Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar bayadır kafa dagitiyorum .kendimi gezmelere tozmalara verdim . En son gittiğim dr 15 ocaktaki lekelenmemi adet kabul edeceğini söyledi. Bende öyle yaptim.kafam i rahat bırakıyorum 3 yıl 1 düşük bu belirsizlik kötü zamanlar tabi.Simdi 13 şubatı bekliyorum13 ünden önce olmak istemiyorum. Yarın kocamla 2 günlük küçük bir tatil yapi caz. Bari bedenim ve hormonlarim bana bunu çok görmesin dimi 13. Ünden önce gelmesin

Test döngüsüne girmem diosun yani

Yahu kafam karışıo yine benim ; 10. Günündeyim ve ilişki olursa düşük olur diyenler var ? Daha olup olmadığı belli değil ilişki düşürür mü diye bi de onun endişesiyle mi durcaz ya ? Aydınlatın beni , kocamdan soğutmayın leynnnnnn

Can'ım ben aşılamamın 19. Günündeyim hala hasta olmadım testte yapmadım bekliyorum lekelenme falanda olmadı

canım aşılaman bugündü dimi, inş rahat sorunsuz ve başarılı geçer:) gelince yaz merak ettim dr ne dedi?
Evet canım bekliyorum şu an. Eşim örneği verdi. Off. Onun kafası karışık ya örnekler karışırsa diyip duruyor. Beni de huzursuz ediyor.
Yok Can'ım bir sıkıntı olmaz. Ama yine de dikkat et ilk hamileliğimde dr bana yasaklamıştı ama benim lekelenmem vardı

kız bişi olmaz ya daha ne olduğu belli diil, sen bak keyfine:)

ya yok örnek karışır mı hiç bişi olmaz, erkekler bizden evhamlı vallahi, sen içini ferah tut

Can'ım ben aşılamamın 19. Günündeyim hala hasta olmadım testte yapmadım bekliyorum lekelenme falanda olmadı
Sen kesin hamissin bende biraz önce oldum aşılama artık beklemedeyim bide asilamadan sonra ayağa kalktıktan sonra sıvı aktı hep sende de oldumu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…