- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- 53
Oh çok şükür canım benimki de rahat oldu. Gün sayıcaz artık Bana yarın ilişki dedi ama bugün se olsa nolurki ya çatlamadıysa henüz diye düşünüyorum. Sende sonrasında akıntı oldu mu? Ne kadar yattın, eşinin değerleri nasıl? Bu jeli ben de mi alsam acaba herkes almoşAllahım çok şükür bitti hiçbirşey hissetmedim desem yeridir sadece idrari tutmak dışında bir sıkıntı yok bir kez daha doktoruma dua ettim gerçekten çok rahatlattı. İnşallah hakkimizda hayırlısı olsun. Bana sadece jel verdi bugün ve yarın ilişki olsun dedi. 16. Gün kan tahlili vermeye gelirsin dedi.
Canım bana bugün yarın ilişki dedi çarşamba dan sonra jele başlarsın dedi.Aynen canım yaa kan ben hiç yaptırmadım çünkü idrarda hiç pozitif görmedim. Kızlar ya acaba bugün ilişki olsa mı? Eşim sabah 09:30 gibi örnek verdi. Bize yarın ve öbürgün ilişki önerdi ama o zaman kadar yumurta ölür. Aşılamadan sonra da herşey anında aktı gitti gbi geldi bana. Ayy çok pipirikleniyorum ya.
Eşimin değerleri iyiymiş 37 milyon ileri hareketli vardı. Akıntı hissetmedim ama bende tam 30 dakikayı zor bekledim idrari zor tuttum hemen wc ye koştum bana jel dışında birşey vermedi zaten folikasit ve coraspin alıyorum sürekli.Oh çok şükür canım benimki de rahat oldu. Gün sayıcaz artık Bana yarın ilişki dedi ama bugün se olsa nolurki ya çatlamadıysa henüz diye düşünüyorum. Sende sonrasında akıntı oldu mu? Ne kadar yattın, eşinin değerleri nasıl? Bu jeli ben de mi alsam acaba herkes almoş
Sana verdiği jel hangisi crinone mi herkese onu vermişlerCanım bana bugün yarın ilişki dedi çarşamba dan sonra jele başlarsın dedi.
Aşılamaya bile 2 saat rötarlı girebildim ama allahtan labaratuar alışıkmış Bülent beyin bu yoğunluğuna o yüzden ona göre işlem yapıldı. Ama çok şükür bitti.nevesta81 Can'ım hiç yazmadın. Nasıl geçti aşılaman? Ne var ne Yok?
E reçete yazmış yarın alacağım tam bilemiyorum ama sanırım o dur.Sana verdiği jel hangisi crinone mi herkese onu vermişler
Can'ım spermlerin öyle beklemesi doğru mu? Herhangi bi sıkıntıya neden olmuyordur inş.Aşılamaya bile 2 saat rötarlı girebildim ama allahtan labaratuar alışıkmış Bülent beyin bu yoğunluğuna o yüzden ona göre işlem yapıldı. Ama çok şükür bitti.
Kızlar benimkinin değerleri de bunlar iyi mi kötü mü bişi demediEşimin değerleri iyiymiş 37 milyon ileri hareketli vardı. Akıntı hissetmedim ama bende tam 30 dakikayı zor bekledim idrari zor tuttum hemen wc ye koştum bana jel dışında birşey vermedi zaten folikasit ve coraspin alıyorum sürekli.
canım aslında kullanmamak lazım ama benim de migrenim var ve kullanmak zorunda kaldım. Önce dr una sor istersenKızlar merhaba aşılama tedavisi sırasında ağrı kesici kullanmak sıkıntı olurmu lanet bir diş ağrım var aşılamam perşembe günü olacak umarım hiçbirimizin emeği boşa gitmez. Normalde elime kıymık batsa acıdan duramam şimdi kendime iğne yapıyorum
Can'ım aşılamanı olmamışsın daha. Bence bir sıkıntı olmazKızlar merhaba aşılama tedavisi sırasında ağrı kesici kullanmak sıkıntı olurmu lanet bir diş ağrım var aşılamam perşembe günü olacak umarım hiçbirimizin emeği boşa gitmez. Normalde elime kıymık batsa acıdan duramam şimdi kendime iğne yapıyorum
bişi olmaz herhalde ama gebelik olursa napcaz bilmiyorum bendede var migrenKızlar benimkinin değerleri de bunlar iyi mi kötü mü bişi demedi
canım aslında kullanmamak lazım ama benim de migrenim var ve kullanmak zorunda kaldım. Önce dr una sor istersen
Aşılamada idrara sıkışık olunacağını burdan öğrendim anammm o çok fenaymış ya kaçarsa düşünmek bile istemiyorumCan'ım aşılamanı olmamışsın daha. Bence bir sıkıntı olmaz
Kaçmasına kaçmıo da beni öldürdü valla çiş derdine aşılamayı unuttum aman diyim çok erkenden ve çok fazla su içmeAşılamada idrara sıkışık olunacağını burdan öğrendim anammm o çok fenaymış ya kaçarsa düşünmek bile istemiyorum
Ben çok sıkışmamıştım. Hemşire de dedi ultrasona bakınca çok sıkışmamışsınız diyeKaçmasına kaçmıo da beni öldürdü valla çiş derdine aşılamayı unuttum aman diyim çok erkenden ve çok fazla su içme
Ben idrara sıkışık değildim doktorda bana oyle bisey demedi kizz benim kasiklarim ağrımaya başladı belimdeBen çok sıkışmamıştım. Hemşire de dedi ultrasona bakınca çok sıkışmamışsınız diye
Korktum dedim sıkılırım ve sperm yıkama bitmemiş olur diye. Öyle durumda 4 kadar sayarak biraz yapmanıza müsaade ediyoruz dedi
Bana idrara sıkışık aşılama yapmadı doktorum.hatta dediki tuvaletini yap dedi. Ama burda genelde herkes idrara sıkışık yaptırmış. Benim doktor niye öyle yaptırdı kiKaçmasına kaçmıo da beni öldürdü valla çiş derdine aşılamayı unuttum aman diyim çok erkenden ve çok fazla su içme
Peki sen acı hissettin mi normalde mesanin dolu olması girişi kolaylaştırıyor muş acı hissetmemen için sıkışık olman gerekiyormuş.Bana idrara sıkışık aşılama yapmadı doktorum.hatta dediki tuvaletini yap dedi. Ama burda genelde herkes idrara sıkışık yaptırmış. Benim doktor niye öyle yaptırdı ki
Benim gittiğim labaratuar baya bi anlatti bana zaten klinikten bizi çağırdıklarını söyledi be bize örnekten kalan bir miktarı mikroskopla inceletti canlı spermleri gözümle gördüm. Bu süreler çok kafanıza takılmasın bu solusyon içinde1 gün bile canlı kalabiliyor denildi ama 2 saat denilir normalde bu şekilde rahat kimse numuneyi bekletmez size verdikten sonra gerçektende 2 saat max. Süre dedi bana.Can'ım spermlerin öyle beklemesi doğru mu? Herhangi bi sıkıntıya neden olmuyordur inş.
Can'ım benim ilk günden beri öyle ya.Ben idrara sıkışık değildim doktorda bana oyle bisey demedi kizz benim kasiklarim ağrımaya başladı belimde
Can'ım rahim daha rahat açılır diyorlar ama bence daha çok aşılama esnasında kasıktan ultrasonla bakılıyor. Yumurtalıkları daha iyi görmek için. Ordan kontrol ederek katateri yerleştirdi.Bana idrara sıkışık aşılama yapmadı doktorum.hatta dediki tuvaletini yap dedi. Ama burda genelde herkes idrara sıkışık yaptırmış. Benim doktor niye öyle yaptırdı ki
Hem de nasıl. Benim kadar acı çeken Yok sanırım. Ben sabaha kadar yatamadım ağrıdan.Peki sen acı hissettin mi normalde mesanin dolu olması girişi kolaylaştırıyor muş acı hissetmemen için sıkışık olman gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?