Erken olmuşsun ozamn belki de üzüldüğün için olmusundur umutsuzluk yok bu ay yine dene cnmYok canım şakır şakır adetim resmen ben
Aksatma cnm benim kist yapargitmedim canım çalışıyorum diye
vallla diyorum ya ne leke ne bişey hiçbişey yok ama karnım ağrıyo hep arada giderim o zaman saol cnmAksatma cnm benim kist yapar
tekrar başınsağolsun arkadaşım çok üzücü Allah sabır versinSaolun kızlar, dayanmak çok zor teyzem in acısı ömür boyu artık içinde olacak maalesef, ben çok dayanamadım annem babam orada ben döndüm. Allah kimseye böle acı vermesin, 4 evladı kaldı geride. Alkol çok alıyordu yeğenim, çok huzursuz çok kavgacıydı, ama bu kadara kadar gelebilceğini kimse düşünmüyordu, çok içmiş o gecede. Keşkelerle doluyum ne bilim
hayırlısı olsun tekrar denersin hatırladığım kadarı ile bi sorun yoktu sende dimi?birdahakine olur inşallahSalı günü olmam lazımdı, erken oldum hatta. Ctesi gecesi 11.gün oluyor o gece kahverengi gelmeye başladı, dün tam oldu gelmeye başladı bugünde şakır şakır devam ediyor. Tutmadı maalesef. Zaten 10.gün biliyosunuz test yapmıştım ve negatifti.
Bi iki gün oynayabiliyor reglide zaten. Kist oluşmadığı için mutluyum en azından.Erken olmuşsun ozamn belki de üzüldüğün için olmusundur umutsuzluk yok bu ay yine dene cnm
tekrar başınsağolsun arkadaşım çok üzücü Allah sabır versin
hayırlısı olsun tekrar denersin hatırladığım kadarı ile bi sorun yoktu sende dimi?birdahakine olur inşallah
Can'ım bayağı erken olmuşsun ya. Üzüntüden oldu belki de.Ah evet şunu sölemek için girdim aslında size, ben ctesi gecesi regl oldum. Yani 11. Günüydü iğnenin.
Kızlar çıktım, @caffeeturk arkadaşım tekrar başın sağolsun allahım sabırlar versin.
Hayırlı olsun cnm inş iyi sonuç alirsinMerhaba arkadaslar allahim isteyen herkeze nasip etsin insallah bende 2.ci asilamami yaptirdim bugun .
Kızlar çıktım, @caffeeturk arkadaşım tekrar başın sağolsun allahım sabırlar versin.
Yaa nasıl geçti bilemedim, çok acı olmadı ama yumurta çatlamış mı çatlamamış mı bakmadı bile, direk kateteri soktu yaptı bişiler. Eşinizin değerleri nasıldı canım aşılamada ya ben ona takıldım şimdi[/QUOTE hayırlı olsun cnm inş güzel haberler alırsın doktor kaç gün ilişki verdi
Geçmiş olsun Can'ım. Eşimin değerleri belli değildi. Sonra öğrenebilirsiniz dediler.Kızlar çıktım, @caffeeturk arkadaşım tekrar başın sağolsun allahım sabırlar versin.
Yaa nasıl geçti bilemedim, çok acı olmadı ama yumurta çatlamış mı çatlamamış mı bakmadı bile, direk kateteri soktu yaptı bişiler. Eşinizin değerleri nasıldı canım aşılamada ya ben ona takıldım şimdi
Kız 2 dk sürdü, ultrasonla karından baktı işlemi yaparken ama yumurta çatlamış mı çatlamamış mı alttan bakmadı yaa yarım saat yattım. Çok su içmişim herhalde tek derdim tuvalete gitmektiGeçmiş olsun Can'ım. Eşimin değerleri belli değildi. Sonra öğrenebilirsiniz dediler.
Ultrasonla bakarak yapmadı mı aşılamayı
Canım hayırlı olsun kaç yumurtan vardı eşinin değerleri nasıldı ? Ben de bugün ilk aşılamamı yaptırdımMerhaba arkadaslar allahim isteyen herkeze nasip etsin insallah bende 2.ci asilamami yaptirdim bugun .
Can'ım bayağı erken olmuşsun ya. Üzüntüden oldu belki de.
Allah ailesine özellikle annesine sabır versin
Can'ım alttan bakmıyorlar zaten aşılama yapılacağı için. Jel süremezler ki rahime. Kusa sürmüş. Benim çok uzun sürmüştü ya.Kız 2 dk sürdü, ultrasonla karından baktı işlemi yaparken ama yumurta çatlamış mı çatlamamış mı alttan bakmadı yaa yarım saat yattım. Çok su içmişim herhalde tek derdim tuvalete gitmekti
Evet canım hatırladım şimdi. Neyse hayırlısı olsun artık. Önündeki tedavi sürecine odaklan. Kafanı topla bu arada.Sağol amin canım.
Hayır bitanem, dr hatası. Çatlatma iğnesi olduğum gün zaten çatlamıştı,bu tarihte olduğuma göre regliyi o güne dönersen mantiken 14. Gün de oluyorsam o güne denk geliyor, dr takip etmedi o günleri cnkü, e bizde aşılama olcak diye rejimde olduğumuz için boş geçti, anlatabildim mi? Ben çatlatma iğnesi olcağım gün ağrımdan anlamıştım çatladığını.
Hım ozaman bakmaması mantıklı, yarın ve öbür gün ilişki önerdi. Sperm sayısı 36 milyondu. Sanki bana da daha erken çatladı gibime geliyor benimki de çünkü şeffaf akıntı daha önceden oldu. Artık hayırlısı.Can'ım alttan bakmıyorlar zaten aşılama yapılacağı için. Jel süremezler ki rahime. Kusa sürmüş. Benim çok uzun sürmüştü ya.
Evet canım hatırladım şimdi. Neyse hayırlısı olsun artık. Önündeki tedavi sürecine odaklan. Kafanı topla bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?