İyiymiş Can'ım sperm sayısı.Hım ozaman bakmaması mantıklı, yarın ve öbür gün ilişki önerdi. Sperm sayısı 36 milyondu. Sanki bana da daha erken çatladı gibime geliyor benimki de çünkü şeffaf akıntı daha önceden oldu. Artık hayırlısı.
Yaa kızlar bir de sanki daha yatarken hepsi geri geldi gibi yaa sizde de öyle oldu mu, kalktığımda yattığım yer fln ıslaktı hepSağol amin canım.
Hayır bitanem, dr hatası. Çatlatma iğnesi olduğum gün zaten çatlamıştı,bu tarihte olduğuma göre regliyi o güne dönersen mantiken 14. Gün de oluyorsam o güne denk geliyor, dr takip etmedi o günleri cnkü, e bizde aşılama olcak diye rejimde olduğumuz için boş geçti, anlatabildim mi? Ben çatlatma iğnesi olcağım gün ağrımdan anlamıştım çatladığını.
Arkadaşım hayırlısı olsun. İnş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. Ben de 10 şubatta oldum. Bekliyorummehaba kızlaar bende 8inde aşılama oldum beklemedeyim. Bende birde ohss sorunu var ufak çaplı Allah tan. Ama dört gün canım çıktı haftasonu dinlendimde biraz kendime geldim şimdi. sadece şişkinlik var. geçse mi geçmesemi iy bilemedim onda da :)) Allah yardımcımız olsun. Herkezin gönlüne göre versin inşallah. Benim bu ikinci aşılamam bir seferde ohss seviyem yüksekti o yüzden sperm aktarması yapmadı sadece çatlatma iğnesi yapmıştı.
bencede arkadaşım bende senin için o şekilde tahmin ediyorum çünkü sen yazmıştın ağrısız uyandım çatladı galiba falan diye hatırladım şimdi hayırlısı olsun başka dr gitSağol amin canım.
Hayır bitanem, dr hatası. Çatlatma iğnesi olduğum gün zaten çatlamıştı,bu tarihte olduğuma göre regliyi o güne dönersen mantiken 14. Gün de oluyorsam o güne denk geliyor, dr takip etmedi o günleri cnkü, e bizde aşılama olcak diye rejimde olduğumuz için boş geçti, anlatabildim mi? Ben çatlatma iğnesi olcağım gün ağrımdan anlamıştım çatladığını.
Yaa valla güzelim hiçbişi yok, eve geldim yatıyorum.ağrı sızı fln yok. Bi de rahim girişinde polip varmış şimdiye kadar nasıl görmediyse şimdi gördü. Aşılamaya engel değil ama tüp bebek olursa almak lazım dedi. Rahim içinde de vardı benim polip. Rahim ağzındakinden dolayı birkaç gün lekelenmen olabilir dedi. Ama bişi yok şuanİyiymiş Can'ım sperm sayısı.
Bak benim de öyle bir akıntım olmuştu ki ben çatladı sandım aşılama öncesi. Ama aşılama sırasında kenardan çatlamış dedi hemşire. O nasıl oluyorsa
Demek ki o yoğun akıntı yumurtlama akıntısıymış. Çatlama değil. Senin de öyle olabilir.
Ne durumdasın bu arada.? Vücutta var mı değişiklik?
İğnenin 5. Günü Benim. Hala göğüslerim çok açıyor ve şişti.
Ben de hiç olmadı ya. Hatta wc ye gittiğimde bile normaldekinden daha az geldi. Şimdiden stres yapma. Bi tane yetiyor biliyorsun. O ulaşsın yeterki yumurtaya.Yaa kızlar bir de sanki daha yatarken hepsi geri geldi gibi yaa sizde de öyle oldu mu, kalktığımda yattığım yer fln ıslaktı hep
Spektrumu normal muayenede takmıyorlar ya belki ondan görmemiştir. Sen şimdi bunları düşünme. İnş hiç tüp bebeğe falan gerek kalmayacak.Yaa valla güzelim hiçbişi yok, eve geldim yatıyorum.ağrı sızı fln yok. Bi de rahim girişinde polip varmış şimdiye kadar nasıl görmediyse şimdi gördü. Aşılamaya engel değil ama tüp bebek olursa almak lazım dedi. Rahim içinde de vardı benim polip. Rahim ağzındakinden dolayı birkaç gün lekelenmen olabilir dedi. Ama bişi yok şuan
Evet canım kateteri gösterdi, bıraktıktan sonra da gösterdi şeffaf beyaz gibi gördüm ultrasondaBen de hiç olmadı ya. Hatta wc ye gittiğimde bile normaldekinden daha az geldi. Şimdiden stres yapma. Bi tane yetiyor biliyorsun. O ulaşsın yeterki yumurtaya.
Ultrasonda gösterdi mi dr spermlerin gidişini
bencede arkadaşım bende senin için o şekilde tahmin ediyorum çünkü sen yazmıştın ağrısız uyandım çatladı galiba falan diye hatırladım şimdi hayırlısı olsun başka dr git
Yaa valla güzelim hiçbişi yok, eve geldim yatıyorum.ağrı sızı fln yok. Bi de rahim girişinde polip varmış şimdiye kadar nasıl görmediyse şimdi gördü. Aşılamaya engel değil ama tüp bebek olursa almak lazım dedi. Rahim içinde de vardı benim polip. Rahim ağzındakinden dolayı birkaç gün lekelenmen olabilir dedi. Ama bişi yok şuan
Çok değişik bir şey ya. Çok etkilendim ben o an.Evet canım kateteri gösterdi, bıraktıktan sonra da gösterdi şeffaf beyaz gibi gördüm ultrasonda
Can'ım üzülme. Bunda da vardır bir hayır.Hatırladın di mi cnm. Salak gibi güvendim dr a. Aşılama olcak diye çok da asılmadık tabi, zaten rejimde vardı, o beş gün zaten sperm yok rahimde bekleyen, ahh ahhh ... 3 kutu iğne yedim yazıktır bana ya... keşke dr u değilde kendimi dinleyip sancı Zamanımda anladığımda girseydim ilişkiye... pazar çatladı ve günümde olmuş oluyorum çnkü reglimi erken olmamış oluyor. Anlatamam suan ki gerginliğimi, derdime bi de bu eklendi.
Cnm ben kalktığında ayağa aktı hep akşama kadar ayağa hep kalktığında yine geliyodu sıvı inş tutarYaa kızlar bir de sanki daha yatarken hepsi geri geldi gibi yaa sizde de öyle oldu mu, kalktığımda yattığım yer fln ıslaktı hep
Üzüldüğüm tek şey var, o da eşim değerlim kıymetlim. Onu fazla üzmek istemediğim için bi süre bu konuyu kapatıcam. Dr a sinirlendi zaten. Hergün iğne yedin canın yandı diye hayıflandı. Dediğin gibi yapıcak bişey . Oldu artıkCan'ım üzülme. Bunda da vardır bir hayır.
canım geçmiş olsun. ben ateşimi ölçüyorum normalde ne zaman ne olucak bilebilmek için. ilk aşılamamda pazar gününe denk gelmişti o yüzden doktor pazartesiye göre ayarlamaya çalıştı. ancak ben pazar günü yumurtam çatladi diye düşünüyordum. doktora gittiğimde bana çatlamışı göstermişti. aklında olsun eğer doktorun özel muayenede falan sa pazar günleride çalışan laboratuvarlar varmış belki senin şehrindede olabilir. o şekilde gecikmemiş olur. Ama çok da kafaya takmamak gerek çünkü aynı şey benim ilk aşılamamda oldu ve ben bütün bekleme sürecinde zaten çatlamıştı nasıl denk gelecekti diye diye sinir sitres dolandım. artık az buçuk belli oluyorya üç gün öncesine kadar ilişkinin olmasını sağlamaya çalışıyorum. Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah evlatlarımızı kucağımıza almayı:))Hatırladın di mi cnm. Salak gibi güvendim dr a. Aşılama olcak diye çok da asılmadık tabi, zaten rejimde vardı, o beş gün zaten sperm yok rahimde bekleyen, ahh ahhh ... 3 kutu iğne yedim yazıktır bana ya... keşke dr u değilde kendimi dinleyip sancı Zamanımda anladığımda girseydim ilişkiye... pazar çatladı ve günümde olmuş oluyorum çnkü reglimi erken olmamış oluyor. Anlatamam suan ki gerginliğimi, derdime bi de bu eklendi.
Amin canim insallah hepiliz alirizHayırlı olsun cnm inş iyi sonuç alirsin
Canım hayırlı olsun kaç yumurtan vardı eşinin değerleri nasıldı ? Ben de bugün ilk aşılamamı yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?