Benim normal halim bu Can'ım. Adet olacağımı göğüs ağrısından anlıyorum. 10 gün önceden başlar. Ama dediğim gibi bu defa aşılama ile başlaması değişik geldi. Hamileliğimde de böyleydi. Ovitrelle etkisi desem gün geçtikçe artma değil azalma olması lazım. Düşün düşün ne hale geldik ya. Şu hafta hayırlısı ile bi geçse de.Bu göğüs ağrısı çok yanıltıcı kızlar, ben aylarca göğüs ağrısı kasık ağrısı yaşadım adeti beklerken. Her ay kesin bu ay hamileyim dedim ama hiçbirinde hamile değilmişim tabi. Bana öyle geliyorki ben hiç belirti yaşamazsam adete yakın hamile olucam
Cnm benim gogus agrim koltuk altına doğru uçlarda bisey yok bide bugün sağ kasigim çok agriyoBenim normal halim bu Can'ım. Adet olacağımı göğüs ağrısından anlıyorum. 10 gün önceden başlar. Ama dediğim gibi bu defa aşılama ile başlaması değişik geldi. Hamileliğimde de böyleydi. Ovitrelle etkisi desem gün geçtikçe artma değil azalma olması lazım. Düşün düşün ne hale geldik ya. Şu hafta hayırlısı ile bi geçse de.
Haklısın canım. Ama her koşulda üzülücez zaten. Her koşulda umudumuz tarif edilemeyecek kadar çok. Çatlatma iğnesinin etkisi ben de 7. Gün geçiyor genelde. Bugün 6. Gün. Ağrının ondan olduğunu düşünmüyorum ama erken adet belirtisi olabilir.Cnm onuda takma bence sonra ucunda uzulmek var catlatma iğnesi gogus şişkinliği ağrı yapıyor ama inş hamisizdir
Benim heryeri. Şiş halde. Dokunamıyorum. Uçları da öyle. Adet olacağım zamanlardaki gibi hatta daha da sert. Yumurtan sağ tarafta mıydı Can'ım.Cnm benim gogus agrim koltuk altına doğru uçlarda bisey yok bide bugün sağ kasigim çok agriyo
Biz senle aynı gün olduk cnm asilamami 5 gunumuzHaklısın canım. Ama her koşulda üzülücez zaten. Her koşulda umudumuz tarif edilemeyecek kadar çok. Çatlatma iğnesinin etkisi ben de 7. Gün geçiyor genelde. Bugün 6. Gün. Ağrının ondan olduğunu düşünmüyorum ama erken adet belirtisi olabilir.
Bilmiyorum ki cnm iki tane yumurtam yan yanaydı doktor bitane gordu dikkatli bakınca arkasında bir tane daha var dedi o ikisi çok güzel yumurtaymis diğer tarafında da iki tane küçük yumurta vardiBenim heryeri. Şiş halde. Dokunamıyorum. Uçları da öyle. Adet olacağım zamanlardaki gibi hatta daha da sert. Yumurtan sağ tarafta mıydı Can'ım.
İğnenin 6. Günü dedim Can'ımBiz senle aynı gün olduk cnm asilamami 5 gunumuz
Doğru cnm dün int ewde yapılan gebelik tezlerini okudum yaptım o teste gore hamisim ama tabiki güvenmiyorum sadece denemek amaçlı yaptım çoğu kişi denemis plastik bardağa idrarını yapiyosun ustune biraz çamaşır suyu dokuyosun kabarirsa hamilemissin eskiler öyle yapiyomsİğnenin 6. Günü dedim Can'ım
Doğru doktorda bana aynısını söyledi kasiklarim çok agriyodu sordum öyle dedi ilaclardankızlar göğüs ağrısı ve kasık batmalarını çok da takmayın. hormonel dengesizliklerden dolayı kasık batmaları ve göğüslerde ağrı oluyor. benim normalde hiç adet belirtim olmazdı. ama tedaviye başladığım zamandan beri belirtiler çıktı. doktora sorduğumda hormonların değiştiği için olduğunu söyledi. yoksa her ay hamile olmam gerekiyrodu ama değilim sonuçta.
Onları ben de denedim çok defaDoğru cnm dün
Doğru cnm dün int ewde yapılan gebelik tezlerini okudum yaptım o teste gore hamisim ama tabiki güvenmiyorum sadece denemek amaçlı yaptım çoğu kişi denemis plastik bardağa idrarını yapiyosun ustune biraz çamaşır suyu dokuyosun kabarirsa hamilemissin eskiler öyle yapiyoms
Canm catlatma iğnesinin etkisi gecen ay bende 13 gün sürdü nasıl zamn gecicek ya bilmiyorumOnları ben de denedim çok defakarbonat çamaşır suyu vs. Çok defa pozitif sonuç verdi.
Ben de kısa sürüyor Can'ım. Daha önce vurulduğum zamanlarda 8. 9. Gün negatif çıkıyordu gebelik testleri. Yoksa pozitif çıkar.Canm catlatma iğnesinin etkisi gecen ay bende 13 gün sürdü nasıl zamn gecicek ya bilmiyorum
Cnm benim idrar testi 13 gün pozitif çıktı kan baktirdim 13 gün 1.7 çıktı hamile değilsin dedi sağlık ocağı adetim iki gün sürdü sadece oda çok sanciliydi parça geliyodu küçük kucukBen de kısa sürüyor Can'ım. Daha önce vurulduğum zamanlarda 8. 9. Gün negatif çıkıyordu gebelik testleri. Yoksa pozitif çıkar.
Senin niye öyle uzun ya. Çok ilginç.
Kimyasal gebelik falan geçirmiş olamazsın dimi farkında olmadan
Bence kimsayal gebelik geçirmiş olabilirsin.Cnm benim idrar testi 13 gün pozitif çıktı kan baktirdim 13 gün 1.7 çıktı hamile değilsin dedi sağlık ocağı adetim iki gün sürdü sadece oda çok sanciliydi parça geliyodu küçük kucuk
11.gun 5.6 değer 13.gune dustu degerim beklediğimiz günde adet oldum isteCnm benim idrar testi 13 gün pozitif çıktı kan baktirdim 13 gün 1.7 çıktı hamile değilsin dedi sağlık ocağı adetim iki gün sürdü sadece oda çok sanciliydi parça geliyodu küçük kucuk
Kişiden kişiye değişiyor demek ki Can'ım.11.gun 5.6 değer 13.gune dustu degerim beklediğimiz günde adet oldum iste
Demekki cnm belki de senin dediğin gibidir kimyasaldır farkında olmamisimdir perşembe 8 gün oluyo ben bi idrar testi yapım bakım geçen ay gibi pozitifti cikickKişiden kişiye değişiyor demek ki Can'ım.
Varsa elinde yap bakalım. Ben iki kez 8. Gün yapmıştım negatifti. Erken gitmiş etkisi ben de. Ama erken tabi şuan. 6. Gün daha. Pozitif çıkar büyük ihtimalDemekki cnm belki de senin dediğin gibidir kimyasaldır farkında olmamisimdir perşembe 8 gün oluyo ben bi idrar testi yapım bakım geçen ay gibi pozitifti cikick
Yok cnm su an elimde perşembe günü alıp yapicm hayırlısı artkVarsa elinde yap bakalım. Ben iki kez 8. Gün yapmıştım negatifti. Erken gitmiş etkisi ben de. Ama erken tabi şuan. 6. Gün daha. Pozitif çıkar büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?