- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- 53
Ayy canım hadi geçmiş olsun, oldu bitti kurtuldun. Ayy bi ben kaldım kızlar yaa üff daha kaç gün iğne yapıcam acaba Senin durumunla benimki çok benziyor ya ondan yakın takipteyim şekerim İlişki fln önerdi mi eşinin değerleri nasıldı yumurtan çatlamış mı?Aynen ya. Hasta masadan kalkmadan bile sordum anestezili yapılıyor mu aşılama diyeyapılmıyormuş orda.
Birincisi ben asilamam cok zor gecti ikincisi olursa aneztesi varmi diye sordum diyen arkadasa cevap verdim biraz da olsa rahatlar diye yorum yaptim kimseyi korkutmak değil yani amacım. Ve burada yazarak ifadeleri anlamadigim icin sanki kiniyormus gibi doğum da ne yapacaksin sorusunu yanlis anladim. Kapris yaptigimi nerden cikardin onu hic anlamadim. Evet hepimiz Icin zor ve sıkıntıli gunler ama kapris falan yok yani ortada
Can'ım en kısa zamanda inşallah müjdeli haber veririm beklediğime değer
Hayır denemedim bulunduğumuz yer cok kucuk ve bunun icin tedavi eden doktor yok. Ama ileri derece degil yani en az derecesi onu da zamanla asacagima inanıyorumÖnemli diil...
Tedavi olmayı denedin mi peki
Vajinusmus için diyorum
Şekerim ne güzel senin rahat olmuş yaa inş benim de öyle olur yarın tekrar dr yolları göründü banaPembe sıvı olmasın kullandıkları? Benden hiçbişe gelmemişti ? Korkulcak bişey olduğu sanmıyorum ama canım
Şekerim ne güzel senin rahat olmuş yaa inş benim de öyle olur yarın tekrar dr yolları göründü bana
Sağol kuzum. Darısı başına. Benim ağrı eşiğim çok düşük sanırım. Bir de yapışıklık gibi bir şey vardı sanırım o yüzden zor dayandım biraz.Ayy canım hadi geçmiş olsun, oldu bitti kurtuldun. Ayy bi ben kaldım kızlar yaa üff daha kaç gün iğne yapıcam acaba Senin durumunla benimki çok benziyor ya ondan yakın takipteyim şekerim İlişki fln önerdi mi eşinin değerleri nasıldı yumurtan çatlamış mı?
Tatlım yarın yine yumurta boyuna bakıcak herhalde bi büyütemedim şunları anacım dozum da düşük ya, inş artık aşılama için tarih verirTekrar derken ? Nolcak yarın sana tatlım ?
Evet şükür, herkesin başına inş. Doktorumun sayesinde. Minnettarım ona.
Saol cnm inş güzel haberler veririz beş dakika bile sürmedi 10 dakika dinlendim yarın içinde ilişki olck dediGeçmiş olsun kızlar gözünüzaydın inşallah güzel haberler alırsınız.ne kadar yattınız nekadar süre sürüyor işlem
İnş canım benim, bakalım yarın gidicem ne dicek. Ben haftaiçi işten zor izin alıyorum diye özellikle dr randevularını haftasonuna almaya çalışıyorum ama acaba yumurta büyür de geç mi kalırım diye bi korkuya düştüm şimdi de. En son salı günü 14 mm di. İnş sorun çıkmazSağol kuzum. Darısı başına. Benim ağrı eşiğim çok düşük sanırım. Bir de yapışıklık gibi bir şey vardı sanırım o yüzden zor dayandım biraz.
Ama hemen hemen herkesin kolay geçmiş. Bir de benim rahim ağzım çok dar. Yaşadığım bir kürtaj sonrası dr söylemişti. O yüzden ağrılı geçti sanırım. Yumurta kenardan çatlamaya başlamış. Eşimin değerleri belli değildi. Bir sonraki gelişinizde öğrenebilirsiniz dediler. Cumartesi pazar salı perşembe birliktelik önerdiler.
Senin de yakında aşılaman merak etme. Az kaldı.
Can'ım arkadaşımızla bir yanlış anlaşılma oldu sanırım. Birbirimizi bizden başkası anlamaz. O da çok iyi niyetli biri. Alaycı bir ifade ile sormamıştır emin ol.Hayır denemedim bulunduğumuz yer cok kucuk ve bunun icin tedavi eden doktor yok. Ama ileri derece degil yani en az derecesi onu da zamanla asacagima inanıyorum
Yap artk cnm benim ya senin yerine biz meraktan catliyoruz bebis haberini ver artkCan'ım kaç dk yattığının önemi yok direk yumurtaların yanına koyuluyor spermler o yüzden akıntı gelmesi bişey değil takma bunları kafaya banada 15. Gün test yaparsın dediydi dr benim 18. Günüm bugün
Canım geçmiş olsun, e2 bakmışmıydı sende aşılama öncesinde yumurta takibindeSaol cnm inş güzel haberler veririz beş dakika bile sürmedi 10 dakika dinlendim yarın içinde ilişki olck dedi
Benim 2 günde 13 ten 16,5 mm e çıkmışti. Bence sen yarın gece çatlatma iğnesine hazır ol ve pazartesi aşılamaİnş canım benim, bakalım yarın gidicem ne dicek. Ben haftaiçi işten zor izin alıyorum diye özellikle dr randevularını haftasonuna almaya çalışıyorum ama acaba yumurta büyür de geç mi kalırım diye bi korkuya düştüm şimdi de. En son salı günü 14 mm di. İnş sorun çıkmaz
Hadi bakalım inş, ya sence bu akşam ilişki olsun mu pazartesiye aşılama olursa sperm değerleri düşük mü olurBenim 2 günde 13 ten 16,5 mm e çıkmışti. Bence sen yarın gece çatlatma iğnesine hazır ol ve pazartesi aşılama
Cnm ben rahim filminde hastaneyi inlettim ama asilamada hiç hissetmedimBazilarinin rahim filmi cok kolay bazısının cok aci geçiyo asilama da oyle herkes bir degil keske dayanabilsem ama zor bence kendimi kasmaktansa. Hem kasip daha olumsuz gececegi icin bu yolu denedim doktorum da hic bi sakıncası dedi. Galiba huyumu bildigi icin kabul etti
Yap artk cnm benim ya senin yerine biz meraktan catliyoruz bebis haberini ver artk
Canm benim yumurtamda 6 gün 14 iki gün sonra ön sekiz m olduAyy canım hadi geçmiş olsun, oldu bitti kurtuldun. Ayy bi ben kaldım kızlar yaa üff daha kaç gün iğne yapıcam acaba Senin durumunla benimki çok benziyor ya ondan yakın takipteyim şekerim İlişki fln önerdi mi eşinin değerleri nasıldı yumurtan çatlamış mı?
Hadi bakalım inş, ya sence bu akşam ilişki olsun mu pazartesiye aşılama olursa sperm değerleri düşük mü olur
Can'ım bu akşam olsun bence. Pazartesi'ye 2.5 gün falan olmuş olur. Bana aslında Çarşamba gecesi ilişki olsun dedi hemşire ama ben öndeki gün olduğundan gerek duymadım. 2,5 günlük perhizle oldu yani. Diğer türlü 1,5 gün de çok az oluyordu.Hadi bakalım inş, ya sence bu akşam ilişki olsun mu pazartesiye aşılama olursa sperm değerleri düşük mü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?