Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ovulasyon testi yapmış cnm inş doğru sonuç vermiştir bende merakla bekliyorum sonucunu ama bizi unuttu galiba yazmadigina gore
İlk bir tane ovulasyon yapmış ama sonradan bir test daha paylaşmış ya. O gebelik sanırım.
Bu arada sen ne durumdasın. Ben göğüslerime dokunamıyorum. Çok sızlıyor. Kasıklarım da bayağı ağrıyor.

Canım gebelik yaptı en son kopkoyu çıktı kan vermeye gitti Darısı basımıza canım benim

Cnm benim goguslerim de agriyo kasiklarimda özellikle yuruyunce bugün aşılama gununude sayarsak 3. Gun

Cnm benim goguslerim de agriyo kasiklarimda özellikle yuruyunce bugün aşılama gununude sayarsak 3. Gun
Ovitrelle içinde gebelik hormonu var ya ondan sanırım bu göğüs ağrısı. Ama ilk kez başıma geliyor. Daha önce hiç olmamıştı. İnş en en en en erken gebelik belirtisidir

Ovitrelle içinde gebelik hormonu var ya ondan sanırım bu göğüs ağrısı. Ama ilk kez başıma geliyor. Daha önce hiç olmamıştı. İnş en en en en erken gebelik belirtisidir
İnş cnm benim ama benim gogus ve kaşık ağrısı geçen ay catlatma ignesindede olmuştu o yüzden umitlenmek istemiyorum geçen ay çok üzüldüm

Ovitrelleden olabilir o canım, daha gebelik varsa da ağrı sızı yapmaz bence
Can'ım ben iki yıl önce bir gebelik geçirdim. Belki inanmazsın ama döllenme ertesi göğüs ağrım başladı. 2 Ocak'ta adet olmuştum. 7 Ocak'ta adetim bitti. 10 ocak gibi yumurtlama akıntısı yaşadım aşırı derecede 11-12 ocak göğüs ağrım başladı. Hatta çok şaşırmıştım. Adetlerim iyice düzenleşti diye üzülmüştüm erken adet olacağım sandım. Ama hamile kalmışım meğer.

İnş cnm benim ama benim gogus ve kaşık ağrısı geçen ay catlatma ignesindede olmuştu o yüzden umitlenmek istemiyorum geçen ay çok üzüldüm
Zaten ümitlenmek için çok çok erken. En azından çatlama iğnesinin etkisinin geçmesi lazım. Sabretmek zor ama mecbur

İnş bu ayda hamiş haberini alırsın

Evet ya. İşten de ayrıldım zaman hiç geçmiyor. Bu dönem oyalanacak bir şeyler bulmam lazım.
Canm oyalancak biseyde yokki hep dinleniyorum eşim hiç bisey yapma diyo dinlen sabahtan akşama kadar tv izliyorum uzanıp skldm içe

İnş aynı gün birbirimize güzel haberler veririz

İnşallah kızlar gözüm hep sizden gelen mesajlarda dualarım sizlerle. Ben yarınki aşılamamın heyecanından dolayı pek bir şey anlamadım ama ovitrelle bende bir belirti yapmadı henüz.

Canm oyalancak biseyde yokki hep dinleniyorum eşim hiç bisey yapma diyo dinlen sabahtan akşama kadar tv izliyorum uzanıp skldm içe
Aynı durumdayım. Sağa yat sola yat geçmiyor zaman. Bu kadar kafaya takmak sonucu olumsuz etkileyecek diye korkuyorum. Çünkü gerçekten bu döllenme noktasında kafanın rahat olmasına çok inanıyorum. Neyse bugün de bitti. Kaldı 12 :)

İnşallah kızlar gözüm hep sizden gelen mesajlarda dualarım sizlerle. Ben yarınki aşılamamın heyecanından dolayı pek bir şey anlamadım ama ovitrelle bende bir belirti yapmadı henüz.
Benim önceden sadece ateş yapardı sadece Can'ım. Bu defa alışamadan sonra başladı belirtiler. İğneden 2 gün sonra nerdeyse.
Senin de iyi geçecek inş. Sıra sıra olumlu haberler vereceğiz birbirimize

Kızlar Allah'ıma şükürler olsun ilk aşılamam ve kan testine görede hamileyim iki senedir bekliyorduk şükrolsun çift çizgiyi gördük kan testinde de 10000 çıktı acildeki dr 3-4 haftalık değerlere göre dedi yarın drma gidiyorum aradım dr yarın gel gebelik var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…