- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.114
- 133
Cnm asilamani oldunmu ben oldum demin
Sen kesin hamissin bende biraz önce oldum aşılama artık beklemedeyim bide asilamadan sonra ayağa kalktıktan sonra sıvı aktı hep sende de oldumu cnm
Yok Can'ım olmadı. Bekliyorum
Cnm çok korkuyodum ama korkulcak hiç bisey yokmuş çok rahat geçti hssetmedim 17 m digeride ona yakındı yumurtam catlamislar zaten doktor çok güzel geçti asilaman dedi bu ay umitliyim senden dedi inş kaç milyon sperm verdi bilmiyorum aşılama saati geçiyor diye sperm raporunu beklemedi yaptı asilamayicanım nasıl geçti acıdı mı, yumurtaların büyüklüğü eşinni değerleri nasıldı bilgi verebilir misin?
Saol cnmHayırlı olsun inş , hadi bakalım geçmiş olsun
Kızlar benden kan geldi normalmi
Yok cnm kan doktorumu aradım normal dedi dinlenPembe sıvı olmasın kullandıkları? Benden hiçbişe gelmemişti ? Korkulcak bişey olduğu sanmıyorum ama canım
Nasıl bir sabır nasıllllll Allahım
canım aşılaman hayırlı olsun ben yarım saat yattım sonra çok sıkışık olduğum için hemen lavobaya gittim akıntı oldu ve daha sonra dört gün kahverengi akıntı oldu günlük pede az az hiç sıkılma Can'ım.Kızlar benden kan geldi normalmi
Saol cnm benim cvp verdiğin içinde benim hala sıvı geliyor sperler geri akiyo galiba doktor 10 dakika dinlendirdi beni inş tutarcanım aşılaman hayırlı olsun ben yarım saat yattım sonra çok sıkışık olduğum için hemen lavobaya gittim akıntı oldu ve daha sonra dört gün kahverengi akıntı oldu günlük pede az az hiç sıkılma Can'ım.
Bu arada adetin gectimi senin benim doktor 12 gün test yaptır dediSaol cnm benim cvp verdiğin içinde benim hala sıvı geliyor sperler geri akiyo galiba doktor 10 dakika dinlendirdi beni inş tutar
Ay ne bileyim ben rahatım da işte eşim. Aşılama esnasında gösterdiler ismi yazıyordu bak için rahat etsin dediler.ya yok örnek karışır mı hiç bişi olmaz, erkekler bizden evhamlı vallahi, sen içini ferah tut
ben de 2 ye doğru oldum Can'ım. Çok acıdı benim yaCnm asilamani oldunmu ben oldum demin
Resmen o anı yaşıyorum ben sen beklerken , umarım mutlu sonuçlar alırsın sonunda yavruş
Bana 15 gün sonra test dediler.Bu arada adetin gectimi senin benim doktor 12 gün test yaptır dedi
Yok cnm vermedi bana benim asilamam çok rahat oldu hiç hssetmedim 10 dakika dinlendim ewe geldim ama ayağa kalkınca akmaya başladı bide demin tuvalete gittim kanamam olduAy ne bileyim ben rahatım da işte eşim. Aşılama esnasında gösterdiler ismi yazıyordu bak için rahat etsin dediler.
ben de 2 ye doğru oldum Can'ım. Çok acıdı benim yabu sefer olmazsa ikinci için nasıl başlarım bilmiyorum. Öldüm öldüm dirildim. Bir ufak bi yapışıklık varmış galiba. Spektrumu zor yerleştirdi. Yukardan ultrason ayrı baskı yapıyor. İğneyi yerleştirirken bile Can'ım yandı.
Spermleri giderken gördüm ama kayan bir yıldız gibiydisonra işlem bitince ağladım zaten dayanamadım. İnş iyi sonuçlanır hepimiz için.
Antibiyotik ve jel verdi dr.
Sana da verdi mi
Ay inş Can'ım benimmmm. Önce sen sonra biz. Hayırlı haberler verelim birbirimize
Banada 12 gün dediBana 15 gün sonra test dediler.
Geçmiş olsun kızlar gözünüzaydın inşallah güzel haberler alırsınız.ne kadar yattınız nekadar süre sürüyor işlemAy ne bileyim ben rahatım da işte eşim. Aşılama esnasında gösterdiler ismi yazıyordu bak için rahat etsin dediler.
ben de 2 ye doğru oldum Can'ım. Çok acıdı benim yabu sefer olmazsa ikinci için nasıl başlarım bilmiyorum. Öldüm öldüm dirildim. Bir ufak bi yapışıklık varmış galiba. Spektrumu zor yerleştirdi. Yukardan ultrason ayrı baskı yapıyor. İğneyi yerleştirirken bile Can'ım yandı.
Spermleri giderken gördüm ama kayan bir yıldız gibiydisonra işlem bitince ağladım zaten dayanamadım. İnş iyi sonuçlanır hepimiz için.
Antibiyotik ve jel verdi dr.
Sana da verdi mi
Ay inş Can'ım benimmmm. Önce sen sonra biz. Hayırlı haberler verelim birbirimize
Kanama normalmiş ama. Bana hemşire ufak kanamalar olabilir endişelenme dediYok cnm vermedi bana benim asilamam çok rahat oldu hiç hssetmedim 10 dakika dinlendim ewe geldim ama ayağa kalkınca akmaya başladı bide demin tuvalete gittim kanamam oldu
Bende olmadı öle bişey, hatta pembe sıvı bile gelmedi geri
Sağol arkadaşım. Hepimiz için inş.Geçmiş olsun kızlar gözünüzaydın inşallah güzel haberler alırsınız.ne kadar yattınız nekadar süre sürüyor işlem
Can'ım kaç dk yattığının önemi yok direk yumurtaların yanına koyuluyor spermler o yüzden akıntı gelmesi bişey değil takma bunları kafaya banada 15. Gün test yaparsın dediydi dr benim 18. Günüm bugünYok cnm vermedi bana benim asilamam çok rahat oldu hiç hssetmedim 10 dakika dinlendim ewe geldim ama ayağa kalkınca akmaya başladı bide demin tuvalete gittim kanamam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?