- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- 53
Dimi ya ben de öyle düşündüm tatlım, çarş oldu bugün de olsun. Erken çatlar fln gidemedim salıdan sonra dra. Ayy bu işin de ayrı bi matematiği var yaaBugün olsun bence; ptesi ye kadar spermler sana yeter içerde erken çatlama olursa önlem diye, bugünden sonra da eşin dinlensin kuziş
Dk ilişki yasak diyor bence arkadaşımYahu kafam karışıo yine benim ; 10. Günündeyim ve ilişki olursa düşük olur diyenler var ? Daha olup olmadığı belli değil ilişki düşürür mü diye bi de onun endişesiyle mi durcaz ya ? Aydınlatın beni , kocamdan soğutmayın leynnnnnn
Yok cnm doktorum bana kan tahlili hiç yaptirmadiCanım geçmiş olsun, e2 bakmışmıydı sende aşılama öncesinde yumurta takibinde
Canım sana e2 bakmış mıydı dr un?Sağol kuzum. Darısı başına. Benim ağrı eşiğim çok düşük sanırım. Bir de yapışıklık gibi bir şey vardı sanırım o yüzden zor dayandım biraz.
Ama hemen hemen herkesin kolay geçmiş. Bir de benim rahim ağzım çok dar. Yaşadığım bir kürtaj sonrası dr söylemişti. O yüzden ağrılı geçti sanırım. Yumurta kenardan çatlamaya başlamış. Eşimin değerleri belli değildi. Bir sonraki gelişinizde öğrenebilirsiniz dediler. Cumartesi pazar salı perşembe birliktelik önerdiler.
Senin de yakında aşılaman merak etme. Az kaldı.
Bakılmadı Can'ım.Canım sana e2 bakmış mıydı dr un?
Benden her gittiğimde e2 tahlili istedi. Kızlar e2 baktıran var mı aşılama sürecinde?Bakılmadı Can'ım.
Dk ilişki yasak diyor bence arkadaşım
Benden istemedi cnmBenden her gittiğimde e2 tahlili istedi. Kızlar e2 baktıran var mı aşılama sürecinde?
Ayyy canım benim güldürdün beniYok beeeea
Gamsız baykuş bu , kendimi bu kadar merak etmiyorum artık. Hayır bari yapmıyosun testi burda zırt pırt hatırlatma di mi , alem ya buyemin ediyorum başardı beni çatlatmayı, şu da var daha ;öğrense de şimdi bu inanmıcak bak o zamn gel olaylar olaylar ; bi de inandırmakla geçircez günleri
E2 de neye bakılmış oluyor Can'ım. Yani her defasında niye bakılsın ki?Benden her gittiğimde e2 tahlili istedi. Kızlar e2 baktıran var mı aşılama sürecinde?
Can'ım bu akşam olsun bence. Pazartesi'ye 2.5 gün falan olmuş olur. Bana aslında Çarşamba gecesi ilişki olsun dedi hemşire ama ben öndeki gün olduğundan gerek duymadım. 2,5 günlük perhizle oldu yani. Diğer türlü 1,5 gün de çok az oluyordu.
Yok arkadaşım dikkat et. Bugün dk keseyi yeni gördü. İyi şükür. Biliyorsun ağrılarım vardı. Doktor normal dedi. İyi şimdilikGerçekten mi ?
Sen öle mi yaptın olmadı mı ilişki ? Bu arada bebişinle aran nasıl
Bakılmadı Can'ım.
Ohhh şükürler olsun ...Yok arkadaşım dikkat et. Bugün dk keseyi yeni gördü. İyi şükür. Biliyorsun ağrılarım vardı. Doktor normal dedi. İyi şimdilik
Ayy vallahi bilmiyorumki tatlım yaptır dedi yaptırdım ilk 65ti sonra 100lü bişi çıktı yumurtlamyı mı takip ediyo acaba yarın bi sorayımE2 de neye bakılmış oluyor Can'ım. Yani her defasında niye bakılsın ki?
Yumurtlama için 21. Gün progesterona bakılıyor bildiğim kadarıyla canım.Ayy vallahi bilmiyorumki tatlım yaptır dedi yaptırdım ilk 65ti sonra 100lü bişi çıktı yumurtlamyı mı takip ediyo acaba yarın bi sorayım
Allah ona peygamber sabrı vermiş valla ben daha aşılamayı olmadan gün saymaya başlıcam nerdeyseBir arkadaş vardı 19. Gün oldu test yapmamış. Nasıl dayanıyorsun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?