Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim insallah bu defa sagligiyla gelir bebegin. Ben de 4 gebelik yasadim hepsindeki tek ortak belirti yumurtlamadan bikac gun sonra göğüslerimin koltukaltindan acimaya baslamasaydi. Bunda tum gogsum aciyor ve bunda igneler kullandigim icin süphelenemiyorum.

kızlar nekadar doğru bilmiyorum fakat saraçoğlundan duymuştum aşılama yaptıranlar tüp yaptıranlar o dönem havuç suyu içsinler tutunmayı kolaylaştıracak demişti belki bi faydasını görürsünüz araştırın bakalım belki fazydası olur

aminnnn inşallah hepimizin duası kabul olur ben şuan pıhtılaşma test sonuçlarını bekliyorum daha tedavi başlamadı Allah isteyen herkese nasip etsin

Cnm benim doktor 12.gun sonra test yaptır dedi haftaya salıya geliyor aynı gün yapalım testi
Ay düşüncesi bile kalbimi yerinden sökecek. Eşim dalga geçiyor bugün gelirken test alayım mı diyor.
Zor sabredeceğim biliyor. Kan testi değil de idrar testi yaparım ben de o gün.

Valla ben de ne kadar dayanırım hiç bilmiyorum. Herhalde 12. Güne kadar
Benim de aklimdan gecen 12.gündü ve asilamanin ilk gununu saymazsam pazar tam 12.gunum olacak ve o gun test yapacaktim ama sehirdisi cikma planimiz olunca egerki hamilelik olduysa sehirdisinda kendimi cok yormamak adina cuma test yapicam.

Ben
Ay düşüncesi bile kalbimi yerinden sökecek. Eşim dalga geçiyor bugün gelirken test alayım mı diyor.
Zor sabredeceğim biliyor. Kan testi değil de idrar testi yaparım ben de o gün.
Pazartesi idrar yaparım salı kan testi yaptırırım zamn hiç gecmiyo puffff

Benim de aklimdan gecen 12.gündü ve asilamanin ilk gununu saymazsam pazar tam 12.gunum olacak ve o gun test yapacaktim ama sehirdisi cikma planimiz olunca egerki hamilelik olduysa sehirdisinda kendimi cok yormamak adina cuma test yapicam.
Can'ım cuma günü çıkmama ihtimali de var idrarda. Bence kan testi yaptır o zaman.

Ben de ananasi duydum canim. Asilamadan bir gun sonra aldi esim bugune kadar hergün 1 dilim yedim. Bugun bitti zaten gebelik olduysa insallah tutunma olmustur diye dusunuyorum o yuzden daha fazlasini yemeyecegim.

Tutunma 6,5-7 gunde oluyor diye okudum.

Kızlar sabredin biraz da 14. Gün yapın, ben öyle yapmayı planlıyorum tabi dayanabilirsem Negatif çıktığı aylarda çok üzülüp ağladım
Ahh canim ilk bikac gun geciyoda 1 hafta sonra zaman duruyo sanki. Esime gün yaklastikca uzuluyorum dedim esim de neden uzuluyosun zaten tutmama ihtimali %85 ikimizde sansin dusuk oldugunu bilerek bu yola girdik dedi. Haklı.. ama gel de bunu yüregime anlat.. Cogu zaman pozitif olmakla birlikte nadiren bi uzuntu geliveriyo icime..

Son düzenleme:
aminnnn inşallah hepimizin duası kabul olur ben şuan pıhtılaşma test sonuçlarını bekliyorum daha tedavi başlamadı Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin canim. Ben de pihtilasma testimi unv hastanesinde yaptirdim ama dr.um devlet hastenesindeki testlerin yeterli olmadigini soyledi pihtilasmanin 7 faktoru var dedi ayrica protein c ve protein s yaptirmalisin dedi. Bunlari ozelde yaptirdim. Paylasmak istedim seninle. Sen hangi hastanede yaptirdin?

Can'ım cuma günü çıkmama ihtimali de var idrarda. Bence kan testi yaptır o zaman.
Kan testini idrarda poz gorursem yaptirmayi dusunuyordum. Saglik ocaginda test verince diger gun cikiyor sonuc. O yuzden cuma verirsem pazartesi cikacak sonuc ve ben sehirdisina sonucu bilmeden cikmis olucam. Kan vericeksem persembe vermem gerek o da cok erken olmaz mi sence asilama gununu saymazsam 9.gun olacak persembe gunu?

Can'ım bulunduğun yerde tıp merkezi falan Yok mu? En geç iki saate sonuç çıkıyor.

Can'ım bulunduğun yerde tıp merkezi falan Yok mu? En geç iki saate sonuç çıkıyor.
Yakinlarimda hic yok canim. Metroyla falan uzun bir yol gitmem gerek. Bir de cuma gunu kahveye misafirlerim gelecek sabahtan gelip aksamustune kadar oturuyolar. Yani ya persembe saglik ocaginda test ya da cuma idrar testi iki ihtimal var. Sehirdisina cikmazsak sorun yok beklemekten yanayim pazar idrar testi yapicam.

Merhaba ben 12 gundur asilama oldum cok agrim oldu yerimden bile kalkamadim goguslerimde cok sisti ve ağrıyor dy ama iki gundur goguslerim in şişliği indi agri da yok sadece belim çok ağrıyor 6 yıllık evliyim bi düşük yaptım o zamanda sadece belim agrimisti tutmadı mi acaba etrafında da kimse yok derdimi anlatayım lütfen bir şeyler deyin tutmusmudur

Canım git şehirdışına nolucakki yolculuğun ne sakıncası var, çok mu uzun yolunuz? Arada unutursun dönünce de test yaptırırsın

Canım inş tutmuştur 2 gün daha bekle direk kan testi yaptır bence. Göğüs şişliği ağrısını hep erken gebelik belirtilerinde söylüyor arkadaşlar forumda görmüşsündür. Benim adetten önce de göğüs ağrım şişliğim olur o yüzden bilemiyorum. Bir de aşılamadan sonra hap jel fln bişi kullandın mı? Onlar mı ağrı yapıyor acaba?

Kizlar benimde bugun asilamada 14.gunum bu sabah test yaptim negatif cikti olsa cikardi dimi testde buayda olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…