- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Bende de aynı durum Can'ım. Ama benim göğüs ağrım iğne sonrası değil aşılama olduğum akşam başladı. Sen de iğnenin bu kadar şiddetli etkisi kalmamış olması lazım. Bayağı olmuş çünkü.Kızlar biliyorum benimkisi kendimi dinlemektenBugun asilamamin 7.günü. Çatlatma ignesi vuruldugum gunden beri goguslerimin cevresi de ucu da aciyior. İki aksamdir kuyruk sokumuma vuran kendini hissettiren bel agrim var. Atesim iki sabahtir 36.8. Genelde 36.6 seyreder. Bugun catlatma ignesinin 9.gunu. ignenin etkisi 10 gün sürer diye okudum. Ayrica vaginal progestan kullaniyorum. Yasadiklarimi ilaçların etkisi diye dusunuyorum. Progestan ates yaparmis zaten. Zaman durdu.
Bu arada siz asilama gununu 1.gun olarak mi sayiyorsunuz?
canım geçmiş olsun. ben ateşimi ölçüyorum normalde ne zaman ne olucak bilebilmek için. ilk aşılamamda pazar gününe denk gelmişti o yüzden doktor pazartesiye göre ayarlamaya çalıştı. ancak ben pazar günü yumurtam çatladi diye düşünüyordum. doktora gittiğimde bana çatlamışı göstermişti. aklında olsun eğer doktorun özel muayenede falan sa pazar günleride çalışan laboratuvarlar varmış belki senin şehrindede olabilir. o şekilde gecikmemiş olur. Ama çok da kafaya takmamak gerek çünkü aynı şey benim ilk aşılamamda oldu ve ben bütün bekleme sürecinde zaten çatlamıştı nasıl denk gelecekti diye diye sinir sitres dolandım. artık az buçuk belli oluyorya üç gün öncesine kadar ilişkinin olmasını sağlamaya çalışıyorum. Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah evlatlarımızı kucağımıza almayı:))
Coffeeturk hayirlisi hakkinda canim. Biraz kafani toparla tedavi surecinde daha sık kontrole cagiran bi dr arayisinda ol bence bu detay onemli.. bu surede dogal yoldan bebegin gelir insallah.
Benim de cuma yumurtam 17mm idi ve asilamam sali gunu 40.saatte yapildi. Ben de yumurtamin epey once catlamis olabilecegini dusunuyorum.
Canım geçmiş olsun hayırlı olsun bende labaratuarda örnek hazır halde bekliyorum şu an saat 4 te doktoru arayacağız ve o tamam gelin derse gideceğiz. Labaratuar ile klinik 5 dakika zaten. Su içiyorum şu anda. Acı olmamasına sevindim doğrusu en çok ondan korkuyorum.Kızlar çıktım, @caffeeturk arkadaşım tekrar başın sağolsun allahım sabırlar versin.
Yaa nasıl geçti bilemedim, çok acı olmadı ama yumurta çatlamış mı çatlamamış mı bakmadı bile, direk kateteri soktu yaptı bişiler. Eşinizin değerleri nasıldı canım aşılamada ya ben ona takıldım şimdi
Doktorun kim Can'ım? Çok merak ettim.Dr umu seviyorum maalesef çok yoğun oluyor bu proflar, tabi bu bi sbep değil olmamalı da ama insanlar onlarda arada karıştırıp takip ettiklerini falan sanıyolar heralde, yani onlara da insan olduğum için çok yüklenemiyorum, benim dr um yurt dışına da çok cıkıyo hastaneyle orada anlaşması var, muayenehanesi hep full zaten beni hep ayrıcaklı tutar, ama benim şuan yapacağım şey ovulasyon testleriyle takip süreci. Cunku hormon yüklemek iğne falan zaten olmaz 3 kutu iğne mahvetti Zaten beni
Kız su iç de çok içme ben mahvoldum tuvalete gidemedim diye hatta 5 dk erken kalktım aşılamadan sonra dayanamadım Tuvalet derdinden aşılamanın acısını anlamadım. Benim çok rahat oldu canım inş senin de rahat olurCanım geçmiş olsun hayırlı olsun bende labaratuarda örnek hazır halde bekliyorum şu an saat 4 te doktoru arayacağız ve o tamam gelin derse gideceğiz. Labaratuar ile klinik 5 dakika zaten. Su içiyorum şu anda. Acı olmamasına sevindim doğrusu en çok ondan korkuyorum.
Kuzuş sana hap jel fln bişi verdi mi bana hiç bişi vermedi adet olursan da gel olmazsan da gel dediDoktorun kim Can'ım? Çok merak ettim.
Ayrıca ben bu süreçte ihmali kabul edemiyorum. İster Prof olsun ister başka şey.
Bu süreçte kesinlikle ilgi ve dikkat çok önemli.
O unutsa bile size ait bir dosya ve takip durumu olmalı. Ona göre gelişimi değerlendirmeli.
İnş canım benim dualar ilaçlar maddi manevi elimden geleni yaptım allahım hayırlısını hayırlı zamanda versin. Olmazsa da vardır bunda da bir hayır dicemlemonade_85 insallah bebisin bu asilamanla gelir annesine
Vermesi lazım progeston vermesi lazimdiKuzuş sana hap jel fln bişi verdi mi bana hiç bişi vermedi adet olursan da gel olmazsan da gel dedi
Valla hiçbişi vermedi ya ne hap ne jel. Sana ne verdi hap mı?Vermesi lazım progeston vermesi lazimdi
şimdi birşey desen senmi dr benmi dr derler oyüzden 2.ye dene tekrar derim.benimde çatlama zamanı bazen ağrı oluyor karnım şişiyor sancısını hissediyorum ama bazı ay hiç bir şey hissetmiyorum hakkımızda hayırlısı bizlerin hisleride önemli aslında insan hissediyorrr başına gelecekleriHatırladın di mi cnm. Salak gibi güvendim dr a. Aşılama olcak diye çok da asılmadık tabi, zaten rejimde vardı, o beş gün zaten sperm yok rahimde bekleyen, ahh ahhh ... 3 kutu iğne yedim yazıktır bana ya... keşke dr u değilde kendimi dinleyip sancı Zamanımda anladığımda girseydim ilişkiye... pazar çatladı ve günümde olmuş oluyorum çnkü reglimi erken olmamış oluyor. Anlatamam suan ki gerginliğimi, derdime bi de bu eklendi.
Hap verdi cnm sabah. Akşam iciyorum aşılama sabahı başlattı onu içip aşılama yaptı 12 gün hergun icicem galiba dusuk ihtimali için o ilaç bebek tutunsun diye aşılama olanlara veriliyomus doktorum dedi banaValla hiçbişi vermedi ya ne hap ne jel. Sana ne verdi hap mı?
Verdi tatlım. Crinone vajinal jel, monodoks antibiyotik ve folibol verdi. İnofolic e de devam et dedi. Crinone jel çok kötü yaKuzuş sana hap jel fln bişi verdi mi bana hiç bişi vermedi adet olursan da gel olmazsan da gel dedi
Anacım hepsi ayrı çeşit yemin ederim ben bi tek folik asit alıyorum okadar şimdi sorsam @duanasya nın dediği gibi sen mi dr ben mi dr dicek. Antibiyotik niye verdiki bak o da bi değişikVerdi tatlım. Crinone vajinal jel, monodoks antibiyotik ve folibol verdi. İnofolic e de devam et dedi. Crinone jel çok kötü yasabah akşam uygularken perişan oluyorum.
Ben folik asit kan ilacı progrstan kullanıyorum cnm doktor gebelik olursa uç ilacada devam etcen dediAnacım hepsi ayrı çeşit yemin ederim ben bi tek folik asit alıyorum okadar şimdi sorsamduanasya nın dediği gibi sen mi dr ben mi dr dicek. Antibiyotik niye verdiki bak o da bi değişik
Valla onu ben de beklemiyordum ama 5 gün kullan dedi. Enfeksiyondan koruması için sanırım. İnofolic i siz de kullanabilirsiniz. Gerçekten işe yarayan bir ilaç. Jele gelince valla vermese daha mı iyiydi diyorum. Çok zorlanıyorum. Aşılama ve tüp bebekte kullanılıyormuş. Progrsteron gibi.Anacım hepsi ayrı çeşit yemin ederim ben bi tek folik asit alıyorum okadar şimdi sorsamduanasya nın dediği gibi sen mi dr ben mi dr dicek. Antibiyotik niye verdiki bak o da bi değişik
canım ben ilk gebeliğimde sonuç hüsran oldu ama göğüs ağrımdan anladım ama ağrı koltukaltından gelen bi ağrı vardı sanki koltukaltlarım boyun tutulması gibi tutulmuş bi ağrı vardı göğüse doğru yayılıyordu hayırlısı olsun inşallah vardırKızlar biliyorum benimkisi kendimi dinlemektenBugun asilamamin 7.günü. Çatlatma ignesi vuruldugum gunden beri goguslerimin cevresi de ucu da aciyior. İki aksamdir kuyruk sokumuma vuran kendini hissettiren bel agrim var. Atesim iki sabahtir 36.8. Genelde 36.6 seyreder. Bugun catlatma ignesinin 9.gunu. ignenin etkisi 10 gün sürer diye okudum. Ayrica vaginal progestan kullaniyorum. Yasadiklarimi ilaçların etkisi diye dusunuyorum. Progestan ates yaparmis zaten. Zaman durdu.
Bu arada siz asilama gununu 1.gun olarak mi sayiyorsunuz?
Haftasonu sehirdisina cikma ihtimalimiz var cikarsak eger cuma gunu; cikmazsak pazar 13.gun test yapmayi dusunuyorum canim.Bende de aynı durum Can'ım. Ama benim göğüs ağrım iğne sonrası değil aşılama olduğum akşam başladı. Sen de iğnenin bu kadar şiddetli etkisi kalmamış olması lazım. Bayağı olmuş çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?