Evet ilk aşılamam canım yazmazmıyım hemen yazıcam şuan eşimin haberi Yok sizinle paylaştım boşuna heveslendirmek istemedimCanım sen hamilesin valla foruma bak, adeti geçip ovulasyonda çift çıkanların çoğu hamile. Aşılamanın da 20. Günü. İlk aşılaman mıydı? Yarın kan testi yaptır, sonra da bana yaz ve dua et
Aynen canım yaa ayy 3 tane dr değiştirdim canım artık yeni dr a gidip tekrar başa sarmak da istemiyorum. İlk gittiğim pcos için 6 ay diane kullandırdı, ben çocuk istiyorum diorum adam doğum kontrol hapı veriyor. Diğer gittiğim gereksiz bir sürü tahlil yaptırdı. Neler neler yoruldum gerçekten. Şu aşılama bitsin tekrar bi düşünücemArkadaşım ayni seyleri bende yasadim daha muayene etmeden tüp bebek yapalim dedi ne kadar morelim bozuldu anlatamam. Bende denemek istiyorum dedim. Ya bi yola basliyosun niye destek olucagina köstek oluyosun demi zaten yipranmisiz. Allah iyi doktorlarla karsilastirsin keske alternatif olsada baska doktora gidebilsem. Bende yaptirdim asilamayi ama zerre umudum yok. İnşallah bekleyen herkese nasip olur
Asilamam cuma günü yapıldı cnmçatlatmayı ne zaman yaptın sen aşılaman bugün mü yapılacak? Ben yanlış mı anladım yoksa.
Hadi gözün aydın cnm benim cokkkk sevindim darısı başımıza biz sana hep diyoduk hamissin diyeKızlar evde ovolasyon testi vardı biraz önce yaptım koyu çift çizgi çıktı yarın kan testi yaptırıcam aşılama olalı bugün 20. Günüm ovolasyon testindede gebeliğini öğrenen var burada okudum sizin bir bilginiz varmı çok heyecan yaptım şuan
Onlarin tek amaci para. Onlar icin hava hos. Benim ki suratima bile bakmiyo birak güler yüzü. Bu doktor konusunda cok muzdaribim. Insallah tutar da daha da ugrasmayiz sunlarlaAynen canım yaa ayy 3 tane dr değiştirdim canım artık yeni dr a gidip tekrar başa sarmak da istemiyorum. İlk gittiğim pcos için 6 ay diane kullandırdı, ben çocuk istiyorum diorum adam doğum kontrol hapı veriyor. Diğer gittiğim gereksiz bir sürü tahlil yaptırdı. Neler neler yoruldum gerçekten. Şu aşılama bitsin tekrar bi düşünücem
Yarın kan sonucundan sonra yazıcam canım inşallah hayal kırıklığı yaşamamHadi gözün aydın cnm benim cokkkk sevindim darısı başımıza biz sana hep diyoduk hamissin diye
Yasamazsin cnm bnm ozele gidip kan versene sonucunu hemen alırsın esinede sürpriz yaparsinYarın kan sonucundan sonra yazıcam canım inşallah hayal kırıklığı yaşamam
Cnm bisey daha sorcam sana asilamadan sonra dinlendinmi bide kaç gün ilişki önerdi doktor kaşık ağrıların oldumuEvet ilk aşılamam canım yazmazmıyım hemen yazıcam şuan eşimin haberi Yok sizinle paylaştım boşuna heveslendirmek istemedim
Hadi bakalım müjdeli haberi bekliyoruzÇubuktada çift çizgiyi gördüm kan verdim özelde sonucu bekliyorum herşeyi yazıcam kızlar eve geçince
Ahh canım benim dedik sana en başta bak çok ama çok sevindim bizim için de dua etÇubuktada çift çizgiyi gördüm kan verdim özelde sonucu bekliyorum herşeyi yazıcam kızlar eve geçince
Heeeey Allahım çok şükür inanki seninkadar çok sevindimmmm ama ben sana demiştim içime doğdu diye gözün aydın tebrik ediyorum benim içinde dua edersin canım kanda pozitif çıkarKızlar evde ovolasyon testi vardı biraz önce yaptım koyu çift çizgi çıktı yarın kan testi yaptırıcam aşılama olalı bugün 20. Günüm ovolasyon testindede gebeliğini öğrenen var burada okudum sizin bir bilginiz varmı çok heyecan yaptım şuan
Asilamanin kaçıncı gunundesin cnmHeeeey Allahım çok şükür inanki seninkadar çok sevindimmmm ama ben sana demiştim içime doğdu diye gözün aydın tebrik ediyorum benim içinde dua edersin canım kanda pozitif çıkar
Ayyy bayılaazzaaammmm.Kızlar evde ovolasyon testi vardı biraz önce yaptım koyu çift çizgi çıktı yarın kan testi yaptırıcam aşılama olalı bugün 20. Günüm ovolasyon testindede gebeliğini öğrenen var burada okudum sizin bir bilginiz varmı çok heyecan yaptım şuan
Benim daha tedavi baslamadi inşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız banada moral olurAsilamanin kaçıncı gunundesin cnm
Seni yanıltmasın Can'ım. İçeride büyümüş çatlamamış başka yumurta varsa da böyle çıkabilir.Can'ım iki çizgide kop koyu
Bu son yaptığın gebelik testi mi? Ovulasyon değil dimi?Çubuktada çift çizgiyi gördüm kan verdim özelde sonucu bekliyorum herşeyi yazıcam kızlar eve geçince
İnş cnmBenim daha tedavi baslamadi inşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız banada moral olur
Ovulasyon testi yapmış cnm inş doğru sonuç vermiştir bende merakla bekliyorum sonucunu ama bizi unuttu galiba yazmadigina goreBu son yaptığın gebelik testi mi? Ovulasyon değil dimi?
Ay öyleyseeee çok sevindimmmm.Kan sonucun ne zaman çıkıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?