- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- 53
Allah yardımcımız olsun canım beklerken de zaman geçmiyo,Bende bu sabah çok heyecanlıyım elim ayağıma dolaşıyor. idrara sıkışık olmak bile ayrı stres yani Allah yardımcımız olsun canım çıkınca inşallah yazacağım neler olduğunu.
Bende öyle düşünüyorum çok erken içmeyeceğim aşılamam 4te ben 3ten sonra başlarım diyorum. Bizim örnek aynı klinikte yapılmıyo o yüzden biz örneği alıp kliniğe kendimiz götürüyoruz. o yüzden bizimkinin aklına o ihtimal gelmedi ama bence bu iş ciddi birşey yani evhama gerek yokAllah yardımcımız olsun canım beklerken de zaman geçmiyo,Dolunay22 kız bizimki de tutturdu ya örnekler karışırsa die Erkeklerin tipik hali demekki valla ben gitmeye yakın çok su içicem şimdiden sıkışık duramıcam
Allah yardımcımız olsun canım beklerken de zaman geçmiyo,Dolunay22 kız bizimki de tutturdu ya örnekler karışırsa die Erkeklerin tipik hali demekki valla ben gitmeye yakın çok su içicem şimdiden sıkışık duramıcam
Kız benim de öyle bir korkum endişem yok eşimin aklından geçenler, bizim de bu aşılama tutmazsa tüp bebek yaparız demişti, tüp benek yapmak için bilerek aşılamayı bozmasın dio şimdi de hey allahımBende öyle düşünüyorum çok erken içmeyeceğim aşılamam 4te ben 3ten sonra başlarım diyorum. Bizim örnek aynı klinikte yapılmıyo o yüzden biz örneği alıp kliniğe kendimiz götürüyoruz. o yüzden bizimkinin aklına o ihtimal gelmedi ama bence bu iş ciddi birşey yani evhama gerek yok
Anam çok pimpirikliler benim koca hiç öyle şeyler söylemedi sonucu gittim ben aldım adam arabada bekledi aman bisey olmaz kızlar asilamada rahat olun kasarsaniz kendinizi acır ben çok rahattim hssetmedim ama sağolsun doktorum çok anlayışlıydı küçük alet taktiKız benim de öyle bir korkum endişem yok eşimin aklından geçenler, bizim de bu aşılama tutmazsa tüp bebek yaparız demişti, tüp benek yapmak için bilerek aşılamayı bozmasın dio şimdi de hey allahım
Tekrar basın sağolsun cnm benimMerhaba kızlar. Döndüm dün gece eve, verdik toprağa. Hepiniz sağolun, hayat herşeyi getiriyo insanın başına.
Can'ım ya. Başın sağolsun. Çok üzüldük.Merhaba kızlar. Döndüm dün gece eve, verdik toprağa. Hepiniz sağolun, hayat herşeyi getiriyo insanın başına.
ALLAH sabır versin canıım aynı olayı ocağın birinde bizde yaşadık yakınımız avda kendini vurdu kaybettik bir ayı geçti ama içimizden çımıyor çok acı
Canım Allah sabır versin, sen nasılsın kendine dikkat et ağrın sızın varmı kendini düşünecek halin yoktur eminim.Merhaba kızlar. Döndüm dün gece eve, verdik toprağa. Hepiniz sağolun, hayat herşeyi getiriyo insanın başına.
Canım Allah sabır versin, sen nasılsın kendine dikkat et ağrın sızın varmı kendini düşünecek halin yoktur eminim.
Doktorun başarılı olması en çok doktorun işine gelir diye düşünüyorum sonuçta başarısızlığıyla ün yapmak istemezler o yüzden sen olumlu düşün. Erkekler bu konuda bizi rahatlatmak yerine daha çok strese sokuyor.Kız benim de öyle bir korkum endişem yok eşimin aklından geçenler, bizim de bu aşılama tutmazsa tüp bebek yaparız demişti, tüp benek yapmak için bilerek aşılamayı bozmasın dio şimdi de hey allahım
Cnm doktora gitmiyomusunKIZlar en son aralıkta adet oldum o günden beri hiç olmadım ne bir adet belitisi ne bir gebelik hiçbişey yok napabilirim zaten hep düzensizdim insülin direncim var diye olmuyodum kullandım diaformin ertesi ay hemen gününde oldum ama bıraktım iki aydır gene olmuyorum
Adet kanaması olduğuna eminmisin yani tam günü mü?Ah evet şunu sölemek için girdim aslında size, ben ctesi gecesi regl oldum. Yani 11. Günüydü iğnenin.
Cnm yerleşme kanaması olmasın kanaman varmi
gitmedim canım çalışıyorum diyeCnm doktora gitmiyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?