Bayağı ara giriyor evet. Ama herkesin farklı. Benim mesela tam 36 saat sonra çatlsmıyor. Biraz daha geç. Bülent Kars ı çok duydum. Hatta Kartal'da oturduğum zaman diliminde gitmeyi çok düşündüm ama yoğun diye vazgeçtimDragos Gülen Tıp merkezi doçent dr. Bülent Kars canım bende vurdum az önce yek yumurta solda 20mm tam istedigimiz gibi dedi tek yumurta hedefliyorduk öyle de oldu dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda. Senin tedavin nerede oluyor?
Doktora güvenince bu tedavi daha rahat ilerliyor zaten inşallah böylede devam eder. Bende bir arkadaşımdan duydum Bülent beyi oldukça ünü yayılmış bir doktor.Bayağı ara giriyor evet. Ama herkesin farklı. Benim mesela tam 36 saat sonra çatlsmıyor. Biraz daha geç. Bülent Kars ı çok duydum. Hatta Kartal'da oturduğum zaman diliminde gitmeyi çok düşündüm ama yoğun diye vazgeçtim
Benim de solda bi tane 20mm gibi var demişti. Acaba senin aşılamanı neden 2 ye verdi ya , aynı boyutlar aynı saatte vurulduk iğneleri de. Benim öğlen 12de.Dragos Gülen Tıp merkezi doçent dr. Bülent Kars canım bende vurdum az önce yek yumurta solda 20mm tam istedigimiz gibi dedi tek yumurta hedefliyorduk öyle de oldu dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda. Senin tedavin nerede oluyor?
Bu bölgede çok dr alternatifi Yok insanın. Bülent bey de bayağı meşhur. Can'ım ben birkaç ay önce taşındım ordan. Avrupa yakasındayım. Bezmi aleme gidiyorum şimdi.Doktora güvenince bu tedavi daha rahat ilerliyor zaten inşallah böylede devam eder. Bende bir arkadaşımdan duydum Bülent beyi oldukça ünü yayılmış bir doktor.
ovitrelli yaptıktan sonra hemen yumurtalıklarda hafif bir ağrı başladı. senin doktorun nerede ve memnun musun ?
Ben sabaha karşı 4 te oldum iğnemi. Bir gün sonra 12.40 gibi eşimden sperm örneği aldılar. 13.40 gibi de beni işleme aldılar. Saat 13.55 falandı saate baktığımda. 34. Saate falan denk geliyor benim de. Tam 36 saat olmamıştı yani.Benim de solda bi tane 20mm gibi var demişti. Acaba senin aşılamanı neden 2 ye verdi ya , aynı boyutlar aynı saatte vurulduk iğneleri de. Benim öğlen 12de.Dolunay22 senin çatlatma iğnesinden kaç saat sonra aşılama yapılmıştı? Ben yeşilköy internatioal a gidiyorum canım bu arada.
Ben gece 12 de oldum ce aşılama saatim pzt. 16.00 şaşırdım ama 40 saat olmuş oluyor toplamda.Bu bölgede çok dr alternatifi Yok insanın. Bülent bey de bayağı meşhur. Can'ım ben birkaç ay önce taşındım ordan. Avrupa yakasındayım. Bezmi aleme gidiyorum şimdi.
Ben sabaha karşı 4 te oldum iğnemi. Bir gün sonra 12.40 gibi eşimden sperm örneği aldılar. 13.40 gibi de beni işleme aldılar. Saat 13.55 falandı saate baktığımda. 34. Saate falan denk geliyor benim de. Tam 36 saat olmamıştı yani.
3e 5e bakmıcaz artık kızlar Yumurta 24 saat yaşıomuş, sperm de 48 saat o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorumBen gece 12 de oldum ce aşılama saatim pzt. 16.00 şaşırdım ama 40 saat olmuş oluyor toplamda.
Cnm bende gece 12 Dr oldum catlatma ignesini çarşamba günü cuma 12 asilamam yapildi yumurtalarim tam zamanında catladi benimBen gece 12 de oldum ce aşılama saatim pzt. 16.00 şaşırdım ama 40 saat olmuş oluyor toplamda.
Bende pazar gecesi 23.30 vurmuştum iğnemi salı sabah 11.30 da aşılamam oldu tam 36 saate denk geldi ama dr senin yumurtaların çatlama durumunu bildiği için öyle ayarlamıştır takma kafana3e 5e bakmıcaz artık kızlar Yumurta 24 saat yaşıomuş, sperm de 48 saat o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Ya benim dr um okadar umutsuz konuştuki sanki boşa yaptırıyormuşum gibi geliyor. Bunu bir deneyelim de 2.yi denemeyiz, tüp bebeğe başlarız dedi. Daha işlem yapılmadan çok umutsuzum. Bir de aylardır hep testlerde negatifi görmekten hiç olmayacakmış gibi geliyor. Tüp bebekten önce bir deneyelim diye yapıyoruz resmen. Tabi tüp bebekte de garanti yok demeyi de ihmal etmedi sağolsunBende pazar gecesi 23.30 vurmuştum iğnemi salı sabah 11.30 da aşılamam oldu tam 36 saate denk geldi ama dr senin yumurtaların çatlama durumunu bildiği için öyle ayarlamıştır takma kafana
Drun seni başlamadan moralmen çökertmiş zaten bir aşılamadan sonra neden tüp bebek eğer bu olmazsa inşallah olur başka bir dr git onda tekrar aşılama yaptır 3 aşılama hakkımin var tüp bebek raporuda alıyorsun benim dr öyle söyledi hiç moralini bozma Allah'ın izniyle olur inşallahYa benim dr um okadar umutsuz konuştuki sanki boşa yaptırıyormuşum gibi geliyor. Bunu bir deneyelim de 2.yi denemeyiz, tüp bebeğe başlarız dedi. Daha işlem yapılmadan çok umutsuzum. Bir de aylardır hep testlerde negatifi görmekten hiç olmayacakmış gibi geliyor. Tüp bebekten önce bir deneyelim diye yapıyoruz resmen. Tabi tüp bebekte de garanti yok demeyi de ihmal etmedi sağolsun
Ya benim dr um okadar umutsuz konuştuki sanki boşa yaptırıyormuşum gibi geliyor. Bunu bir deneyelim de 2.yi denemeyiz, tüp bebeğe başlarız dedi. Daha işlem yapılmadan çok umutsuzum. Bir de aylardır hep testlerde negatifi görmekten hiç olmayacakmış gibi geliyor. Tüp bebekten önce bir deneyelim diye yapıyoruz resmen. Tabi tüp bebekte de garanti yok demeyi de ihmal etmedi sağolsun
peki çatlatmayı yaptıktan sonraki gün yumurtalıklarda ağrı olmuş muydu?Cnm bende gece 12 Dr oldum catlatma ignesini çarşamba günü cuma 12 asilamam yapildi yumurtalarim tam zamanında catladi benim
Cnm benim bugün ikinci günüm olduğum günüde sayarsak 3.gun oluyo ara ara kaşık ağrısı oluyo çoğunlukla yurudugumdepeki çatlatmayı yaptıktan sonraki gün yumurtalıklarda ağrı olmuş muydu?
Artık süreyi takmıyorum bu kadar tecrübeli bir doktor saat ayarlamasında yanılmaz diye düşünüyorum.
çatlatmayı ne zaman yaptın sen aşılaman bugün mü yapılacak? Ben yanlış mı anladım yoksa.Cnm benim bugün ikinci günüm olduğum günüde sayarsak 3.gun oluyo ara ara kaşık ağrısı oluyo çoğunlukla yurudugumde
Aynen canım hayırlıs artık yapıcak bişi yok. Benim geceden beri sol tarafımda biraz ağrı var sanki ama çok dinliyoruz kendimizi anacım ondan da ağrıyo gibi geliyoSen doktorunun sözlerini hiç kafana takma bak bende sordum bu aşılama başarısız olursa diye daha cümlemi bitirmeden beni susturdu Bülent bey, onu o gün değerlendiririz kötü düşünmek için hiç bir sebebimiz yokken neden bunu soruyorsun dedi. Sende bu şekilde düşün aramızda bir fark yok gerisi Allahtan inşallah hayırlısını verir diyorum.
Kız sen hamilesin yahuu Yarın kan testi yaptır. Ben de burda çok okudum ovulasyonla hamilelik öğrenen, çok koyu çıkıomuş 2. Çizgi. Ben negatif çıkan aylarımda adeti beklerken hep yaptım hiç 2. Çizgi çok koyu çıkmadıKızlar evde ovolasyon testi vardı biraz önce yaptım koyu çift çizgi çıktı yarın kan testi yaptırıcam aşılama olalı bugün 20. Günüm ovolasyon testindede gebeliğini öğrenen var burada okudum sizin bir bilginiz varmı çok heyecan yaptım şuan
Can'ım iki çizgide kop koyuKız sen hamilesin yahuu Yarın kan testi yaptır. Ben de burda çok okudum ovulasyonla hamilelik öğrenen, çok koyu çıkıomuş 2. Çizgi. Ben negatif çıkan aylarımda adeti beklerken hep yaptım hiç 2. Çizgi çok koyu çıkmadı
Canım sen hamilesin valla foruma bak, adeti geçip ovulasyonda çift çıkanların çoğu hamile. Aşılamanın da 20. Günü. İlk aşılaman mıydı? Yarın kan testi yaptır, sonra da bana yaz ve dua etCan'ım iki çizgide kop koyu
Arkadaşım ayni seyleri bende yasadim daha muayene etmeden tüp bebek yapalim dedi ne kadar morelim bozuldu anlatamam. Bende denemek istiyorum dedim. Ya bi yola basliyosun niye destek olucagina köstek oluyosun demi zaten yipranmisiz. Allah iyi doktorlarla karsilastirsin keske alternatif olsada baska doktora gidebilsem. Bende yaptirdim asilamayi ama zerre umudum yok. İnşallah bekleyen herkese nasip olurYa benim dr um okadar umutsuz konuştuki sanki boşa yaptırıyormuşum gibi geliyor. Bunu bir deneyelim de 2.yi denemeyiz, tüp bebeğe başlarız dedi. Daha işlem yapılmadan çok umutsuzum. Bir de aylardır hep testlerde negatifi görmekten hiç olmayacakmış gibi geliyor. Tüp bebekten önce bir deneyelim diye yapıyoruz resmen. Tabi tüp bebekte de garanti yok demeyi de ihmal etmedi sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?