Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen ya. Hasta masadan kalkmadan bile sordum anestezili yapılıyor mu aşılama diye yapılmıyormuş orda.
Ayy canım hadi geçmiş olsun, oldu bitti kurtuldun. Ayy bi ben kaldım kızlar yaa üff daha kaç gün iğne yapıcam acaba Senin durumunla benimki çok benziyor ya ondan yakın takipteyim şekerim İlişki fln önerdi mi eşinin değerleri nasıldı yumurtan çatlamış mı?

Önemli diil...
Tedavi olmayı denedin mi peki
Vajinusmus için diyorum

Sağol kuzum. Darısı başına. Benim ağrı eşiğim çok düşük sanırım. Bir de yapışıklık gibi bir şey vardı sanırım o yüzden zor dayandım biraz.
Ama hemen hemen herkesin kolay geçmiş. Bir de benim rahim ağzım çok dar. Yaşadığım bir kürtaj sonrası dr söylemişti. O yüzden ağrılı geçti sanırım. Yumurta kenardan çatlamaya başlamış. Eşimin değerleri belli değildi. Bir sonraki gelişinizde öğrenebilirsiniz dediler. Cumartesi pazar salı perşembe birliktelik önerdiler.
Senin de yakında aşılaman merak etme. Az kaldı.

Tekrar derken ? Nolcak yarın sana tatlım ?
Evet şükür, herkesin başına inş. Doktorumun sayesinde. Minnettarım ona.
Tatlım yarın yine yumurta boyuna bakıcak herhalde bi büyütemedim şunları anacım dozum da düşük ya, inş artık aşılama için tarih verir

İnş canım benim, bakalım yarın gidicem ne dicek. Ben haftaiçi işten zor izin alıyorum diye özellikle dr randevularını haftasonuna almaya çalışıyorum ama acaba yumurta büyür de geç mi kalırım diye bi korkuya düştüm şimdi de. En son salı günü 14 mm di. İnş sorun çıkmaz

Hayır denemedim bulunduğumuz yer cok kucuk ve bunun icin tedavi eden doktor yok. Ama ileri derece degil yani en az derecesi onu da zamanla asacagima inanıyorum
Can'ım arkadaşımızla bir yanlış anlaşılma oldu sanırım. Birbirimizi bizden başkası anlamaz. O da çok iyi niyetli biri. Alaycı bir ifade ile sormamıştır emin ol.
Senin için de hayırlısı olsun. Anestezi ile olmak kimileri için iyi olabilir.
Umarım tez zamanda vajinusmusu yener ve bebeğine kavuşursun. Aşılmayacak şey değil rahat ol

Yap artk cnm benim ya senin yerine biz meraktan catliyoruz bebis haberini ver artk

Benim 2 günde 13 ten 16,5 mm e çıkmışti. Bence sen yarın gece çatlatma iğnesine hazır ol ve pazartesi aşılama

Cnm ben rahim filminde hastaneyi inlettim ama asilamada hiç hissetmedim

Yok beeeea
Gamsız baykuş bu , kendimi bu kadar merak etmiyorum artık. Hayır bari yapmıyosun testi burda zırt pırt hatırlatma di mi , alem ya bu yemin ediyorum başardı beni çatlatmayı, şu da var daha ;öğrense de şimdi bu inanmıcak bak o zamn gel olaylar olaylar ; bi de inandırmakla geçircez günleri
Yap artk cnm benim ya senin yerine biz meraktan catliyoruz bebis haberini ver artk

Canm benim yumurtamda 6 gün 14 iki gün sonra ön sekiz m oldu

Hadi bakalım inş, ya sence bu akşam ilişki olsun mu pazartesiye aşılama olursa sperm değerleri düşük mü olur
Can'ım bu akşam olsun bence. Pazartesi'ye 2.5 gün falan olmuş olur. Bana aslında Çarşamba gecesi ilişki olsun dedi hemşire ama ben öndeki gün olduğundan gerek duymadım. 2,5 günlük perhizle oldu yani. Diğer türlü 1,5 gün de çok az oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…