Ya bende ne lekenme, ne spermin geri akması, ne kendi akıntım hiçbişey gelmedi? 10.günüm hala kupkuruyum hatta. Dr 10 dk yat dedi bıraktı beni bacaklarımı falan örtüyle sardı, sonra eşim geldi odaya, onunla muhabbet ederken yarım saat geçmiştir, bizi unutmuş dr, yoksa 10 dk kafi gülüm.Coffeeturk sen nekadar yatmıştın aşılama sonrası ? lekelenme olmuşmuydu ?
Aynen ya. Hasta masadan kalkmadan bile sordum anestezili yapılıyor mu aşılama diyeSeni cok iyi anliyorum canim benimde cok canim yandi tutmazsa 2.yi nasil yaptiririm bilemiyorum acisini bile bile
Sen bu gidişle sonucu beklerken doğurcaksın hayatımCan'ım kaç dk yattığının önemi yok direk yumurtaların yanına koyuluyor spermler o yüzden akıntı gelmesi bişey değil takma bunları kafaya banada 15. Gün test yaparsın dediydi dr benim 18. Günüm bugün
Bunları artık düşünme, sorun olacağını sanmıyorum tatlış, herkesin vucut tepkisi aynı olmuyor, tatlıca bekle .Saol cnm benim cvp verdiğin içinde benim hala sıvı geliyor sperler geri akiyo galiba doktor 10 dakika dinlendirdi beni inş tutar
Ay ne bileyim ben rahatım da işte eşim. Aşılama esnasında gösterdiler ismi yazıyordu bak için rahat etsin dediler.
ben de 2 ye doğru oldum Can'ım. Çok acıdı benim yabu sefer olmazsa ikinci için nasıl başlarım bilmiyorum. Öldüm öldüm dirildim. Bir ufak bi yapışıklık varmış galiba. Spektrumu zor yerleştirdi. Yukardan ultrason ayrı baskı yapıyor. İğneyi yerleştirirken bile Can'ım yandı.
Spermleri giderken gördüm ama kayan bir yıldız gibiydisonra işlem bitince ağladım zaten dayanamadım. İnş iyi sonuçlanır hepimiz için.
Antibiyotik ve jel verdi dr.
Sana da verdi mi
Ay inş Can'ım benimmmm. Önce sen sonra biz. Hayırlı haberler verelim birbirimize
Bazilarinin rahim filmi cok kolay bazısının cok aci geçiyo asilama da oyle herkes bir degil keske dayanabilsem ama zor bence kendimi kasmaktansa. Hem kasip daha olumsuz gececegi icin bu yolu denedim doktorum da hic bi sakıncası dedi. Galiba huyumu bildigi icin kabul etti
:)) canım hep adetlerim düzensiz olduğu için buda öyle gibi geliyor o yüzden bekliyorumSen bu gidişle sonucu beklerken doğurcaksın hayatım
:)) canım hep adetlerim düzensiz olduğu için buda öyle gibi geliyor o yüzden bekliyorumSen bu gidişle sonucu beklerken doğurcaksın hayatım
Beni hic anlamadigin belli o yuzden cevap vermicem kendi basina gelmedigi icin beni anlayacagina da düşünmüyorumPeki doğum için ne düşünüyosun ? ? ?
Sen bu gidişle sonucu beklerken doğurcaksın hayatım
Can'ım tedavi süreci ile normal adet döngüsü farklı. Çatlatma iğnesi vurulduğun için normal şartlarda ortalama 16 gün sonra falan adet olman lazım:)) canım hep adetlerim düzensiz olduğu için buda öyle gibi geliyor o yüzden bekliyorum
Beni hic anlamadigin belli o yuzden cevap vermicem kendi basina gelmedigi icin beni anlayacagina da düşünmüyorum
:)) canım hep adetlerim düzensiz olduğu için buda öyle gibi geliyor o yüzden bekliyorum
Yani diyorum ki senin kiler kolay gectigi icin anlamiyosun ve boyle kırıcı bi soru soruyosun anladin mi canim benimPardon ????
Yani diyorum ki senin kiler kolay gectigi icin anlamiyosun ve boyle kırıcı bi soru soruyosun anladin mi canim benim
Can'ım en kısa zamanda inşallah müjdeli haber veririm beklediğime değerÇatladık burda insafsız , bizi hiç mi düşünmüyosunyerim seni ben ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?