Dün haberlerde izlemiştik eşimle. Sosyal medyada canlı yayında kendini vuran bir genç vardı. Sevdiği kız için falan demişlerdi. O mu acaba ya. İzlerken çok üzülmüştük.Başınız sağolsun cnm benim Allah sabır versin ailesine
ALLAH sabır versin canıım aynı olayı ocağın birinde bizde yaşadık yakınımız avda kendini vurdu kaybettik bir ayı geçti ama içimizden çımıyor çok acıArkadaşlar yeğenim kendini vurmuş, vefat etti, yoldayım memlekete gidiyorum, görüşürüz bu konuları sonra. Bu hayatta hiçbişey için canını sıkmaya üzmeye değmio.
Başınız sağolsun Allahtan ailenize sabır diliyorum canım.Arkadaşlar yeğenim kendini vurmuş, vefat etti, yoldayım memlekete gidiyorum, görüşürüz bu konuları sonra. Bu hayatta hiçbişey için canını sıkmaya üzmeye değmio.
Hayırlısı olsun canım benimle aynı anda yapılacak aşılaman demek@caffeeturkDolunay22 kızçeler çıktım dr dan okadar ialca 1 tane 19-20mm gibi yumurta büyümüş. Bu gece çatlatma iğnesi verdi. Pazartesi 12 gibi de aşılama hadi bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun canım benimle aynı anda yapılacak aşılaman demek@caffeeturkDolunay22 kızçeler çıktım dr dan okadar ialca 1 tane 19-20mm gibi yumurta büyümüş. Bu gece çatlatma iğnesi verdi. Pazartesi 12 gibi de aşılama hadi bakalım hayırlısı
Canım yapılmıştı daha önce onda da söylenmişti bir an önce olsun bitsin. Canım ya iğnenin üzerinde boşluk var onu boşaltıp öyle mi uygulıycam çatlatma iğnesini?Onlar da haklılar ya. O da bir zor gerçekten. Spermiogram yapılmadı mı hiç? O zamanda örnek veriyor sonuçta.
Aaaa canım iyi beraber bekleriz, gittin mi kontrole ne dedi dr un? Benim bi tane 19-20mm kadar yumurtam olmuş, bu gece 12 de iğne vurucam pzartesi de öğlen 12 gibi aşılamam olacak. Senin durumun ne ? Ne probleminiz var, ilk aşılama mı?Hayırlısı olsun canım benimle aynı anda yapılacak aşılaman demekbu gun benimde son randevum olacak bakalim kaç mm oldu.
Aaa evet ben de izlemiştim allahım sabır versinDün haberlerde izlemiştik eşimle. Sosyal medyada canlı yayında kendini vuran bir genç vardı. Sevdiği kız için falan demişlerdi. O mu acaba ya. İzlerken çok üzülmüştük.
Sabır taşı arkadaşım naptın test yaptın mıYarın kan testi yaptırıyorum canım doğru diyorsun
Can'ım ben boşluk falan hatırlamıyorum ki. Tepesindeki kapağı çektim vurdum direk.Canım yapılmıştı daha önce onda da söylenmişti bir an önce olsun bitsin. Canım ya iğnenin üzerinde boşluk var onu boşaltıp öyle mi uygulıycam çatlatma iğnesini?
Evet yapacaktı bugün dimi? Yaptığını sanmıyorum ben yine.Sabır taşı arkadaşım naptın test yaptın mı
pztesi yapıcam canım :)Sabır taşı arkadaşım naptın test yaptın mı
Benim doktorum gece kontrol yapıyor banada normal gelmeye başladı ama geçen gün gece 00.30 da girebildik bugün 21.00 gibi gitmeyi düşünüyorum bakalım kaçta girebilecegimAaaa canım iyi beraber bekleriz, gittin mi kontrole ne dedi dr un? Benim bi tane 19-20mm kadar yumurtam olmuş, bu gece 12 de iğne vurucam pzartesi de öğlen 12 gibi aşılamam olacak. Senin durumun ne ? Ne probleminiz var, ilk aşılama mı?
gece dr muayenesi mi var ben mi yanlış anladım canımBenim doktorum gece kontrol yapıyor banada normal gelmeye başladı ama geçen gün gece 00.30 da girebildik bugün 21.00 gibi gitmeyi düşünüyorum bakalım kaçta girebilecegimbu gece ovitrel vurursun demişti gece yarısında insallah gece yarısını gecmez kontrolüm.
Bizim bir problemimiz yok aslında esimde de yok ilk denememiz. Sizin nasıl durumunuz?
Bence mantıklı ya. İşten izin almak çok sorun oluyor. Uzun bir süreç sonuçta.Benim doktorum gece kontrol yapıyor banada normal gelmeye başladı ama geçen gün gece 00.30 da girebildik bugün 21.00 gibi gitmeyi düşünüyorum bakalım kaçta girebilecegimbu gece ovitrel vurursun demişti gece yarısında insallah gece yarısını gecmez kontrolüm.
Bizim bir problemimiz yok aslında esimde de yok ilk denememiz. Sizin nasıl durumunuz?
Valla doktorum o kadar mükemmel bir insan ki 5 saat beklediğimi biliyorum yinede ona gitmekten vazgecmiyorum. Genelde gündüzleri operasyonları oluyormuş öğleden sonra muayene başlıyor gece 1 bazen 2 ye kadar sürebiliyormuş. O kadar yoğun ki bu tedavinin haricinde randevu almam 3 haftayı buluyor. Ama eğlenmeye başladım artık bu bekleme süreçlerinde. İş konusunda da ben patronumla görüştüm bu konuyu aslında izin alma sorunum yoktu ama almama gerek kalmadi bu sayedegece dr muayenesi mi var ben mi yanlış anladım canım
Ben de şimdi yaptım hemen yazıyorum gonal f gibi uygulaması kolay. Pazartesi 09:30da eşim örnek verecek, öğlen 12 gibi de aşılama olacak kısmetse. Canım kaç yumurtan gelişmiş boyutu ne kadar bişi dedi mi?Kızlar şimdi doktordan çıktım aşılamam pazartesi 16:00 da olacakmış. 14:00 da eşim örnek verecek. Bu gece 12 de yaparsın ovitreli dedi ama saat aralığı çok geliyor bana sanki geç olacak.
Valla ilginçmiş ben 4ten sonra dr uma ulaşamıyorum:) hangi hastanede cnm dr un adı ne?Valla doktorum o kadar mükemmel bir insan ki 5 saat beklediğimi biliyorum yinede ona gitmekten vazgecmiyorum. Genelde gündüzleri operasyonları oluyormuş öğleden sonra muayene başlıyor gece 1 bazen 2 ye kadar sürebiliyormuş. O kadar yoğun ki bu tedavinin haricinde randevu almam 3 haftayı buluyor. Ama eğlenmeye başladım artık bu bekleme süreçlerinde. İş konusunda da ben patronumla görüştüm bu konuyu aslında izin alma sorunum yoktu ama almama gerek kalmadi bu sayede
Dragos Gülen Tıp merkezi doçent dr. Bülent Kars canım bende vurdum az önce yek yumurta solda 20mm tam istedigimiz gibi dedi tek yumurta hedefliyorduk öyle de oldu dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda. Senin tedavin nerede oluyor?Valla ilginçmiş ben 4ten sonra dr uma ulaşamıyorum:) hangi hastanede cnm dr un adı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?