Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar benimde bugun asilamada 14.gunum bu sabah test yaptim negatif cikti olsa cikardi dimi testde buayda olmadi
Canım çıkar diolar ama idrar testi mi yaptın, idrara hormon geç geçiyormuş ya. Adet olana kadar umut var, bekle bakalım biraz daha. İlk aşılamanmıydı senin de

Canım git şehirdışına nolucakki yolculuğun ne sakıncası var, çok mu uzun yolunuz? Arada unutursun dönünce de test yaptırırsın
Canim sehirdisina cikmam onemli degil yolunda bu surede olumsuz etkilemeyecegini dusunuyorum ama arkadaslarimiz kayak plani yapip davet ettiler ancak dedigim gibi henuz kesin degil ve kayak gebelik varsa risk olusturur o yuzden bu telasim..

Evet canim ilkdi bende burda oyle okudum ne adet belirtisi var ne bisey sadece asilamadan beri kasik agrim var hafif bide karnim sis gibi insallah dedigin gibidir canim idrar testi yaptim

Canim sehirdisina cikmam onemli degil yolunda bu surede olumsuz etkilemeyecegini dusunuyorum ama arkadaslarimiz kayak plani yapip davet ettiler ancak dedigim gibi henuz kesin degil ve kayak gebelik varsa risk olusturur o yuzden bu telasim..
Hımm ayy evet kayak fln sıkıntı haklısın. Ama 9. Gün de çıkmayabilir. En iyisi yapabiliyorsan sen 1 hafta tatili ertelemeye çalış.

Evet canim ilkdi bende burda oyle okudum ne adet belirtisi var ne bisey sadece asilamadan beri kasik agrim var hafif bide karnim sis gibi insallah dedigin gibidir canim idrar testi yaptim
Canım adet belirtisi olmaması da iyi bişi. Dur bakalım hemen umutsuzluğa kapılma 2 gün daha bekle istersen. Kan da yaptırmayı sevmiyorum ben, o negatif çıkınca sanki daha üzücü oluyor. Biraz daha sabır arkadaşım

Cnm idrar testi yaptır çıkar asilamadan 2 gün önce catlatma ignesini yaptıkları için etkisi geçmiştir idrarda çıkar senin benim doktorum 12 gün sonra test yap dedi çıkar dedi

Aynen canim biraz daha bekliyim olmazsa kanda baktiririm rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin en kisa zamanda meleklerimize kavusuruz insallah

lemonade_85 ayniymisiz ben de hicbir zaman idrarda poz gormeden kan testi yaptirmadim kan veripte negatif olmasi hele ki asilamadan sonra moralimi altust eder ama idrarda negatife yillarca aliskin oldugumdan cabuk toparlaniyorum

lemonade_85 ayniymisiz ben de hicbir zaman idrarda poz gormeden kan testi yaptirmadim kan veripte negatif olmasi hele ki asilamadan sonra moralimi altust eder ama idrarda negatife yillarca aliskin oldugumdan cabuk toparlaniyorum
Aynen canım yaa kan ben hiç yaptırmadım çünkü idrarda hiç pozitif görmedim. Kızlar ya acaba bugün ilişki olsa mı? Eşim sabah 09:30 gibi örnek verdi. Bize yarın ve öbürgün ilişki önerdi ama o zaman kadar yumurta ölür. Aşılamadan sonra da herşey anında aktı gitti gbi geldi bana. Ayy çok pipirikleniyorum ya.

Canım senin durum karışık. Perşembe kan cuma idrar testi için çok erken. Hatta bence cuma bile kan testi için erken. Sonuç negatif çıksa da bu durum seni etkilememeli. Sonuçta o sonuç bence kesin bir sonuç olmayacak. Ve hep bi acaba kalacak aklında. Ben riske atma bu hafta kayağı ertele bence

canım tam kan değerleri,protein s,protein c, enfeksiyon hastalıkları (toxoplasma,rubella,herpes)faktör araştırma hastanesinde sonuçlar ay sonu kısmetse inşallah temiz çıkar

Haklisin canim kalabalikla yapilan bi program oldugundan erteleyemem ama kaymam artik en mantiklisi bu. Bilmiyorum kesinlesmedigimden belki de iptal olur bakalim..

testi hemen attınmı ? birdaha bak bakalım geçde beliriyor bazen en iyi kan bekle olmadı kanda baktır inşallah vardır

friendlyfriendly amin inşallah sanki bu testlerden sonra daha rahat olucam sonuçta düşükleri buna bağlıyorum bakalım hayırlısı
Dr umun bana dedigi pihtilasmada genellikle bebeklerin kalp atisi olup ilerleyen haftalarda kalp durmasi yasaniyor ama siz de hic kalp atisi yok dedi ve dedigi gibi ben de pihtilasma cikmadi.

Canim gonlunu ferah tut bakalim bizim vesilemiz ne olacak. Sonucunu bize yaz olurmu..

Cnm idrar testi yaptır çıkar asilamadan 2 gün önce catlatma ignesini yaptıkları için etkisi geçmiştir idrarda çıkar senin benim doktorum 12 gün sonra test yap dedi çıkar dedi
Cok korkuyorum test yapmaya ama yarin sabah yapmayı düşünüyorum bugün çok fazla kasık ve bel ağrım oldu ne olur allahım tutmuş olsun gerçekten çok bekledim benden sonra evlenenlerin 2 3 tane çocuğu var rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin

Can'ım inş pozitif çıkar. Sadece göğüs ağrısının kesilmesi beni düşündürdü.

Allahım çok şükür bitti hiçbirşey hissetmedim desem yeridir sadece idrari tutmak dışında bir sıkıntı yok bir kez daha doktoruma dua ettim gerçekten çok rahatlattı. İnşallah hakkimizda hayırlısı olsun. Bana sadece jel verdi bugün ve yarın ilişki olsun dedi. 16. Gün kan tahlili vermeye gelirsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…