Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
10000 mi hay maşallah. Maşallah. Çok bu değer. Canımcım ikiz haberine hazırlan sen bence

Gozunuz aydın cnm çok mutlu oldum Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza boşa sitres yapmisin en başta test yapsaydın keşke şimdi asilamadan sonraki belirtilerini şöyle bize

Ya cok sevindim Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina al inşallah darisi bizim basimiza

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Tebrikler gozunaydin

Kızlar Allah ım tez zamanda sizede nasip eder inşallah çok sağolun Allah razı olsun. 3.5 yıllık evliyim 2 senedir istiyoruz 3 kere yumurta takibi yapıldı olmadı ikimizdede sorun yoktu sebepsiz kısırlıktı tanımız şükrolsun ilk aşılamam tuttu. Belirtilerde aşılamanın 9. Gününden sonra kasık ağrısı yaşadım halada yaşıyorum bacağıma vuruyor adetim geçtikten sonra sanki adet olucak sancım oldu ama hasta olmadım Allah'ıma binlerce kez şükrolsun dua edin kızlar ben sizin için ediyorum

İnşallah hayırlısıyla kucağımada alırım birde aşılamadan iki gün sonra ilişki olduydu ve o ilişki sonrası çok sancım oldu normalde yarım saat yatarım ilişki sonrası o zaman kasık ağrısından yatamadım iki büklüm oldum neydi anlamadım

Aşılamam olduğu ilk gün dinlendim daha sonra işe devam Allah'tan olucağı varsa oluyor geçen hafta hamama gittiydin sauna kese hepsi olduydu çok şükür Allah'ıma bişey olmadı

Aşılamam olduğu ilk gün dinlendim daha sonra işe devam Allah'tan olucağı varsa oluyor geçen hafta hamama gittiydin sauna kese hepsi olduydu çok şükür Allah'ıma bişey olmadı
Canim hayırlı olsun. Tebrik ederim. Bir arkadaş daha katıldı. Rabbim inşallah yakında diğer arkadaşlarlarında iyi haberlerini alırız

Canım hayırlı uğurlu olsun, allah kucağına almayı nasp etsin çok sevindim. Bizim için de dua et olur mu

İnşallah kızlar gözüm hep sizden gelen mesajlarda dualarım sizlerle. Ben yarınki aşılamamın heyecanından dolayı pek bir şey anlamadım ama ovitrelle bende bir belirti yapmadı henüz.
Günaydın kızlar @zenderu şimdi geldik hastaneye sınava giricek gibi stres oldum valla elim ayağım buz kesti. Hayırlısıyla bitsin şu işlem inş da sonu güzel olur hepimiz için.

Günaydın kızlar Dolunay22 şimdi geldik hastaneye sınava giricek gibi stres oldum valla elim ayağım buz kesti. Hayırlısıyla bitsin şu işlem inş da sonu güzel olur hepimiz için.
Hadi bakalım Can'ım hayırlı sonuçlar olur inş. Ben çok sakindim ya çıkınca gelişmelerden haberdar edersin.

amin inşallah canım darısı başına hayırlısıyla...
Can'ım dr a ne zaman gideceksin?

Günaydın kızlar Dolunay22 şimdi geldik hastaneye sınava giricek gibi stres oldum valla elim ayağım buz kesti. Hayırlısıyla bitsin şu işlem inş da sonu güzel olur hepimiz için.
Bende bu sabah çok heyecanlıyım elim ayağıma dolaşıyor. idrara sıkışık olmak bile ayrı stres yani Allah yardımcımız olsun canım çıkınca inşallah yazacağım neler olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…