Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayır denemedim bulunduğumuz yer cok kucuk ve bunun icin tedavi eden doktor yok. Ama ileri derece degil yani en az derecesi onu da zamanla asacagima inanıyorum
Kizlarrr hafiften tartisiyormusunuz sizyapmayin herkes aynı amaç için bu işlemi yaptırıyor herkesin bünyesi aynı değil acı seviyesi düşük herkes anestezi düşünebilir gucluler daha rahat olabilir ayrıca arkadaşın cinsel hayatı bizi ilgilendirmez dimiii öyle yada böyle çocuk olmadığı için yaptiriyoruz bu işlemi zaten hassas bir dönem neşeli olup birbirimize moral verelim bosverin gerisini şahsen benim diğer gebeligimde o masadan psikolojik olarak cok etkilendim muayenede çok kasiyorum acıyor ondan ben bile anestezi dusunebilirim

KİZLAR CRİNONE JEL İLE İLGİLİ BİKAC SORU SORMUSTUM. ARADA FAR EDİLMEDİ GALİBA.
BU JELLE İLİSKİ NASİL OLACAK ? JEL SONRASİ Mİ ONCESİ Mİ?
BİR DE JELDEN SONRA BİR SURE YURU DEMİS BAZİ DR LAR. BANA OYLE BİSEY DENMEDİ

Hersey ayni sadece 10 15 dakka uyuyup uyaniyosun ben aneztezi olmasa dayanirdim normal muayene olabiliyorum ama kendimi kasip emeklerimin bosa cikmamasi icin oyle istedim doktorda fark etmez deyince daha rahatladim. Ki bence psikolojik acidan aneztezi daha mantikli daha ne kadar tedavi gorucez kim bilir.

İnşallah bebeğin seninledir hayırlı haberlerini bekliyoruz canım muayenede sıkıntı yok da benim şöyle çok stres yapıyorum korkudan değil kalpte ritim bozukluğu var oyüzden sakin olmam adına

İnşallah bebeğin seninledir hayırlı haberlerini bekliyoruz canım muayenede sıkıntı yok da benim şöyle çok stres yapıyorum korkudan değil kalpte ritim bozukluğu var oyüzden sakin olmam adına
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende bundan önce cok doktor degistirdim hepsinde muayene olmak sorun oldu hic anlayisli olmadilar bi travma gibi yani cok şükür artik alistim. Sen ilk mi yaptircaksin asilamayi dusuk yaptim dedim o dogal mı oldu

Canim ben doğal hamile kalmıştim düşük oldu sonra ara verdim aradan sonra istedik olmadı Dr asilamada olur beklemek istemiyorsan ama garanti olsun tüp yapalım dedi onayladim hamile kaldim yat dedi yattım korudum fakat düşük oldu Dr değiştirdim şimdiki Dr da bi sorun yok neden hemen tüp yaptılar dedi aşılama deneyelim dedi oyüzden nasipse asilamaya baslicaz fakat bu işlemler benim için çok yipratici oldu şimdi korkuyorum

Tartışma yok canım, benim sorumu yanlış anlamış, iğneleme sanmış ...

Sen yoksa evde test yaptın kan dan garanti olsun diyemi pazartesi bekliyorsun insan taş olsa çalar ya hadi dediğin gibi olsun bakalım

Sen yoksa evde test yaptın kan dan garanti olsun diyemi pazartesi bekliyorsun insan taş olsa çalar ya hadi dediğin gibi olsun bakalım
Yeminle ki hiç bir test yapmadım canım internette okudum aşılaması tutmayanların 15-20 arasında adet olur yazıyor o yüzden 20 gün olsun siye bekliyorum

Yeminle ki hiç bir test yapmadım canım internette okudum aşılaması tutmayanların 15-20 arasında adet olur yazıyor o yüzden 20 gün olsun siye bekliyorum
Ama arkadaşım tm hep korkuyoruz negatiften fakat seni daha oncede uyardim ilacin bitti kullanmiyorsun hamileysen bi sıkıntı varsa önlem alırlar ama yoksa da sokulmeni saglarlarki önündeki ay tekrar denensin Allah varsa da korusun inşallah yoksa da tez zamanda sanada hepimizide versin

Yarın kan testi yaptırıyorum canım doğru diyorsun

Allah yardımcın olsun inşallah kolayca yapilir ve tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…