Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde aşılama gününü sayarsak 4 günüm zamn gecmiyo progrstan ben hapini alıyorum cnm onun vajina için olanidami var

Bende de aynı durum Can'ım. Ama benim göğüs ağrım iğne sonrası değil aşılama olduğum akşam başladı. Sen de iğnenin bu kadar şiddetli etkisi kalmamış olması lazım. Bayağı olmuş çünkü.

Teşekkür ederim. Bu ay zaten toparlanmam zor olacak evet, yeğenim beni çok etkiledi ve ara vermemem mumkun değil bu süreçte. Bizler elimizden geleni yapmakla yükümlüyüz evlat sahibi olmak için ama bu basit hatalara da sinirlenmemek olamıyor, keşke garantileseydik, ben istedim ama soerm kalitesi için beklemekde var işin içinde. Hayırlısı olsun ne dielim

Dr umu seviyorum maalesef çok yoğun oluyor bu proflar, tabi bu bi sbep değil olmamalı da ama insanlar onlarda arada karıştırıp takip ettiklerini falan sanıyolar heralde, yani onlara da insan olduğum için çok yüklenemiyorum, benim dr um yurt dışına da çok cıkıyo hastaneyle orada anlaşması var, muayenehanesi hep full zaten beni hep ayrıcaklı tutar, ama benim şuan yapacağım şey ovulasyon testleriyle takip süreci. Cunku hormon yüklemek iğne falan zaten olmaz 3 kutu iğne mahvetti Zaten beni

Canım geçmiş olsun hayırlı olsun bende labaratuarda örnek hazır halde bekliyorum şu an saat 4 te doktoru arayacağız ve o tamam gelin derse gideceğiz. Labaratuar ile klinik 5 dakika zaten. Su içiyorum şu anda. Acı olmamasına sevindim doğrusu en çok ondan korkuyorum.

Doktorun kim Can'ım? Çok merak ettim.
Ayrıca ben bu süreçte ihmali kabul edemiyorum. İster Prof olsun ister başka şey.
Bu süreçte kesinlikle ilgi ve dikkat çok önemli.
O unutsa bile size ait bir dosya ve takip durumu olmalı. Ona göre gelişimi değerlendirmeli.

Kız su iç de çok içme ben mahvoldum tuvalete gidemedim diye hatta 5 dk erken kalktım aşılamadan sonra dayanamadım Tuvalet derdinden aşılamanın acısını anlamadım. Benim çok rahat oldu canım inş senin de rahat olur

Kuzuş sana hap jel fln bişi verdi mi bana hiç bişi vermedi adet olursan da gel olmazsan da gel dedi

şimdi birşey desen senmi dr benmi dr derler oyüzden 2.ye dene tekrar derim.benimde çatlama zamanı bazen ağrı oluyor karnım şişiyor sancısını hissediyorum ama bazı ay hiç bir şey hissetmiyorum hakkımızda hayırlısı bizlerin hisleride önemli aslında insan hissediyorrr başına gelecekleri

Valla hiçbişi vermedi ya ne hap ne jel. Sana ne verdi hap mı?
Hap verdi cnm sabah. Akşam iciyorum aşılama sabahı başlattı onu içip aşılama yaptı 12 gün hergun icicem galiba dusuk ihtimali için o ilaç bebek tutunsun diye aşılama olanlara veriliyomus doktorum dedi bana

Kuzuş sana hap jel fln bişi verdi mi bana hiç bişi vermedi adet olursan da gel olmazsan da gel dedi
Verdi tatlım. Crinone vajinal jel, monodoks antibiyotik ve folibol verdi. İnofolic e de devam et dedi. Crinone jel çok kötü ya sabah akşam uygularken perişan oluyorum.

Verdi tatlım. Crinone vajinal jel, monodoks antibiyotik ve folibol verdi. İnofolic e de devam et dedi. Crinone jel çok kötü ya sabah akşam uygularken perişan oluyorum.
Anacım hepsi ayrı çeşit yemin ederim ben bi tek folik asit alıyorum okadar şimdi sorsam @duanasya nın dediği gibi sen mi dr ben mi dr dicek. Antibiyotik niye verdiki bak o da bi değişik

Anacım hepsi ayrı çeşit yemin ederim ben bi tek folik asit alıyorum okadar şimdi sorsam duanasya nın dediği gibi sen mi dr ben mi dr dicek. Antibiyotik niye verdiki bak o da bi değişik
Ben folik asit kan ilacı progrstan kullanıyorum cnm doktor gebelik olursa uç ilacada devam etcen dedi

Anacım hepsi ayrı çeşit yemin ederim ben bi tek folik asit alıyorum okadar şimdi sorsam duanasya nın dediği gibi sen mi dr ben mi dr dicek. Antibiyotik niye verdiki bak o da bi değişik
Valla onu ben de beklemiyordum ama 5 gün kullan dedi. Enfeksiyondan koruması için sanırım. İnofolic i siz de kullanabilirsiniz. Gerçekten işe yarayan bir ilaç. Jele gelince valla vermese daha mı iyiydi diyorum. Çok zorlanıyorum. Aşılama ve tüp bebekte kullanılıyormuş. Progrsteron gibi.
Dr un da bir bildiği vardır Can'ım belki.
Eski dr um da bana coraspin vermişti. Daha önce bi düşüğüm olduğu için

canım ben ilk gebeliğimde sonuç hüsran oldu ama göğüs ağrımdan anladım ama ağrı koltukaltından gelen bi ağrı vardı sanki koltukaltlarım boyun tutulması gibi tutulmuş bi ağrı vardı göğüse doğru yayılıyordu hayırlısı olsun inşallah vardır

Haftasonu sehirdisina cikma ihtimalimiz var cikarsak eger cuma gunu; cikmazsak pazar 13.gun test yapmayi dusunuyorum canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…