Tebrik ederim allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canımYarın kan sonucundan sonra yazıcam canım inşallah hayal kırıklığı yaşamam
İlk bir tane ovulasyon yapmış ama sonradan bir test daha paylaşmış ya. O gebelik sanırım.Ovulasyon testi yapmış cnm inş doğru sonuç vermiştir bende merakla bekliyorum sonucunu ama bizi unuttu galiba yazmadigina gore
Canım gebelik yaptı en son kopkoyu çıktı kan vermeye gitti Darısı basımıza canım benimİlk bir tane ovulasyon yapmış ama sonradan bir test daha paylaşmış ya. O gebelik sanırım.
Bu arada sen ne durumdasın. Ben göğüslerime dokunamıyorum. Çok sızlıyor. Kasıklarım da bayağı ağrıyor.
Amin Can'ım beniimmm inş.Canım gebelik yaptı en son kopkoyu çıktı kan vermeye gitti Darısı basımıza canım benim
Cnm benim goguslerim de agriyo kasiklarimda özellikle yuruyunce bugün aşılama gununude sayarsak 3. Gunİlk bir tane ovulasyon yapmış ama sonradan bir test daha paylaşmış ya. O gebelik sanırım.
Bu arada sen ne durumdasın. Ben göğüslerime dokunamıyorum. Çok sızlıyor. Kasıklarım da bayağı ağrıyor.
Ovitrelle içinde gebelik hormonu var ya ondan sanırım bu göğüs ağrısı. Ama ilk kez başıma geliyor. Daha önce hiç olmamıştı. İnş en en en en erken gebelik belirtisidirCnm benim goguslerim de agriyo kasiklarimda özellikle yuruyunce bugün aşılama gununude sayarsak 3. Gun
İnş aynı gün birbirimize güzel haberler veririzCnm benim goguslerim de agriyo kasiklarimda özellikle yuruyunce bugün aşılama gununude sayarsak 3. Gun
Ovitrelleden olabilir o canım, daha gebelik varsa da ağrı sızı yapmaz benceCnm benim goguslerim de agriyo kasiklarimda özellikle yuruyunce bugün aşılama gununude sayarsak 3. Gun
İnş cnm benim ama benim gogus ve kaşık ağrısı geçen ay catlatma ignesindede olmuştu o yüzden umitlenmek istemiyorum geçen ay çok üzüldümOvitrelle içinde gebelik hormonu var ya ondan sanırım bu göğüs ağrısı. Ama ilk kez başıma geliyor. Daha önce hiç olmamıştı. İnş en en en en erken gebelik belirtisidir
Aynen cnm geçen ayda böyle olmuştum tutmadiOvitrelleden olabilir o canım, daha gebelik varsa da ağrı sızı yapmaz bence
Aynen cnm geçen ayda böyle olmuştum tutmadiOvitrelleden olabilir o canım, daha gebelik varsa da ağrı sızı yapmaz bence
Can'ım ben iki yıl önce bir gebelik geçirdim. Belki inanmazsın ama döllenme ertesi göğüs ağrım başladı. 2 Ocak'ta adet olmuştum. 7 Ocak'ta adetim bitti. 10 ocak gibi yumurtlama akıntısı yaşadım aşırı derecede 11-12 ocak göğüs ağrım başladı. Hatta çok şaşırmıştım. Adetlerim iyice düzenleşti diye üzülmüştüm erken adet olacağım sandım. Ama hamile kalmışım meğer.Ovitrelleden olabilir o canım, daha gebelik varsa da ağrı sızı yapmaz bence
Zaten ümitlenmek için çok çok erken. En azından çatlama iğnesinin etkisinin geçmesi lazım. Sabretmek zor ama mecburİnş cnm benim ama benim gogus ve kaşık ağrısı geçen ay catlatma ignesindede olmuştu o yüzden umitlenmek istemiyorum geçen ay çok üzüldüm
İnş bu ayda hamiş haberini alırsınCan'ım ben iki yıl önce bir gebelik geçirdim. Belki inanmazsın ama döllenme ertesi göğüs ağrım başladı. 2 Ocak'ta adet olmuştum. 7 Ocak'ta adetim bitti. 10 ocak gibi yumurtlama akıntısı yaşadım aşırı derecede 11-12 ocak göğüs ağrım başladı. Hatta çok şaşırmıştım. Adetlerim iyice düzenleşti diye üzülmüştüm erken adet olacağım sandım. Ama hamile kalmışım meğer.
Aynen zamn gecmiyo normalde zamn su gibi akıp gidiyor böyle durumlarda zamn duruyoZaten ümitlenmek için çok çok erken. En azından çatlama iğnesinin etkisinin geçmesi lazım. Sabretmek zor ama mecbur
Evet ya. İşten de ayrıldım zaman hiç geçmiyor. Bu dönem oyalanacak bir şeyler bulmam lazım.Aynen zamn gecmiyo normalde zamn su gibi akıp gidiyor böyle durumlarda zamn duruyo
Canm oyalancak biseyde yokki hep dinleniyorum eşim hiç bisey yapma diyo dinlen sabahtan akşama kadar tv izliyorum uzanıp skldm içeEvet ya. İşten de ayrıldım zaman hiç geçmiyor. Bu dönem oyalanacak bir şeyler bulmam lazım.
Ovitrelle içinde gebelik hormonu var ya ondan sanırım bu göğüs ağrısı. Ama ilk kez başıma geliyor. Daha önce hiç olmamıştı. İnş en en en en erken gebelik belirtisidir
İnş aynı gün birbirimize güzel haberler veririz
Aynı durumdayım. Sağa yat sola yat geçmiyor zaman. Bu kadar kafaya takmak sonucu olumsuz etkileyecek diye korkuyorum. Çünkü gerçekten bu döllenme noktasında kafanın rahat olmasına çok inanıyorum. Neyse bugün de bitti. Kaldı 12 :)Canm oyalancak biseyde yokki hep dinleniyorum eşim hiç bisey yapma diyo dinlen sabahtan akşama kadar tv izliyorum uzanıp skldm içe
Benim önceden sadece ateş yapardı sadece Can'ım. Bu defa alışamadan sonra başladı belirtiler. İğneden 2 gün sonra nerdeyse.İnşallah kızlar gözüm hep sizden gelen mesajlarda dualarım sizlerle. Ben yarınki aşılamamın heyecanından dolayı pek bir şey anlamadım ama ovitrelle bende bir belirti yapmadı henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?