iğneye. Kanaman mı oldu? Yumurtlama kanaması olabilir belkiArkadaşlar iyi akşamlar aşılama iğnesi vurulurken adet olma ihtimali varmı
Kanama değilde kahverengi çok az bi lekelenme oldu 20 gündür iğne kullanıyorum aşırı gerildimBen hiç duymadım Can'ım. Ama olmaz herhalde. Sonuçta zaten adet döneminde başlıyorsun iğneye. Kanaman mı oldu? Yumurtlama kanaması olabilir belki
Ben de uzun süre kullandım. Gelişimi ne durumda yumurtaların? Kaç doz kullanıyorsunKanama değilde kahverengi çok az bi lekelenme oldu 20 gündür iğne kullanıyorum aşırı gerildim
Pazartesi günü 13.65 di 75 ünite puregon bide pazartesinden beri 37 ünite civarı merional vuruyorum cumartesi kontrol var sanırım çatlama iğnesini verir artık. Kilom fazla benim bide pko var umudum azalıyorBen de uzun süre kullandım. Gelişimi ne durumda yumurtaların? Kaç doz kullanıyorsun
Ben dün sabaha karşı 4 te vuruldum. Yarın 12 de çağırdılar. Normalde 36 saat sonrası için aşılama olması gerekir ama birkaç saat değişebiliyorKızlar ben cumartesi gece 12 de ovitrelle vurulacam sizce pazartesi aşılama kaç gibi olur.
Hadi hayırlısı bakalımBen dün sabaha karşı 4 te vuruldum. Yarın 12 de çağırdılar. Normalde 36 saat sonrası için aşılama olması gerekir ama birkaç saat değişebiliyor
Can'ım nasılsın hasta oldun mu ne durumdasın bir haber alim dedimInşallah valla bende at dan düşmüş gibi oldum dün regli um sandim pıhtı gibi bi iki saat cronine jel falan kalıntıları düştü sonra si yok . Tertemiizim akşamdan beri isin garibi regli oldum sandim ama hiç ağrım fln olmadı ben yıllardır ağrısız regli görmedim en tuhafı adet im çok düzenidir günü hatta saati bile bellidir. Belliydi ama asilamadan sonra bu ne ya dedim idrar pozitif 2test ikiside ama kanda negatif valla afalladim ne diyim saçma sapan bir durum içindeyim .. eşime dedim su cocuk bi dogsun 18 yaşında küçük bi saplak aticam sen beni çok beklettin sıpa diye
12 cnm ben gece 12 de vuruldum çarşamba günü bugün 12 de asilamam varKızlar ben cumartesi gece 12 de ovitrelle vurulacam sizce pazartesi aşılama kaç gibi olur.
Normal yani sağol canım bana geç gibi geldi. Sanada Allah yardım etsin. Hayirli olsun.12 cnm ben gece 12 de vuruldum çarşamba günü bugün 12 de asilamam var
Geç değil benceNormal yani sağol canım bana geç gibi geldi. Sanada Allah yardım etsin. Hayirli olsun.
Cnm dua edin bana hepiniz
Kızlar ben 20 gündür iğne kullanıyorum bugün adetim başladı boşamı gitti şimdi tedavi
canım nasıl olur ki drlan görüş tedavi sırasında nasıl adet olursun yumurta ne zaman büyüdüde çatladı dr kontrol etmedi miKızlar ben 20 gündür iğne kullanıyorum bugün adetim başladı boşamı gitti şimdi tedavi
şekerim sen ne durumdasın kaçıncı günün ? zamanın gelmedi mi senin test yaptın mı:)Kız korkma çok basit bi işlem, heyecanlısın o kadar
canım aşılaman bugündü dimi, inş rahat sorunsuz ve başarılı geçer:) gelince yaz merak ettim dr ne dedi?Ben de uzun süre kullandım. Gelişimi ne durumda yumurtaların? Kaç doz kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?