Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Seni cok iyi anliyorum canim benimde cok canim yandi tutmazsa 2.yi nasil yaptiririm bilemiyorum acisini bile bile

Coffeeturk sen nekadar yatmıştın aşılama sonrası ? lekelenme olmuşmuydu ?
Ya bende ne lekenme, ne spermin geri akması, ne kendi akıntım hiçbişey gelmedi? 10.günüm hala kupkuruyum hatta. Dr 10 dk yat dedi bıraktı beni bacaklarımı falan örtüyle sardı, sonra eşim geldi odaya, onunla muhabbet ederken yarım saat geçmiştir, bizi unutmuş dr, yoksa 10 dk kafi gülüm.

Sen bu gidişle sonucu beklerken doğurcaksın hayatım

Saol cnm benim cvp verdiğin içinde benim hala sıvı geliyor sperler geri akiyo galiba doktor 10 dakika dinlendirdi beni inş tutar
Bunları artık düşünme, sorun olacağını sanmıyorum tatlış, herkesin vucut tepkisi aynı olmuyor, tatlıca bekle .

Umarım kardeşim

Asilamasi cok kötü gecen arkadaşlar bende cok korktuğum icin dun asilamami anestezili yaptirdim. Cunku kendimi normal muayenede bile cok kasan biriyim. Onda bile psikolojim bozuluyo asilamayi düşünemiyorum

Bazilarinin rahim filmi cok kolay bazısının cok aci geçiyo asilama da oyle herkes bir degil keske dayanabilsem ama zor bence kendimi kasmaktansa. Hem kasip daha olumsuz gececegi icin bu yolu denedim doktorum da hic bi sakıncası dedi. Galiba huyumu bildigi icin kabul etti

Peki doğum için ne düşünüyosun ? ? ?

Bende diorumki kolay geçtiğini nerden biliyosun? Kolay geçmek zorundadır belki??? Kırıcı soru olduğunu da sen çıkardın çnkü buna şöle cvp bekliyordum sezaryen gibi ??? Bu kadar hassas olma arkadaşım, vajinus olmak bu kadar kadının önüne geçmk için evet bi neden olabilir ama kaprise gelemem? Hepimiz tabiki burda ne kasmalar ne acı korkuları hissediyoruz o koltuğa herkes sevinerek bacağını açmıyor anlatabildim mi? Ama burda korkutmamak adına, uzatmamak adına iyi yorumlar yapıyoruz...anlatabildim umarım. Son cvbım olacak çnkü...
Yani diyorum ki senin kiler kolay gectigi icin anlamiyosun ve boyle kırıcı bi soru soruyosun anladin mi canim benim

Birincisi ben asilamam cok zor gecti ikincisi olursa aneztesi varmi diye sordum diyen arkadasa cevap verdim biraz da olsa rahatlar diye yorum yaptim kimseyi korkutmak değil yani amacım. Ve burada yazarak ifadeleri anlamadigim icin sanki kiniyormus gibi doğum da ne yapacaksin sorusunu yanlis anladim. Kapris yaptigimi nerden cikardin onu hic anlamadim. Evet hepimiz Icin zor ve sıkıntıli gunler ama kapris falan yok yani ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…