Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tekrar başınsağolsun arkadaşım çok üzücü Allah sabır versin

hayırlısı olsun tekrar denersin hatırladığım kadarı ile bi sorun yoktu sende dimi?birdahakine olur inşallah

lemonade_85
Can'ım naptın? Çıkmadın mı hala?
Kızlar çıktım, @caffeeturk arkadaşım tekrar başın sağolsun allahım sabırlar versin.

Yaa nasıl geçti bilemedim, çok acı olmadı ama yumurta çatlamış mı çatlamamış mı bakmadı bile, direk kateteri soktu yaptı bişiler. Eşinizin değerleri nasıldı canım aşılamada ya ben ona takıldım şimdi

Geçmiş olsun Can'ım. Eşimin değerleri belli değildi. Sonra öğrenebilirsiniz dediler.
Ultrasonla bakarak yapmadı mı aşılamayı

Geçmiş olsun Can'ım. Eşimin değerleri belli değildi. Sonra öğrenebilirsiniz dediler.
Ultrasonla bakarak yapmadı mı aşılamayı
Kız 2 dk sürdü, ultrasonla karından baktı işlemi yaparken ama yumurta çatlamış mı çatlamamış mı alttan bakmadı yaa yarım saat yattım. Çok su içmişim herhalde tek derdim tuvalete gitmekti

Sağol amin canım.
Hayır bitanem, dr hatası. Çatlatma iğnesi olduğum gün zaten çatlamıştı,bu tarihte olduğuma göre regliyi o güne dönersen mantiken 14. Gün de oluyorsam o güne denk geliyor, dr takip etmedi o günleri cnkü, e bizde aşılama olcak diye rejimde olduğumuz için boş geçti, anlatabildim mi? Ben çatlatma iğnesi olcağım gün ağrımdan anlamıştım çatladığını.
Can'ım bayağı erken olmuşsun ya. Üzüntüden oldu belki de.
Allah ailesine özellikle annesine sabır versin

Kız 2 dk sürdü, ultrasonla karından baktı işlemi yaparken ama yumurta çatlamış mı çatlamamış mı alttan bakmadı yaa yarım saat yattım. Çok su içmişim herhalde tek derdim tuvalete gitmekti
Can'ım alttan bakmıyorlar zaten aşılama yapılacağı için. Jel süremezler ki rahime. Kusa sürmüş. Benim çok uzun sürmüştü ya.

Evet canım hatırladım şimdi. Neyse hayırlısı olsun artık. Önündeki tedavi sürecine odaklan. Kafanı topla bu arada.

mehaba kızlaar bende 8inde aşılama oldum beklemedeyim. Bende birde ohss sorunu var ufak çaplı Allah tan. Ama dört gün canım çıktı haftasonu dinlendimde biraz kendime geldim şimdi. sadece şişkinlik var. geçse mi geçmesemi iy bilemedim onda da :)) Allah yardımcımız olsun. Herkezin gönlüne göre versin inşallah. Benim bu ikinci aşılamam bir seferde ohss seviyem yüksekti o yüzden sperm aktarması yapmadı sadece çatlatma iğnesi yapmıştı.

Hım ozaman bakmaması mantıklı, yarın ve öbür gün ilişki önerdi. Sperm sayısı 36 milyondu. Sanki bana da daha erken çatladı gibime geliyor benimki de çünkü şeffaf akıntı daha önceden oldu. Artık hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…