Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım nasıl geçti acıdı mı, yumurtaların büyüklüğü eşinni değerleri nasıldı bilgi verebilir misin?
Cnm çok korkuyodum ama korkulcak hiç bisey yokmuş çok rahat geçti hssetmedim 17 m digeride ona yakındı yumurtam catlamislar zaten doktor çok güzel geçti asilaman dedi bu ay umitliyim senden dedi inş kaç milyon sperm verdi bilmiyorum aşılama saati geçiyor diye sperm raporunu beklemedi yaptı asilamayi

Saol cnm benim cvp verdiğin içinde benim hala sıvı geliyor sperler geri akiyo galiba doktor 10 dakika dinlendirdi beni inş tutar

ya yok örnek karışır mı hiç bişi olmaz, erkekler bizden evhamlı vallahi, sen içini ferah tut
Ay ne bileyim ben rahatım da işte eşim. Aşılama esnasında gösterdiler ismi yazıyordu bak için rahat etsin dediler.
Cnm asilamani oldunmu ben oldum demin
ben de 2 ye doğru oldum Can'ım. Çok acıdı benim ya bu sefer olmazsa ikinci için nasıl başlarım bilmiyorum. Öldüm öldüm dirildim. Bir ufak bi yapışıklık varmış galiba. Spektrumu zor yerleştirdi. Yukardan ultrason ayrı baskı yapıyor. İğneyi yerleştirirken bile Can'ım yandı.
Spermleri giderken gördüm ama kayan bir yıldız gibiydi sonra işlem bitince ağladım zaten dayanamadım. İnş iyi sonuçlanır hepimiz için.
Antibiyotik ve jel verdi dr.
Sana da verdi mi

Resmen o anı yaşıyorum ben sen beklerken , umarım mutlu sonuçlar alırsın sonunda yavruş

Ay inş Can'ım benimmmm. Önce sen sonra biz. Hayırlı haberler verelim birbirimize

Yok cnm vermedi bana benim asilamam çok rahat oldu hiç hssetmedim 10 dakika dinlendim ewe geldim ama ayağa kalkınca akmaya başladı bide demin tuvalete gittim kanamam oldu

Geçmiş olsun kızlar gözünüzaydın inşallah güzel haberler alırsınız.ne kadar yattınız nekadar süre sürüyor işlem

Yok cnm vermedi bana benim asilamam çok rahat oldu hiç hssetmedim 10 dakika dinlendim ewe geldim ama ayağa kalkınca akmaya başladı bide demin tuvalete gittim kanamam oldu
Kanama normalmiş ama. Bana hemşire ufak kanamalar olabilir endişelenme dedi

Geçmiş olsun kızlar gözünüzaydın inşallah güzel haberler alırsınız.ne kadar yattınız nekadar süre sürüyor işlem
Sağol arkadaşım. Hepimiz için inş.
Ben 10 dk yattım. İşlem de 10 dk ya yakın sürdü. Bana bir ömür gibi geldi o ayrı tabi.

Can'ım kaç dk yattığının önemi yok direk yumurtaların yanına koyuluyor spermler o yüzden akıntı gelmesi bişey değil takma bunları kafaya banada 15. Gün test yaparsın dediydi dr benim 18. Günüm bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…