Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Oh çok şükür canım benimki de rahat oldu. Gün sayıcaz artık Bana yarın ilişki dedi ama bugün se olsa nolurki ya çatlamadıysa henüz diye düşünüyorum. Sende sonrasında akıntı oldu mu? Ne kadar yattın, eşinin değerleri nasıl? Bu jeli ben de mi alsam acaba herkes almoş

Canım bana bugün yarın ilişki dedi çarşamba dan sonra jele başlarsın dedi.

Eşimin değerleri iyiymiş 37 milyon ileri hareketli vardı. Akıntı hissetmedim ama bende tam 30 dakikayı zor bekledim idrari zor tuttum hemen wc ye koştum bana jel dışında birşey vermedi zaten folikasit ve coraspin alıyorum sürekli.

Aşılamaya bile 2 saat rötarlı girebildim ama allahtan labaratuar alışıkmış Bülent beyin bu yoğunluğuna o yüzden ona göre işlem yapıldı. Ama çok şükür bitti.
Can'ım spermlerin öyle beklemesi doğru mu? Herhangi bi sıkıntıya neden olmuyordur inş.

Kızlar merhaba aşılama tedavisi sırasında ağrı kesici kullanmak sıkıntı olurmu lanet bir diş ağrım var aşılamam perşembe günü olacak umarım hiçbirimizin emeği boşa gitmez. Normalde elime kıymık batsa acıdan duramam şimdi kendime iğne yapıyorum

Kızlar benimkinin değerleri de bunlar iyi mi kötü mü bişi demedi
canım aslında kullanmamak lazım ama benim de migrenim var ve kullanmak zorunda kaldım. Önce dr una sor istersen

Can'ım aşılamanı olmamışsın daha. Bence bir sıkıntı olmaz

Kaçmasına kaçmıo da beni öldürdü valla çiş derdine aşılamayı unuttum aman diyim çok erkenden ve çok fazla su içme
Ben çok sıkışmamıştım. Hemşire de dedi ultrasona bakınca çok sıkışmamışsınız diye
Korktum dedim sıkılırım ve sperm yıkama bitmemiş olur diye. Öyle durumda 4 kadar sayarak biraz yapmanıza müsaade ediyoruz dedi

Ben idrara sıkışık değildim doktorda bana oyle bisey demedi kizz benim kasiklarim ağrımaya başladı belimde

Kaçmasına kaçmıo da beni öldürdü valla çiş derdine aşılamayı unuttum aman diyim çok erkenden ve çok fazla su içme
Bana idrara sıkışık aşılama yapmadı doktorum.hatta dediki tuvaletini yap dedi. Ama burda genelde herkes idrara sıkışık yaptırmış. Benim doktor niye öyle yaptırdı ki

Bana idrara sıkışık aşılama yapmadı doktorum.hatta dediki tuvaletini yap dedi. Ama burda genelde herkes idrara sıkışık yaptırmış. Benim doktor niye öyle yaptırdı ki
Peki sen acı hissettin mi normalde mesanin dolu olması girişi kolaylaştırıyor muş acı hissetmemen için sıkışık olman gerekiyormuş.

Can'ım spermlerin öyle beklemesi doğru mu? Herhangi bi sıkıntıya neden olmuyordur inş.
Benim gittiğim labaratuar baya bi anlatti bana zaten klinikten bizi çağırdıklarını söyledi be bize örnekten kalan bir miktarı mikroskopla inceletti canlı spermleri gözümle gördüm. Bu süreler çok kafanıza takılmasın bu solusyon içinde1 gün bile canlı kalabiliyor denildi ama 2 saat denilir normalde bu şekilde rahat kimse numuneyi bekletmez size verdikten sonra gerçektende 2 saat max. Süre dedi bana.

Kızlar asilamanin idrara sıkışık yapılmasının nedenini hemsireye sormustum kataterin daha kolay girmesi icin dedi

Ben idrara sıkışık değildim doktorda bana oyle bisey demedi kizz benim kasiklarim ağrımaya başladı belimde
Can'ım benim ilk günden beri öyle ya.

Can'ım rahim daha rahat açılır diyorlar ama bence daha çok aşılama esnasında kasıktan ultrasonla bakılıyor. Yumurtalıkları daha iyi görmek için. Ordan kontrol ederek katateri yerleştirdi.

Peki sen acı hissettin mi normalde mesanin dolu olması girişi kolaylaştırıyor muş acı hissetmemen için sıkışık olman gerekiyormuş.
Hem de nasıl. Benim kadar acı çeken Yok sanırım. Ben sabaha kadar yatamadım ağrıdan.
Rahim filmi çekilirken çektiğim ağrıyı çektim. Ama benim rahim ağzı çok dar. Kürtajımı yapan bir doktor söylemişti. Ondan sanırım bu kAdar ağrı duymam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…