Benim doktorum yumurtaları net görebilmek için sıkışıklık gerekiyor dediPeki sen acı hissettin mi normalde mesanin dolu olması girişi kolaylaştırıyor muş acı hissetmemen için sıkışık olman gerekiyormuş.
Doğrudur canım ama acı hissetmemek için yapabileceğin şey idrara sıkışmak demişti doktorum ve öylede oldu bana.Benim doktorum yumurtaları net görebilmek için sıkışıklık gerekiyor dedi
aynen unutmak deilde acıya alışıyor insan mevla kimsenin başına vermesinBaşınız sağolsun sizinde. Yaşamayan bilemez evet acısı çok büyük , ne unutabilicez ne de herşey o evde eskisi gibi olacak, bir aile çöküyor resmen. Tarifi yok bunun
Inşallah canim ama tedirgin oldum şimdi göğüs ağrısı gitti ama kasiklarim ve belim hiç böyle agrimamisti onlar biraz umut veriyor ışte neyse bekleyip gore cem herşeyin h ayirlisini diliyorumCan'ım inş pozitif çıkar. Sadece göğüs ağrısının kesilmesi beni düşündürdü.
Bende adete yaklaşırken akıntı olurdu bu ay hiç olmadı, ama adet oldum canımKızlar geçen ay klomen catlatma ignesindede adetime kadar akintim olmuştu ama asilamanin ilk gününden beri hiç akintim yok sizde de öyle oldumu
Her sabah nasıl olur diye uyanıyorum, inanmak zor oluyor, acı bitmez ama zaman ilaç diyorumaynen unutmak deilde acıya alışıyor insan mevla kimsenin başına vermesin
Bana da sadece aşılama değil her muayenede önce tuvalete git der dr , ama bazıları gitmior dr dese bile, gittim diorBana idrara sıkışık aşılama yapmadı doktorum.hatta dediki tuvaletini yap dedi. Ama burda genelde herkes idrara sıkışık yaptırmış. Benim doktor niye öyle yaptırdı ki
İnş ben olmam adetBende adete yaklaşırken akıntı olurdu bu ay hiç olmadı, ama adet oldum canım
Herkesin farklı oluyor canım, akıntısı olmayıp hamile olan da var. Çok belirti arama sakin sakin bekleİnş ben olmam adet
Evet ya. Hiç yazmadı. Gitmedi mi dr a acaba? Kötü bir şey yoktur inşallah.Anam bozkurt bebis haberini aldı dahada yazmadı napti acaba doktora gitcekti
AynenEvet ya. Hiç yazmadı. Gitmedi mi dr a acaba? Kötü bir şey yoktur inşallah.
İkiz haberi bekliyoruz ama
Can'ım ya senin geçen ay göğüs hassasiyetin olmuştu dimi aşılama sonrası? Yanlış mı hatırlıyorum yoksa?
Cnm geçen ay ben klomen catlatma iğnesi oldum aşılama bu ay oldum ilk asilamam ama geçen ayda gogus hassasiyeti oldu kaşık ağrısı oldu geçen ay daha siddetliydi kaşık agrim bu ay yine goguslerim agriyo bide eğilip kalkınca kasiklarima ağrı giriyor bide asilamadan sonra kabız oldun bu ilk defa oldu geçen ay yoktu böyle biseyCan'ım ya senin geçen ay göğüs hassasiyetin olmuştu dimi aşılama sonrası? Yanlış mı hatırlıyorum yoksa?
Ne kadar sürmüştü o ağrın? Aşılamadan sonra Adete kadar devam etti mi ağrın? Benim hala çok ağrıyor? İğnenin etkisi bu kadar sürer mi ki
Adete kadar sürdü gogus agrisiCnm geçen ay ben klomen catlatma iğnesi oldum aşılama bu ay oldum ilk asilamam ama geçen ayda gogus hassasiyeti oldu kaşık ağrısı oldu geçen ay daha siddetliydi kaşık agrim bu ay yine goguslerim agriyo bide eğilip kalkınca kasiklarima ağrı giriyor bide asilamadan sonra kabız oldun bu ilk defa oldu geçen ay yoktu böyle bisey
Bu göğüs ağrısı çok yanıltıcı kızlar, ben aylarca göğüs ağrısı kasık ağrısı yaşadım adeti beklerken. Her ay kesin bu ay hamileyim dedim ama hiçbirinde hamile değilmişim tabi. Bana öyle geliyorki ben hiç belirti yaşamazsam adete yakın hamile olucamAdete kadar sürdü gogus agrisi
Bende hamile olduğumu sanmıyorum cnm geçen ayla aynı belirtiler sonra husran adet o yüzden kendimi umutlandirmiyorumBu göğüs ağrısı çok yanıltıcı kızlar, ben aylarca göğüs ağrısı kasık ağrısı yaşadım adeti beklerken. Her ay kesin bu ay hamileyim dedim ama hiçbirinde hamile değilmişim tabi. Bana öyle geliyorki ben hiç belirti yaşamazsam adete yakın hamile olucam
He klomenle olabiliyor özellikle adete yakın. Benim normalde de adetten 10 gün önce şişer ve çok ağrır. Ama bu defa aşılamanın akşamında başlaması düşündürüyor. Gece bile sağa sola dönerken uykudan uyanıyorum. Kasık ağrısı normal. Ona çok takılmıyorum da bu göğüs ağrısının aklımda. Aşılamadan bir hafta sonra başlasa adetim yaklaştı diye düşünürdüm ama bu durum başka.Cnm geçen ay ben klomen catlatma iğnesi oldum aşılama bu ay oldum ilk asilamam ama geçen ayda gogus hassasiyeti oldu kaşık ağrısı oldu geçen ay daha siddetliydi kaşık agrim bu ay yine goguslerim agriyo bide eğilip kalkınca kasiklarima ağrı giriyor bide asilamadan sonra kabız oldun bu ilk defa oldu geçen ay yoktu böyle bisey
Cnm onuda takma bence sonra ucunda uzulmek var catlatma iğnesi gogus şişkinliği ağrı yapıyor ama inş hamisizdirHe klomenle olabiliyor özellikle adete yakın. Benim normalde de adetten 10 gün önce şişer ve çok ağrır. Ama bu defa aşılamanın akşamında başlaması düşündürüyor. Gece bile sağa sola dönerken uykudan uyanıyorum. Kasık ağrısı normal. Ona çok takılmıyorum da bu göğüs ağrısının aklımda. Aşılamadan bir hafta sonra başlasa adetim yaklaştı diye düşünürdüm ama bu durum başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?