Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende bu sabah çok heyecanlıyım elim ayağıma dolaşıyor. idrara sıkışık olmak bile ayrı stres yani Allah yardımcımız olsun canım çıkınca inşallah yazacağım neler olduğunu.
Allah yardımcımız olsun canım beklerken de zaman geçmiyo, Dolunay22 kız bizimki de tutturdu ya örnekler karışırsa die Erkeklerin tipik hali demekki valla ben gitmeye yakın çok su içicem şimdiden sıkışık duramıcam

Bende öyle düşünüyorum çok erken içmeyeceğim aşılamam 4te ben 3ten sonra başlarım diyorum. Bizim örnek aynı klinikte yapılmıyo o yüzden biz örneği alıp kliniğe kendimiz götürüyoruz. o yüzden bizimkinin aklına o ihtimal gelmedi ama bence bu iş ciddi birşey yani evhama gerek yok

Aynen öyle Can'ım. Sorma beni de strese soktu o gün. Ben DNA testi yaptırırım zaten diyor. esasında haklılar. Yaşanmamış bir şey değil. Geçen okudum Kk da. Aşılamada karışmış. Sonra erken fark edilmiş. İlaçla düşürmüşler bebeği. Ama Türkiye mi bilmiyorum. Onunla ilgili bilgi yoktu.
Allah korusun ya. Düşüncesi bile kötü. Biz gönlümüzü ferah tutalım. Aşk bebekleri gelsin dünyaya

Kız benim de öyle bir korkum endişem yok eşimin aklından geçenler, bizim de bu aşılama tutmazsa tüp bebek yaparız demişti, tüp benek yapmak için bilerek aşılamayı bozmasın dio şimdi de hey allahım

Anam çok pimpirikliler benim koca hiç öyle şeyler söylemedi sonucu gittim ben aldım adam arabada bekledi aman bisey olmaz kızlar asilamada rahat olun kasarsaniz kendinizi acır ben çok rahattim hssetmedim ama sağolsun doktorum çok anlayışlıydı küçük alet takti

Merhaba kızlar. Döndüm dün gece eve, verdik toprağa. Hepiniz sağolun, hayat herşeyi getiriyo insanın başına.

Saolun kızlar, dayanmak çok zor teyzem in acısı ömür boyu artık içinde olacak maalesef, ben çok dayanamadım annem babam orada ben döndüm. Allah kimseye böle acı vermesin, 4 evladı kaldı geride. Alkol çok alıyordu yeğenim, çok huzursuz çok kavgacıydı, ama bu kadara kadar gelebilceğini kimse düşünmüyordu, çok içmiş o gecede. Keşkelerle doluyum ne bilim

Başınız sağolsun sizinde. Yaşamayan bilemez evet acısı çok büyük , ne unutabilicez ne de herşey o evde eskisi gibi olacak, bir aile çöküyor resmen. Tarifi yok bunun
ALLAH sabır versin canıım aynı olayı ocağın birinde bizde yaşadık yakınımız avda kendini vurdu kaybettik bir ayı geçti ama içimizden çımıyor çok acı

Merhaba kızlar. Döndüm dün gece eve, verdik toprağa. Hepiniz sağolun, hayat herşeyi getiriyo insanın başına.
Canım Allah sabır versin, sen nasılsın kendine dikkat et ağrın sızın varmı kendini düşünecek halin yoktur eminim.

Doktorun başarılı olması en çok doktorun işine gelir diye düşünüyorum sonuçta başarısızlığıyla ün yapmak istemezler o yüzden sen olumlu düşün. Erkekler bu konuda bizi rahatlatmak yerine daha çok strese sokuyor.

KIZlar en son aralıkta adet oldum o günden beri hiç olmadım ne bir adet belitisi ne bir gebelik hiçbişey yok napabilirim zaten hep düzensizdim insülin direncim var diye olmuyodum kullandım diaformin ertesi ay hemen gününde oldum ama bıraktım iki aydır gene olmuyorum

Cnm doktora gitmiyomusun

Salı günü olmam lazımdı, erken oldum hatta. Ctesi gecesi 11.gün oluyor o gece kahverengi gelmeye başladı, dün tam oldu gelmeye başladı bugünde şakır şakır devam ediyor. Tutmadı maalesef. Zaten 10.gün biliyosunuz test yapmıştım ve negatifti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…