Hiç sorma biz bile catladik burdaBir arkadaş vardı 19. Gün oldu test yapmamış. Nasıl dayanıyorsun arkadaşım
Tşk ederim canım. Darısı inşallah hepinizin başına. Rabbim hepinizi sevindirsinOhhh şükürler olsun ...
Aynen arkadaşım en azından yapsa olup olmadığını bilir. Böyle boşuna bekliyorAllah ona peygamber sabrı vermiş valla ben daha aşılamayı olmadan gün saymaya başlıcam nerdeyse
Bizim hatrımıza yapsın bariHiç sorma biz bile catladik burda
Şekerim daha erken bence yaa biri sabır taşı biri sabırsız ortamız yokŞimdi siZe bi tartışma konusu arkadaşlar; az önce keyfi bi şekilde geçen aydan elimde kalan gebelik testini yaptım ? Ve negatif... upsss, neler oluyor sizce ? Gün 10 bu arada.
Şekerim daha erken bence yaa biri sabır taşı biri sabırsız ortamız yok
Çatlatma iğnesi etkisi geçmiş. Şimdi gebelik varsa birkaç güne o idrara geçmeye başlarKız erken biliyorum tabi yaptım canım çekti yabozkurt un yerine yaptım hınç doldu içim
Benden ümitlisin yaniÇatlatma iğnesi etkisi geçmiş. Şimdi gebelik varsa birkaç güne o idrara geçmeye başlar
Aminnn Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsinTşk ederim canım. Darısı inşallah hepinizin başına. Rabbim hepinizi sevindirsin
12. Günü bekle arkadaşım. Tutuşsa kanda çıkar 10 günde. Ama idrarda 12. Günde çıkıyorŞimdi siZe bi tartışma konusu arkadaşlar; az önce keyfi bi şekilde geçen aydan elimde kalan gebelik testini yaptım ? Ve negatif... upsss, neler oluyor sizce ? Gün 10 bu arada.
Erken cnm 5 gün sonra tekrar yapŞimdi siZe bi tartışma konusu arkadaşlar; az önce keyfi bi şekilde geçen aydan elimde kalan gebelik testini yaptım ? Ve negatif... upsss, neler oluyor sizce ? Gün 10 bu arada.
AminnnnnnAminnn Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
Aynen benim geçen ay iğneden dolayı 13 güne kadar pozitifti 15 gün kanda yoktu gebelik çok yanıltıyor erken yapmakÇatlatma iğnesi etkisi geçmiş. Şimdi gebelik varsa birkaç güne o idrara geçmeye başlar
Birde testi atmayın hemen ben bir saat beklemiştim. Koyun öyle beklesin12. Günü bekle arkadaşım. Tutuşsa kanda çıkar 10 günde. Ama idrarda 12. Günde çıkıyor
Nasılsın hersey yolunda dimiBirde testi atmayın hemen ben bir saat beklemiştim. Koyun öyle beklesin
Aaa bende öyle istiyorum çünkü çok kasiyorum biraz bilgi verirmisin bana nasıl geçtiAsilamasi cok kötü gecen arkadaşlar bende cok korktuğum icin dun asilamami anestezili yaptirdim. Cunku kendimi normal muayenede bile cok kasan biriyim. Onda bile psikolojim bozuluyo asilamayi düşünemiyorum
Yolunda şimdilik arkadaşımNasılsın hersey yolunda dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?