10000 miKızlar Allah'ıma şükürler olsun ilk aşılamam ve kan testine görede hamileyim iki senedir bekliyorduk şükrolsun çift çizgiyi gördük kan testinde de 10000 çıktı acildeki dr 3-4 haftalık değerlere göre dedi yarın drma gidiyorum aradım dr yarın gel gebelik var dedi
Gozunuz aydın cnm çok mutlu oldum Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza boşa sitres yapmisin en başta test yapsaydın keşke şimdi asilamadan sonraki belirtilerini şöyle bizeKızlar Allah'ıma şükürler olsun ilk aşılamam ve kan testine görede hamileyim iki senedir bekliyorduk şükrolsun çift çizgiyi gördük kan testinde de 10000 çıktı acildeki dr 3-4 haftalık değerlere göre dedi yarın drma gidiyorum aradım dr yarın gel gebelik var dedi
Bence de ikiz olabilir insGozunuz aydın cnm çok mutlu oldum Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza boşa sitres yapmisin en başta test yapsaydın keşke şimdi asilamadan sonraki belirtilerini şöyle bize
Ya cok sevindim Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina al inşallah darisi bizim basimizaKızlar Allah'ıma şükürler olsun ilk aşılamam ve kan testine görede hamileyim iki senedir bekliyorduk şükrolsun çift çizgiyi gördük kan testinde de 10000 çıktı acildeki dr 3-4 haftalık değerlere göre dedi yarın drma gidiyorum aradım dr yarın gel gebelik var dedi
Kızlar Allah'ıma şükürler olsun ilk aşılamam ve kan testine görede hamileyim iki senedir bekliyorduk şükrolsun çift çizgiyi gördük kan testinde de 10000 çıktı acildeki dr 3-4 haftalık değerlere göre dedi yarın drma gidiyorum aradım dr yarın gel gebelik var dedi
Tebrikler gozunaydinKızlar Allah'ıma şükürler olsun ilk aşılamam ve kan testine görede hamileyim iki senedir bekliyorduk şükrolsun çift çizgiyi gördük kan testinde de 10000 çıktı acildeki dr 3-4 haftalık değerlere göre dedi yarın drma gidiyorum aradım dr yarın gel gebelik var dedi
Canim hayırlı olsun. Tebrik ederim. Bir arkadaş daha katıldı. Rabbim inşallah yakında diğer arkadaşlarlarında iyi haberlerini alırızAşılamam olduğu ilk gün dinlendim daha sonra işe devam Allah'tan olucağı varsa oluyor geçen hafta hamama gittiydin sauna kese hepsi olduydu çok şükür Allah'ıma bişey olmadı
Canım hayırlı uğurlu olsun, allah kucağına almayı nasp etsin çok sevindim. Bizim için de dua et olur muAşılamam olduğu ilk gün dinlendim daha sonra işe devam Allah'tan olucağı varsa oluyor geçen hafta hamama gittiydin sauna kese hepsi olduydu çok şükür Allah'ıma bişey olmadı
Günaydın kızlar @zenderu şimdi geldik hastaneye sınava giricek gibi stres oldum valla elim ayağım buz kesti. Hayırlısıyla bitsin şu işlem inş da sonu güzel olur hepimiz için.İnşallah kızlar gözüm hep sizden gelen mesajlarda dualarım sizlerle. Ben yarınki aşılamamın heyecanından dolayı pek bir şey anlamadım ama ovitrelle bende bir belirti yapmadı henüz.
amin inşallah canım darısı başına hayırlısıyla...Canım hayırlı uğurlu olsun, allah kucağına almayı nasp etsin çok sevindim. Bizim için de dua et olur mu
Hadi bakalım Can'ım hayırlı sonuçlar olur inş. Ben çok sakindim yaGünaydın kızlarDolunay22 şimdi geldik hastaneye sınava giricek gibi stres oldum valla elim ayağım buz kesti. Hayırlısıyla bitsin şu işlem inş da sonu güzel olur hepimiz için.
Can'ım dr a ne zaman gideceksin?amin inşallah canım darısı başına hayırlısıyla...
Eşim gitti geldi denize karşı çay içiyoruz şimdi de bakalım artık 12 gibi işlem yapılıcak inşHadi bakalım Can'ım hayırlı sonuçlar olur inş. Ben çok sakindim yaçıkınca gelişmelerden haberdar edersin.
Can'ım dr a ne zaman gideceksin?
Hadi bakalım inş güzel geçer güzel haberler alırızEşim gitti geldi denize karşı çay içiyoruz şimdi de bakalım artık 12 gibi işlem yapılıcak inş
Aminnnnnnnnnnnnnn cnm benim aminnnnnnnnnamin inşallah canım darısı başına hayırlısıyla...
Bende bu sabah çok heyecanlıyım elim ayağıma dolaşıyor. idrara sıkışık olmak bile ayrı stres yani Allah yardımcımız olsun canım çıkınca inşallah yazacağım neler olduğunu.Günaydın kızlarDolunay22 şimdi geldik hastaneye sınava giricek gibi stres oldum valla elim ayağım buz kesti. Hayırlısıyla bitsin şu işlem inş da sonu güzel olur hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?