Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım sen hamilesin valla foruma bak, adeti geçip ovulasyonda çift çıkanların çoğu hamile. Aşılamanın da 20. Günü. İlk aşılaman mıydı? Yarın kan testi yaptır, sonra da bana yaz ve dua et
Evet ilk aşılamam canım yazmazmıyım hemen yazıcam şuan eşimin haberi Yok sizinle paylaştım boşuna heveslendirmek istemedim

Aynen canım yaa ayy 3 tane dr değiştirdim canım artık yeni dr a gidip tekrar başa sarmak da istemiyorum. İlk gittiğim pcos için 6 ay diane kullandırdı, ben çocuk istiyorum diorum adam doğum kontrol hapı veriyor. Diğer gittiğim gereksiz bir sürü tahlil yaptırdı. Neler neler yoruldum gerçekten. Şu aşılama bitsin tekrar bi düşünücem

Hadi gözün aydın cnm benim cokkkk sevindim darısı başımıza biz sana hep diyoduk hamissin diye

Onlarin tek amaci para. Onlar icin hava hos. Benim ki suratima bile bakmiyo birak güler yüzü. Bu doktor konusunda cok muzdaribim. Insallah tutar da daha da ugrasmayiz sunlarla

Evet ilk aşılamam canım yazmazmıyım hemen yazıcam şuan eşimin haberi Yok sizinle paylaştım boşuna heveslendirmek istemedim
Cnm bisey daha sorcam sana asilamadan sonra dinlendinmi bide kaç gün ilişki önerdi doktor kaşık ağrıların oldumu

Heeeey Allahım çok şükür inanki seninkadar çok sevindimmmm ama ben sana demiştim içime doğdu diye gözün aydın tebrik ediyorum benim içinde dua edersin canım kanda pozitif çıkar

Heeeey Allahım çok şükür inanki seninkadar çok sevindimmmm ama ben sana demiştim içime doğdu diye gözün aydın tebrik ediyorum benim içinde dua edersin canım kanda pozitif çıkar
Asilamanin kaçıncı gunundesin cnm

Ayyy bayılaazzaaammmm. Ben artık bir şey demiyorum sana valla. Çatlattın bizi. Kendin de çatladın bizimle. Yarına Allah Kerim artık

Bu son yaptığın gebelik testi mi? Ovulasyon değil dimi?
Ay öyleyseeee çok sevindimmmm. Kan sonucun ne zaman çıkıyor?
Ovulasyon testi yapmış cnm inş doğru sonuç vermiştir bende merakla bekliyorum sonucunu ama bizi unuttu galiba yazmadigina gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…