Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herşey olabilir, kist oluşmuş kistten dolayı da gecikior olabilir, ama negatif korkusu var, onu aşamıyor. Hep tamam yarın, tamam ptesi, tamam diyor ama yok kastı bize

Arkadaşlar yeğenim kendini vurmuş, vefat etti, yoldayım memlekete gidiyorum, görüşürüz bu konuları sonra. Bu hayatta hiçbişey için canını sıkmaya üzmeye değmio.

Arkadaşlar yeğenim kendini vurmuş, vefat etti, yoldayım memlekete gidiyorum, görüşürüz bu konuları sonra. Bu hayatta hiçbişey için canını sıkmaya üzmeye değmio.
Can'ım tüylerim diken diken oldu yeğen demek can demek Allahım ailene Peygamber sabrı versin çok üzüldüm

@caffeeturk Dolunay22 kızçeler çıktım dr dan okadar ialca 1 tane 19-20mm gibi yumurta büyümüş. Bu gece çatlatma iğnesi verdi. Pazartesi 12 gibi de aşılama hadi bakalım hayırlısı
Ben demiştim. Tam boyutuna gelmiş. Hadi canım hayırlı olsun. Sonra gün saymaya başlayacağız beraber.
Ben dün gece kasık ağrısından yatamadım ya. Büyüyen yumurta sağdaydı zonkladı bütün gece.
Bir de benim bugün göğüslerim sızlamaya başladı. Ovitrelle den desem daha önce hiç böyle etkisi olmamıştı.
Can'ım caffeeturk' un yeğeni vefat etmiş. Bir süre giremez buraya belki.

Ahh canım yaa şimdi gördüm çok üzüldüm Allah sabır versin

Şimdi kendini dinliyosun ya ondan psikolojik de olabilir iğnenin etkisi de olabilir. İnş gebeliktir canım benim. Ben de hayırlısıyla işlemi yaptırıyım da. Eşim söyleniyo nasıl örnek vercekmiş fln. Biz okadar ilaç sıkıntı çekiyoruz sesimiz çıkmıyo erkekler de bi acayip.

Onlar da haklılar ya. O da bir zor gerçekten. Spermiogram yapılmadı mı hiç? O zamanda örnek veriyor sonuçta.

Başınız sağolsun cnm benim Allah sabır versin ailesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…