Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İyiymiş Can'ım sperm sayısı.
Bak benim de öyle bir akıntım olmuştu ki ben çatladı sandım aşılama öncesi. Ama aşılama sırasında kenardan çatlamış dedi hemşire. O nasıl oluyorsa
Demek ki o yoğun akıntı yumurtlama akıntısıymış. Çatlama değil. Senin de öyle olabilir.
Ne durumdasın bu arada.? Vücutta var mı değişiklik?
İğnenin 5. Günü Benim. Hala göğüslerim çok açıyor ve şişti.

Yaa kızlar bir de sanki daha yatarken hepsi geri geldi gibi yaa sizde de öyle oldu mu, kalktığımda yattığım yer fln ıslaktı hep

Arkadaşım hayırlısı olsun. İnş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. Ben de 10 şubatta oldum. Bekliyorum

Bu ay zaten hiçbişeyi kaldıramam artık devam edemem aşılama iğne falan. Karar verirsem direk tüp bebek olur bu. Hepinizden güzel haberler bekliyorum.

bencede arkadaşım bende senin için o şekilde tahmin ediyorum çünkü sen yazmıştın ağrısız uyandım çatladı galiba falan diye hatırladım şimdi hayırlısı olsun başka dr git

Yaa valla güzelim hiçbişi yok, eve geldim yatıyorum.ağrı sızı fln yok. Bi de rahim girişinde polip varmış şimdiye kadar nasıl görmediyse şimdi gördü. Aşılamaya engel değil ama tüp bebek olursa almak lazım dedi. Rahim içinde de vardı benim polip. Rahim ağzındakinden dolayı birkaç gün lekelenmen olabilir dedi. Ama bişi yok şuan

Yaa kızlar bir de sanki daha yatarken hepsi geri geldi gibi yaa sizde de öyle oldu mu, kalktığımda yattığım yer fln ıslaktı hep
Ben de hiç olmadı ya. Hatta wc ye gittiğimde bile normaldekinden daha az geldi. Şimdiden stres yapma. Bi tane yetiyor biliyorsun. O ulaşsın yeterki yumurtaya.
Ultrasonda gösterdi mi dr spermlerin gidişini

Spektrumu normal muayenede takmıyorlar ya belki ondan görmemiştir. Sen şimdi bunları düşünme. İnş hiç tüp bebeğe falan gerek kalmayacak.
Senin doktorun kimdi Can'ım ?

Ben de hiç olmadı ya. Hatta wc ye gittiğimde bile normaldekinden daha az geldi. Şimdiden stres yapma. Bi tane yetiyor biliyorsun. O ulaşsın yeterki yumurtaya.
Ultrasonda gösterdi mi dr spermlerin gidişini
Evet canım kateteri gösterdi, bıraktıktan sonra da gösterdi şeffaf beyaz gibi gördüm ultrasonda

Hatırladın di mi cnm. Salak gibi güvendim dr a. Aşılama olcak diye çok da asılmadık tabi, zaten rejimde vardı, o beş gün zaten sperm yok rahimde bekleyen, ahh ahhh ... 3 kutu iğne yedim yazıktır bana ya... keşke dr u değilde kendimi dinleyip sancı Zamanımda anladığımda girseydim ilişkiye... pazar çatladı ve günümde olmuş oluyorum çnkü reglimi erken olmamış oluyor. Anlatamam suan ki gerginliğimi, derdime bi de bu eklendi.
bencede arkadaşım bende senin için o şekilde tahmin ediyorum çünkü sen yazmıştın ağrısız uyandım çatladı galiba falan diye hatırladım şimdi hayırlısı olsun başka dr git

Hayırlısıyla güzel haber almanı diliyorum kardeşim. Umarım hepiniz bu ay çok çok mutlu haberler alın. Kafanı takma polip falan şimdi

Can'ım üzülme. Bunda da vardır bir hayır.

Cnm ben kalktığında ayağa aktı hep akşama kadar ayağa hep kalktığında yine geliyodu sıvı inş tutar

Can'ım üzülme. Bunda da vardır bir hayır.
Üzüldüğüm tek şey var, o da eşim değerlim kıymetlim. Onu fazla üzmek istemediğim için bi süre bu konuyu kapatıcam. Dr a sinirlendi zaten. Hergün iğne yedin canın yandı diye hayıflandı. Dediğin gibi yapıcak bişey . Oldu artık

canım geçmiş olsun. ben ateşimi ölçüyorum normalde ne zaman ne olucak bilebilmek için. ilk aşılamamda pazar gününe denk gelmişti o yüzden doktor pazartesiye göre ayarlamaya çalıştı. ancak ben pazar günü yumurtam çatladi diye düşünüyordum. doktora gittiğimde bana çatlamışı göstermişti. aklında olsun eğer doktorun özel muayenede falan sa pazar günleride çalışan laboratuvarlar varmış belki senin şehrindede olabilir. o şekilde gecikmemiş olur. Ama çok da kafaya takmamak gerek çünkü aynı şey benim ilk aşılamamda oldu ve ben bütün bekleme sürecinde zaten çatlamıştı nasıl denk gelecekti diye diye sinir sitres dolandım. artık az buçuk belli oluyorya üç gün öncesine kadar ilişkinin olmasını sağlamaya çalışıyorum. Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah evlatlarımızı kucağımıza almayı:))

Canım hayırlı olsun kaç yumurtan vardı eşinin değerleri nasıldı ? Ben de bugün ilk aşılamamı yaptırdım

Saol canim insallah
Kac yumurta oldugu bilmiyorum ben dun kan aldirdim kan sonucuna gore bugun yumurtlauacagimi soyledi doktor oyuzden bugun yaptim. Ils kontrolerimde saat gibi yumurtluyosun dedin yanin baktinde esimde degerleri iyi dedi 9milliyonla asilama yaptilar

Kızlar biliyorum benimkisi kendimi dinlemekten Bugun asilamamin 7.günü. Çatlatma ignesi vuruldugum gunden beri goguslerimin cevresi de ucu da aciyior. İki aksamdir kuyruk sokumuma vuran kendini hissettiren bel agrim var. Atesim iki sabahtir 36.8. Genelde 36.6 seyreder. Bugun catlatma ignesinin 9.gunu. ignenin etkisi 10 gün sürer diye okudum. Ayrica vaginal progestan kullaniyorum. Yasadiklarimi ilaçların etkisi diye dusunuyorum. Progestan ates yaparmis zaten. Zaman durdu.

Bu arada siz asilama gununu 1.gun olarak mi sayiyorsunuz?

Coffeeturk hayirlisi hakkinda canim. Biraz kafani toparla tedavi surecinde daha sık kontrole cagiran bi dr arayisinda ol bence bu detay onemli.. bu surede dogal yoldan bebegin gelir insallah.

Benim de cuma yumurtam 17mm idi ve asilamam sali gunu 40.saatte yapildi. Ben de yumurtamin epey once catlamis olabilecegini dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…