Amin canım hepimize dua ediyorum sizlerden inşallah mutlu haberler alirimAllah yardımcın olsun inşallah kolayca yapilir ve tutar
Ama arkadaşım tm hep korkuyoruz negatiften fakat seni daha oncede uyardim ilacin bitti kullanmiyorsun hamileysen bi sıkıntı varsa önlem alırlar ama yoksa da sokulmeni saglarlarki önündeki ay tekrar denensin Allah varsa da korusun inşallah yoksa da tez zamanda sanada hepimizide versin
Eşim otoparktaydı yakalanmıım diye 2 dk bekleyebildim başında, hemen attım. Ya ölesine yaptım ne biilim .Birde testi atmayın hemen ben bir saat beklemiştim. Koyun öyle beklesin
Yarın sabah kaçıncı günün sabah idrarinla yap bakalım hayırlısı olsun vardır inşallahEşim otoparktaydı yakalanmıım diye 2 dk bekleyebildim başında, hemen attım. Ya ölesine yaptım ne biilim .
Yada çöpe bakYarın sabah kaçıncı günün sabah idrarinla yap bakalım hayırlısı olsun vardır inşallah
İdrar testini sabah ilk idrarla yaparsan daha iyi sonuç alınır doğuda buymuşYarın sabah kaçıncı günün sabah idrarinla yap bakalım hayırlısı olsun vardır inşallah
Aynen nasıl dayanıyorHamileysen seni ben doğurtcam
İnan ki bende bilmiyorum arkadaşım bişey bana engel oluyor heran hasta olucak gibiyim hayırlısı deyip test yapıcamAynen nasıl dayanıyor
NeeeeArkadaşlar yeğenim kendini vurmuş, vefat etti, yoldayım memlekete gidiyorum, görüşürüz bu konuları sonra. Bu hayatta hiçbişey için canını sıkmaya üzmeye değmio.
Can'ım tüylerim diken diken oldu yeğen demek can demek Allahım ailene Peygamber sabrı versin çok üzüldümArkadaşlar yeğenim kendini vurmuş, vefat etti, yoldayım memlekete gidiyorum, görüşürüz bu konuları sonra. Bu hayatta hiçbişey için canını sıkmaya üzmeye değmio.
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesinArkadaşlar yeğenim kendini vurmuş, vefat etti, yoldayım memlekete gidiyorum, görüşürüz bu konuları sonra. Bu hayatta hiçbişey için canını sıkmaya üzmeye değmio.
Başınız sağolsun canım Allah sabır versinArkadaşlar yeğenim kendini vurmuş, vefat etti, yoldayım memlekete gidiyorum, görüşürüz bu konuları sonra. Bu hayatta hiçbişey için canını sıkmaya üzmeye değmio.
@caffeeturkÇatlatma iğnesi etkisi geçmiş. Şimdi gebelik varsa birkaç güne o idrara geçmeye başlar
Başınız sağolsun canımBaşın sağolsun canım Allah rahmet eylesin
@caffeeturkDolunay22 kızçeler çıktım dr dan okadar ialca 1 tane 19-20mm gibi yumurta büyümüş. Bu gece çatlatma iğnesi verdi. Pazartesi 12 gibi de aşılama hadi bakalım hayırlısı
Ahh canım yaa şimdi gördüm çok üzüldüm Allah sabır versinBen demiştim. Tam boyutuna gelmiş. Hadi canım hayırlı olsun. Sonra gün saymaya başlayacağız beraber.
Ben dün gece kasık ağrısından yatamadım ya. Büyüyen yumurta sağdaydı zonkladı bütün gece.
Bir de benim bugün göğüslerim sızlamaya başladı. Ovitrelle den desem daha önce hiç böyle etkisi olmamıştı.
Can'ım caffeeturk' un yeğeni vefat etmiş. Bir süre giremez buraya belki.
Onlar da haklılar ya. O da bir zor gerçekten. Spermiogram yapılmadı mı hiç? O zamanda örnek veriyor sonuçta.Ahh canım yaa şimdi gördüm çok üzüldüm Allah sabır versin
Şimdi kendini dinliyosun ya ondan psikolojik de olabilir iğnenin etkisi de olabilir. İnş gebeliktir canım benim. Ben de hayırlısıyla işlemi yaptırıyım da. Eşim söyleniyo nasıl örnek vercekmiş fln. Biz okadar ilaç sıkıntı çekiyoruz sesimiz çıkmıyo erkekler de bi acayip.
Başınız sağolsun cnm benim Allah sabır versin ailesineArkadaşlar yeğenim kendini vurmuş, vefat etti, yoldayım memlekete gidiyorum, görüşürüz bu konuları sonra. Bu hayatta hiçbişey için canını sıkmaya üzmeye değmio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?